TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- (!!!המצב (המוזיקלי) העצוב של ארצנו (תקראו זה חשוב
Pages (7): « 1 2 3 4 5 [6] 7 »
אתם נקרעים איזה קטעים עם חברים שלי
אני משמיע לחבר שלי את
Minimalistix - Close Cover
הוא עושה לי שזה לא משהו...(עאלקקקקקק)
אני משמיע לו את
crispy - Left Right
עם הכניסה הזאת...שאני עדיין מנסה להבין איזה גאון מי שעשה אותה
הוא אומר שזה יותר טוב
איזה ישראלי טיפוסי!!!!!!!!!!!.....
אח"כ
בא אליי חבר אחר שלי
אני משמיע ככה סתם לעצמי שירים (טראנס, חייבים לזהות!)
הוא עושה לי וואי איזה האוס יפה
כמעט התפלצתי במקום!!!!(ציטוט של דיגיי אלאנזו- מטצער אם רשמתי בשגיאות).....איזה דפוק הוא יכול להיות
אתם מבינים בגלל שזה עם מילים זה הופך להיות האוס
אח"כ הוא מתקשר לעוד חבר אחד טמבל אחד שלא מבין מהחיים שלו אומר לו
תגיד אתה מביא לי את
goliath 8
גוליאטטטטטטט גוליאטטטטטט דייייי אני מת לצחוק אבל אני לא רוצה להעליב
הוא אומר שיש בגוליאט האוסים יפים!!!!....איזה אנשים מפגרים יכולים להיות בעולםםםםםםםם דיייייי

אכן אכן אני רשפונאי...

מממ...
לומר לכם את האמת אני לא ממש מכיר את המקומות האלה למה זה באמת מאיזה גיל 20...
אבל אני שומע כל לילה את המסיבות שדופקים שם, וגם מה הולך בשפיים אני שומע טוב...

בהחלט יש פוטנציאל למה זה מבודד ואף שכן או שוטר לא יתחיל להגיד לך להחליש...

בן זונה של מקום למסיבה...
ובקשר לזה ששומעים...
שומעים גם את השירים החרא שהדיגי שם וגם את הפיקשושים שיש להם מדי פעם...

| quote: |
| Originally posted by Dj Black אתם נקרעים איזה קטעים עם חברים שלי אני משמיע לחבר שלי את Minimalistix - Close Cover הוא עושה לי שזה לא משהו...(עאלקקקקקק) אני משמיע לו את crispy - Left Right עם הכניסה הזאת...שאני עדיין מנסה להבין איזה גאון מי שעשה אותה הוא אומר שזה יותר טוב איזה ישראלי טיפוסי!!!!!!!!!!!..... אח"כ בא אליי חבר אחר שלי אני משמיע ככה סתם לעצמי שירים (טראנס, חייבים לזהות!) הוא עושה לי וואי איזה האוס יפה כמעט התפלצתי במקום!!!!(ציטוט של דיגיי אלאנזו- מטצער אם רשמתי בשגיאות).....איזה דפוק הוא יכול להיות אתם מבינים בגלל שזה עם מילים זה הופך להיות האוס אח"כ הוא מתקשר לעוד חבר אחד טמבל אחד שלא מבין מהחיים שלו אומר לו תגיד אתה מביא לי את goliath 8 גוליאטטטטטטט גוליאטטטטטט דייייי אני מת לצחוק אבל אני לא רוצה להעליב הוא אומר שיש בגוליאט האוסים יפים!!!!....איזה אנשים מפגרים יכולים להיות בעולםםםםםםםם דיייייי |
הם עדיין לו מבינים שטיאסטו זה טראנס ואינפטד מאשרום זה פסי טראנס...
תגידו, במטרה לחנך את דורינו ה"בור" יש מצב לעבוד בטוואר רקורדס?
למרות ש, מי קונה היום דיסקים...
אבל בכלזאת יש כאלה שיש להם סיכוי לחזור לדרך הישר...

| Originally posted by Dj-2TaLL תגידו, במטרה לחנך את דורינו ה"בור" יש מצב לעבוד בטוואר רקורדס? למרות ש, מי קונה היום דיסקים... אבל בכלזאת יש כאלה שיש להם סיכוי לחזור לדרך הישר... ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל השאלה היא אם הם מקבלים מתחת לצבא...

ומאיפה לעזזל אני יקריץ זמן לזה...

המממממ..... גם לי יש דוגמא...
אני הולך למסיבה.. אני רואה דיי גיי מעפן עם איזה שני דיסקמנים...
סתם הולך מדבר איתו הוא היה אחלה גבר אבל המיקסים שלו על הפנים
סתם מדברים וזה אמרתי לו שיביא לי איזה דיסק אחד או שניים... ולא חשוב שהוא הביא לי בסוף איזה 4 דיסקים, העיקרון שאני שואל אותו.. המממ תגיד מה אתה אוהב טראנס הארד טראנס, פרוגרסיב.. ותנחשו מה הוא אומר לי
האוס
הוא לא יגיד
Vocal Trance
הוא חייב להגיד לי האוס כדי שזה יעלה לי את העצביים!!!!!!
זה פשוט מעצבן אותי שאנשים אומרים את זה

אתמול אחד עושה לי
שהוא לא אוהב את אינפקטד מאשרוום כי זה רק
טראקים
?!?!?!?!
WTF ????
התפלצתי הוא חושב של
PSY TRANCE
קוראים
טראקים

אוקי
אוקי מספיק עם הדוגמאות...
בוא נחזור לנושא של הטופיק הנה דעה קצת שונה למה המצב בארץ אחר מהמצב בחו"ל:
אוקי ההדבל שכאן אם תשים את מה ששומעים בחול זה לא יצליח כי בעצם באירופה לוקחים סמים ודופקים לעצם את הראש שכאן לא לוקחים וכל ה
COSMIC GATE ושאר השירים החזקים דופקים לך את הראאאאאאאאששששששש!
ככה שלא משנה מה לא תצליח עם
close cover
כמו שתצליח באירופה
כי פשוט בארץ אוהבים שירים שדופקים את המוח ואני אוהב בעיקרון לשמוע חלד יותר ומלודיות מגניבות ולרקוד אסיד זה הכי סבבה
דעה קצת משונה....
| Originally posted by luckystrike אתמול אחד עושה לי שהוא לא אוהב את אינפקטד מאשרוום כי זה רק טראקים ?!?!?!?! WTF ???? התפלצתי הוא חושב של PSY TRANCE קוראים טראקים |
חה חה חה !!!!
אני פשוט לא מאמין
w0000tttt???
lammmmmmme
רגע, איך אפשר לבלבל בכלל?!?!?!?!.....

לא הבנת?
יעני הוא חשב שטארק זה בעצם טארנס!
יעני השיר החדש של אינפקטד זה סגנון טראק...
חה חה חה הוא גמור
פחחחחחח זה הומו
מה הבעיה
אז בבייסיק
אני לדוגמא לא מבדיל בין סוגי סגנונות כמו טראנס וטראנס פרוגרסיב
אז שמישהו יעשה לי טוב ויסביר לי בדיוק מה השוני בין טראק כמו
urban train ל rapture
כי הם נשמעים לי אותו סגנון בדיוק איטי יפה וווקאלי
מה עם
innocenteאו glad i ate her או proximus
והבעיה היא במסיבות, מה זאת אומרת
בנאדם הולך למסיבה אז מההתחלה על ההזמנות רשום האוס
וגם כל הזמן דוחפים אמ.טי.וי מגעיל כזה בלי קשר
או תחנות רדיו, קח לדוגמא את 99
לא אומרים שמות של טראקים כי אין דיבורים זה גם יפריע לרצף
ואין שום מקום נורמלי במדינה הזאת, חוץ מפה
שעושים בכלל דיון על זה
גם חלק גדול מהדיג'יים מפגרים
הייתי יום שישי האחרון במועדון ושאלתי את הדי-ג'יי אם הוא מכיר את
iio-rapture (avb mix)
הוא לא ידע על מה מדובר אז במקרה היה לי את הדיסק באוטו והבאתי אותו לדי-ג'יי
והוא שם את זה וכולם התחרפנו אחושרמוטה והוא הכריח אותי להביא לו מספר טלפון והתחיל לשגע לי את השכל
עכשיו די-ג'יי שלא מכיר את זה וזה הבסיסי ביותר חייב להיות מפגר וסור לו בכלל לעלות על סטאנד.
dasfhagfdgfa���Y5�@ח6& 6³8�++gfklsd;fagGSFADGhggdgakladhgagsfE:dsfsjhsdgsajfdsafdklafhfkjahskjhdfsakjhfdkjfhdkjshfdkahfjklh
fajhfddjhfkajshfdkjfhdkjshfjskafhjksahfjkdshfjdkhjksdhfjdkshfjdkshfdkjsskjfhdkfhdkjfhdsfjkhjkdshfjks
hfjkdshfjsdkfhjkfhjkhsdfkjdhsfkjdshfjshdfskjfhskjfhsjkfhfkjdfksfhjsdkfhdjskhfjkkfhuieryewiuryewuiyre
wiuriusahydsajkdbhdcnbcxmbvxcmmnbczbczbcmmxcbblablabalbabalbaahfdgssgjdfgjfhsdgfweiroweutהףµ46TX

| Originally posted by Dj Alpha dasfhagfdgfa���Y5�@ח6& 6³8�++gfklsd;fagGSFADGhggdgakladhgagsfE:dsfsjhsdgsajfdsafdklafhfkjahskjhdfsakjhfdkjfhdkjshfdkahfjklh fajhfddjhfkajshfdkjfhdkjshfjskafhjksahfjkdshfjdkhjksdhfjdkshfjdkshfdkjsskjfhdkfhdkjfhdsfjkhjkdshfjks hfjkdshfjsdkfhjkfhjkhsdfkjdhsfkjdshfjshdfskjfhskjfhsjkfhfkjdfksfhjsdkfhdjskhfjkkfhuieryewiuryewuiyre wiuriusahydsajkdbhdcnbcxmbvxcmmnbczbczbcmmxcbblablabalbabalbaahfdgssgjdfgjfhsdgfweiroweutהףµ46TX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Re: מה הבעיה
| Originally posted by Ariels אז בבייסיק אני לדוגמא לא מבדיל בין סוגי סגנונות כמו טראנס וטראנס פרוגרסיב אז שמישהו יעשה לי טוב ויסביר לי בדיוק מה השוני בין טראק כמו urban train ל rapture כי הם נשמעים לי אותו סגנון בדיוק איטי יפה וווקאלי מה עם innocenteאו glad i ate her או proximus |
יחרוש על כל המסיבות הכי לוהטות במשך 3 חודשים
ויש עוד הרבה סוגי טראנס והאוס
אבל אלה היותר פופולרים!!!!!
וbass מוגבר
והוא מהיר יותר משני העליונים!!!!!
לדעתי, הוא הדוגמא המובהקת לערס ישראלי שהתבגר ומתקלט כדי למכור.
אפילו תומאס הממוסחר הוציא דיסק עם סט דיפ מאוד יפה.

| Originally posted by Optimus Trance יחרוש על כל המסיבות הכי לוהטות במשך 3 חודשים ויש עוד הרבה סוגי טראנס והאוס ![]() אבל אלה היותר פופולרים!!!!! וbass מוגבר והוא מהיר יותר משני העליונים!!!!! לדעתי, הוא הדוגמא המובהקת לערס ישראלי שהתבגר ומתקלט כדי למכור. אפילו תומאס הממוסחר הוציא דיסק עם סט דיפ מאוד יפה. |
| Originally posted by Dj Alpha כי פשוט בארץ אוהבים שירים שדופקים את המוח ואני אוהב בעיקרון לשמוע חלד יותר |
Optimus Trance & Alpha grow up please..
Thanks.
ללאקי הגבר
נכנסתי לאתר לא הבנתי כלום
מה לעשות אני סתום.
יש לי מושג בסיסי אבל אני רוצה קווים ברורים להבדיל בינהם
וכל מי שמעיז לגחך אפילו אמא שלו זונה תקבל סרטן
Re: ללאקי הגבר
| Originally posted by Ariels נכנסתי לאתר לא הבנתי כלום מה לעשות אני סתום. יש לי מושג בסיסי אבל אני רוצה קווים ברורים להבדיל בינהם וכל מי שמעיז לגחך אפילו אמא שלו זונה תקבל סרטן |