TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא
Pages (8): « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »
| quote: |
| Originally posted by Shahar אם הם לא יעשו את זה מהלב ויעשו את זה רק כדי לכתוב פה שהם קנו זה לא יתן לך כלום לפחות לי במקומך זה לא היה נותן כלום המטרה זה שאנשים יעשו את זה מתוך מחשבה שהם עושים משהו נכון לא בשביל שהם יוכלו לבוא לפורום ולכתוב בחתימה "קניתי 2 קטעים של פרי קורסטן" ששוב המטרה היא לעשות את זה ולשמור בלב..כבר אמרתי יהללוך זרים ולא פיך |
אוקיי שחר דבר ראשון אני מפסיק להעלות תנושא הזה לגבי השינוי שאני רוצה להביא במקום הזה עד שאני לא יוכל להביא לכם הוכחות שמשהו משתנה...בנתיים זה לא קרוב אבל יש לי אמונה זה מספיק בנתיים
אל תחשוב שאי אפשר לשנות זה הכל...
דבר שני - אני חושב שאיתי רשם לך כבר מספיק טוב איזה סיבה צריכה להיות לך לתמוך בסצינה אם אתה לא מאמין באמ פי תקנה דיסקים חוקיים מפעם לפעם למרות שנכון זה יותר יקר...ואני לא ייכנס לך לכיס יכול להיות שעכשיו בתור חייל זה בעייתי
לגבי בהתחלה כתבתי כאן שקניתי לא כדי להשוויץ
כי אשכרה התלהבתי מזה
יודע מה? עד היום אני מתלהב מזה..אני משתף תאנשים שאני יודע ששמחים לשמוע ולא תאנשים שיבואו לי בתלונות שאני משוויץ רק כי זה משנראה להם
| Originally posted by Shahar לא דברתי על קטעים שלך ספציפים אמרתי שלך זה חשוב שיקנו כי זה הקריירה שלך וסבבה מסכים איתך אבל מה שעצבן אותי אצל יגאל זה שהוא דאג כל פעם להזכיר שהוא קונה תחומר אפילו שכולם כבר יודעים וזה כבר נהיה ילדותי ולא התכוונתי מצחיק מהבחינה הזאת התכוונתי בקטע אירוני כמו שתלך לישיבה לשכנע אנשים לנסוע בשבת אם כבר לקנות משהו אז רק תקליט ושיהיה לי פטיפון אני יקנה אבל לבוא ולקנות אמפי3 בזמן שיש לי את זה זה ראסמי דפוק יעני רק בשביל להגיד "קניתי איזה גבר אני" ? מה יצא לך מה 10 אנשים שיקנו פה 2 קבצים בחודש? מה יצא לך אם הם יעשו את זה בלי להאמין בזה? אני לא אחד שילך לקנות את זה רק כדי לכתוב פה בגדול "קניתי אמפי3 תגידו שאני גבר |
| Originally posted by DvJ מה שיצא מזה זה שאתה לא הורס תסצינה מכניס כסף ללייבל ועוזר לפיתוח המוזיקה האלקטרונית....... |
| Originally posted by DvJ מה שיצא מזה זה שאתה לא הורס תסצינה מכניס כסף ללייבל ועוזר לפיתוח המוזיקה האלקטרונית....... |
נשבע לכם.. כל הדיון הזה..
עד שמגיעים להסכמה..
במקום ללכת שלב אחד קדימה.. בא תמיד מישו ואנחנו הולכים ארבעה צעדים אחורה..
די חלאס כבר נמאס.
מי שלא רוצה לתמוך במוסיקה שלא יתמוך.. רק אחרי זה לא יתפלא למה אין טראנס.
ולכל השאר, תעשו תחושבים עם עצמכם..תחליטו מה יותר משתלם.
אף אחד לא מכריח אפ'חד לקנות טראקים.. הכל בא מהלב.. בשלב מסוים.
די מספיק.
| Originally posted by Dj Alex (ISR) נשבע לכם.. כל הדיון הזה.. עד שמגיעים להסכמה.. במקום ללכת שלב אחד קדימה.. בא תמיד מישו ואנחנו הולכים ארבעה צעדים אחורה.. די חלאס כבר נמאס. מי שלא רוצה לתמוך במוסיקה שלא יתמוך.. רק אחרי זה לא יתפלא למה אין טראנס. ולכל השאר, תעשו תחושבים עם עצמכם..תחליטו מה יותר משתלם. אף אחד לא מכריח אפ'חד לקנות טראקים.. הכל בא מהלב.. בשלב מסוים. די מספיק. |
די כבר עם הצבא שלך..
וראית אי פעם שאני באתי ואמרתי הנה.. קניתי טראק.. תתלהבו..??!
| Originally posted by Dj Alex (ISR) די כבר עם הצבא שלך.. וראית אי פעם שאני באתי ואמרתי הנה.. קניתי טראק.. תתלהבו..??! |
איפה אפשר לקנות ווינלים
אני גם רוצה להיות צדיק
אל תגידו לי מה לעשות,
טוב לכם לעשות משהו..
תעשו חיים
פחד מובע מבעד לתוקפנות ודרך הצייתנות
אף אחד לא חייב להסכים אם אף אחד
כל עוד הדבר לא נראה בעיניו.
cyclic c אימפריה !!
| Originally posted by bekol ram איפה אפשר לקנות ווינלים אני גם רוצה להיות צדיק אל תגידו לי מה לעשות, טוב לכם לעשות משהו.. תעשו חיים פחד מובע מבעד לתוקפנות ודרך הצייתנות אף אחד לא חייב להסכים אם אף אחד כל עוד הדבר לא נראה בעיניו. cyclic c אימפריה !! |
)
פייי מחר אספת הורים.. קיבלתי 8 בתנך 27 בביולגיה..
לפחות יש השתפרות
:<:<>:<:><:><:><::><:><:><:><:><:><:><:><:><>>
| Originally posted by Glenn-Holmes שחר...עוד 10 אנשים פה ועוד 10 בפורום אחר ועוד 50 בעוד מקום...ברור שאתה כיחיד אם תקנה או לא זה לא משיפיל תסצינה...אבל כל אחד שבשלב זה או אחר יחליט שוואלה הוא רוצה לתרום לסצינה זה עוד קצת עזרה שיכולה בסוף להביא תסצינה לימים יפים יותר אני לא משלה את עצמי שאם אני לא יקנה במשך שנה בכלל כלום זה יפיל תסצינה...אבל אם כולם לא יקנו אז כן הסצינה תיפול... אם משהו אחד אני מסכים זה צריך לבוא מהלב ובמקרה הזה גם הדוגמה שלך היתה במקום (גם אם עושה רושם שאתה מתקשה להביא דוגמאות שהן לא מהצבא ) |
| Originally posted by Shahar רוצה עוד דוגמא מהצבא? בצבא מנסים להחדיר לחיילים לראש שחייבים להיות מדוגמים ברור לך שגם אם כשאתה יוצא מהבסיס בודקים אותך (ככה לפחות בחייל ירוק) ובאמת יהיה עליך כל מה שצריך ברגע שאתה יוצא אתה יכול לפתוח תחולצה ולהוציא אותה מהמכנס.. אז מה המפקד עשה פה? סתם בזבז את הזמן שלו בבדיקה אבל ברגע שזה בא ממך ואתה יודע שאתה חייל וצריך לעמוד בסטנדרטים אז אתה לא תעשה את זה! לא בגלל העונש..(כי הסיכוי שתהיה משטרה צבאית אחר הצהריים זה סיכוי ממש קטן..) אתה פשוט תעשה את זה בגלל שאתה חושב שאתה במערכת שאתה צריך להשלים עם החוקים שלה.. |
| Originally posted by Hydroid צדיק אחד בסדום! יש מבין? |
בתכלס שחר אני גאה בך על ענין המדים
אני גם מסכים שחייל צריך להראות ולהתנהג עם יותר אחריות מחייל רגיל
אני יודע שכשאני עומד ברמזור אדום, וילד שוקל עם לחצות אותו, והוא מסתכל עלי ואני עליו, אז הוא אומר לעצמו שהוא לא יחצה, כי חיילים לא חוצים.. אולי זה ישמע לכם פלצני אבל אני מאמין בזה
| Originally posted by DjChook אני יודע שכשאני עומד ברמזור אדום, וילד שוקל עם לחצות אותו, והוא מסתכל עלי ואני עליו, אז הוא אומר לעצמו שהוא לא יחצה, כי חיילים לא חוצים.. אולי זה ישמע לכם פלצני אבל אני מאמין בזה |
| Originally posted by Viber ולנושא עצמו אני חייב לומר שיש פה בעייתיות מבחינתי והיא שסאשה,ארמין וטיאסטו מגלגלים מאות אלפי דולרים על לנגן טראקים של אותם מפיקים,אם הסצנה כל כך ענייה והם בעצמם מפיקים כך שהם מודעים למצב הקשה האם היה הורג אותם על כול 25 אלף+ בהופעה שהם עושים לפזר איזה 4000 דולר למפיקים החרוצים שאת עמלם הם ניגנו כרגע?? זה ניראה לי המצב הטיבעי מבחינתי התקלוט הוא אחד השטויות הכי גדולות בעסק הזה,רק הטראקים עושים את הסט היום,התקליטנים הגדולים מוכרים עוגה - היה הורג אותם לשלם לחברה של הקמח? אני רוצה לראות את טיאסטו משלם! |
תגידו מעניין אותי לדעת משהו..
אני לא שומע סטים כל כך אז אין לי מושג בזה.. אבל ארמין באמת עושה משהו מיוחד בסטים שלו? . כאילו הוא עושה משהו שאף אחד אחר לא יכול לעשות
?
שמעתי פעם סט שלו, זה היה מאילת אני חושב, וזה היה נשמע כמו כל סט אחר שאפשר לשמוע ב
di.fm
הסט מאילת היה זוועתי לא קנה מידה..
תשמע את ARMIN ONLY
| Originally posted by Glenn-Holmes אח שלי החומר הזה שאתה לוקח... מאיפה משיגים? נשבע לך לא הבנתי כלוםפ מהפוסט שלך....חשבתי שיש ציניות ואז באו כמה משפטים מה זה תלושים... |
Originally posted by Glenn-Holmes שחר אתה הולך מדוגם?! יא אללה הצבא באמת משנה אנשים |
| Originally posted by DjChook בתכלס שחר אני גאה בך על ענין המדים אני גם מסכים שחייל צריך להראות ולהתנהג עם יותר אחריות מחייל רגיל אני יודע שכשאני עומד ברמזור אדום, וילד שוקל עם לחצות אותו, והוא מסתכל עלי ואני עליו, אז הוא אומר לעצמו שהוא לא יחצה, כי חיילים לא חוצים.. אולי זה ישמע לכם פלצני אבל אני מאמין בזה |

| Originally posted by coby תגידו מעניין אותי לדעת משהו.. אני לא שומע סטים כל כך אז אין לי מושג בזה.. אבל ארמין באמת עושה משהו מיוחד בסטים שלו? . כאילו הוא עושה משהו שאף אחד אחר לא יכול לעשות ? שמעתי פעם סט שלו, זה היה מאילת אני חושב, וזה היה נשמע כמו כל סט אחר שאפשר לשמוע ב di.fm |
| Originally posted by coby תגידו מעניין אותי לדעת משהו.. אני לא שומע סטים כל כך אז אין לי מושג בזה.. אבל ארמין באמת עושה משהו מיוחד בסטים שלו? . כאילו הוא עושה משהו שאף אחד אחר לא יכול לעשות ? שמעתי פעם סט שלו, זה היה מאילת אני חושב, וזה היה נשמע כמו כל סט אחר שאפשר לשמוע ב di.fm |
| Originally posted by m0sh שום דבר מיוחד זה פשוט הפוזה שלו ...השם והסטייל הוא כמו טייסטו ופול ואן דייק יכולים לתקלט חרא ועדיין יתלהבו מהם כי אנשים באים בנקודות הנחה שהם הכי טובים ומושפעים סתם ששמעתי את פול ואן דייק באיביזה ממש לא התלהבתי ממנו ככה זה...צריך כריזמה ולהיות אומן מפורסם לא חייב להיות איכותי הכי הכי העיקר שיש לך פרסום |