TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- בגרויות !
Pages (12): « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 »
חכה אורן
יש לך עוד שנתיים
| quote: |
| Originally posted by oren_naor חן לך הכל קל, זה לא חוכמה... :-) סתם מזל טוב אתה מנסה להיות תותח כמוני 97 בהיסטוריה יוואו אני גאון זה הציון הכי גבוה של בהיסטוריה ובכלל מאז כיתה א' נראה לי... |
| Originally posted by MoSH_MaN יפה יפה יא חנון!! |
| Originally posted by MoSH_MaN אתה גם יודניק? יפה יפה יא חנון!! |
| Originally posted by oren_naor אח שלך אולי חנון יא טמבל |
:-)
מצטער גבר
הייתי בעצבים של ארגנטינה כנראה....
סעמק פיזיקה היה מוזר
יצאתי בהרגשה טובה וחבר שלי שהוא תותח בזה אומר שזה היה קשה
לא נראה לי סימן טוב
![]()
גם אני עשיתי היום את המבחן במכניקה,
הלך לי פשוט בן-זונה
לפי מה שאני יודע עכשיו לפחות, עדיין לא פירסמו את הפתרונות באינטרנט.
עניתי על שאלות 3,4,5
אבל לא הייתי אומר שזה היה קל כמו שאתה צ'וק אומר,
אבל עוד נשאר לי זמן לבדוק, חולה עליכם!!!!

עשיתי מכניקה שנה שעברה
השנה זה חשמל....

וואי אחי
שאלה 5 ?
למההה
היא הייתה שילוב של תהפ ותנע
שיא הקה
ו 1 ו 2 היו קינמטיקה וניוטון של כיתה א'
תגיד
ב 4
ה
H
הוא 1
או 0.9
?
| Originally posted by DjChook וואי אחי שאלה 5 ? למההה היא הייתה שילוב של תהפ ותנע שיא הקה ו 1 ו 2 היו קינמטיקה וניוטון של כיתה א' תגיד ב 4 ה H הוא 1 או 0.9 ? |
| Originally posted by DjChook וואי אחי שאלה 5 ? למההה היא הייתה שילוב של תהפ ותנע שיא הקה ו 1 ו 2 היו קינמטיקה וניוטון של כיתה א' תגיד ב 4 ה H הוא 1 או 0.9 ? |
המורה שלי לפזיקה אמר שהבגרות הייתה קלה ואמר שהוא ייתן לנו מחר לנסות לפתור כנראה
וזה אורן קיבל 97 בהסטוריה ויש לו נכשלים מזכיר לי שחבר שלי שנה שעברה גם היה עם הרבה נכשלים וציונים נמוכים וקיבל בתעודה בהסטוריהבמקום 45... 91
היה כאלה קטעים והכל עד שעלו עליו לפני המגן
אני כזה קוף בשאלה 1 שכחתי להפוך 108 קמ"ש למטר בשניה
אבל חוץ מזה הכל בסדר נראה לי
משהו עשה את שאלה 4 ?
ד"א מה שהיה כל כך קל במבחן זה שרוב המבחן היינו צריכים להסביר שטויו במילים
ד"א מה זה הציונים האלה כל אחד פה מאוכזב לי מ90 ??? מה אתם בוכים ?
הלוואי היה לי 90 ממוצע
| Originally posted by Narcotic Mind אני כזה קוף בשאלה 1 שכחתי להפוך 108 קמ"ש למטר בשניה אבל חוץ מזה הכל בסדר נראה לי משהו עשה את שאלה 4 ? ד"א מה שהיה כל כך קל במבחן זה שרוב המבחן היינו צריכים להסביר שטויו במילים ד"א מה זה הציונים האלה כל אחד פה מאוכזב לי מ90 ??? מה אתם בוכים ? הלוואי היה לי 90 ממוצע |

| Originally posted by Hell_Copter המורה שלי לפזיקה אמר שהבגרות הייתה קלה ואמר שהוא ייתן לנו מחר לנסות לפתור כנראה וזה אורן קיבל 97 בהסטוריה ויש לו נכשלים מזכיר לי שחבר שלי שנה שעברה גם היה עם הרבה נכשלים וציונים נמוכים וקיבל בתעודה בהסטוריהבמקום 45... 91 היה כאלה קטעים והכל עד שעלו עליו לפני המגן |
Chook
בשאלה 4 השתמשת בשימור אנרגיה ?
כי אני עשיתי בדרך אחרת סתם הסתבכתי
כן ושאר הסעיפים זה שטויות
ד"א ניוטון זה הכוח של צריך להפעיל על גוף ששוקל 1 קילו כדי לתת לו תאוצה של 1 מטר בשניה בריבוע נכון ?
| Originally posted by Narcotic Mind ד"א ניוטון זה הכוח של צריך להפעיל על גוף ששוקל 1 קילו כדי לתת לו תאוצה של 1 מטר בשניה בריבוע נכון ? |
כן עשיתי אנרגיה
פשוט שכחתי לחסר ב 0.1
ואני לא ידעתי שככה מגדירים ניוטון
בסעיף הזה סתם הסתבכתי, חישבתי את המהירות של הכדור בנקודה שהקפיץ רפוי ואז בדקתי לאיזה גובה הוא יוצא, יצא לי משהו לא מדיוק אבל בסביבות ה0.9 אם אני לא טועה אז כנראה שזה בסדר...
דברו עברית!!!!!!!!
| Originally posted by DJ-Energy דברו עברית!!!!!!!! |
E=mc(בריבוע)
נו יופי 
| Originally posted by DjChook x= Xo + Vot + at2 --- 2 M1V1 + M2V2 = M1U1 + M2U2 להמשיך ? |
| Originally posted by Hell_Copter לפחות תגיד שזה משוואה למציאת מרחק ומציאת התנע... או יותר נכון חוק שימור התנע תנע זה כזה חומר קל אני לא יודע מה אתם רוצים |