TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- Po Polsku Ktosz?
Pages (155): « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 »
Cos sie cicho zrobilo to ja teraz sobie zaczne nabijac posty itd, bo nie chce zeby ten thread umarl.
A tak apropo ineteresuja sie ktos pilka, jesli tak to moze ktos widzial ostatni mecz Polski, moge sie dowiedziec co to k**wa mac mialo byc, oni grali jak by dopiero pierwszy raz na boisko wyszli, no oczywiscie z wyjatkami, Kukielka, Zuraw..., ale reszta taka kurde kiche dala ze szok, jak bedzie tak dalej to kurde mozemy sie w du*ke pocalowac i przesztac myslec o Euro 2004, bo ja bym wola zeby Polska nigdzie nie jechal bo jeszcze bede na koncu grac bede w grupie z Anglia, albo Holandia i takie baty dostana ze nikt do Polski nie bedzie chcial wrocic po tych meczach, a jesli sie poprawia no to coz tylko zyczyc im powodzenia, bo nic innego sie nie da zrobic jestesmy za daleko w tyle co do druzyn zachodnich.
Mistrz, Mistrz Nasz TS, Wisla Pany
lolek i bolek are my fucking heros...
co do pilki noznej i naszej reprentacji to moje nadzieje umarly wraz z mistrzostwami i nic nie wskazuje na to by mialyby powrocic...
E tam VMC, ja wierze ze Boniek wkoncu wprowadzi Nasze Orly do Euro, bo nigdy tam jeszcze nie byli. Jestem ciekaw co robili w czasach swietnosci tzn 70-tych latach, wodeczke napewno tylko chlali do jasnej ciasnej napewno,
Go POLSKA Go.
Bolek i Lolek to dwa pedaly, jeden duzy drugi maly <----- zartuje
A jeszcze jednego se posta nabije
VMC jedziesz na ten Mayday Polska Flash Culutre, jesli tak to milej zabawy zycze , kurde PvD, Westbam, Picotto, Taucher maja byc, szkoda ze takie cos nie moze byc tutaj w Kanadzie.
Jestem ciekaw czy ktos zaraz mi powie o Guv, . Spodek a Guv jest dosc duza roznica ludzie, jesli nigdy nie byles/as w Katowickim Spodku to prosze sie nie klucic ze mna bo ja bylem gdzies ze 6 lat temu i moge sie zalozyc ze ten Spodek moze pomiescic minimum 5,000 ludzi, tak na moje oko.
oczywiscie ze jade na Mayday Polska, malo tego, mamy zamiar z Cellariusem skolowac set PVD... w mp3... tak! sa szanse! ale jeszcze zobaczymy.
sa chetni?
No to spoko ze jedziesz na Mayday, zycze milej zabawy oraz zycze powodzenia w nagrywaniu seta PvD, , a ja mysle ze Mauro bedzie lepszy od PvD, ale to jest moja opinia.
A tutaj jest kawal dla was wszystkich Polakow, moge sie zalozyc ze nie ktorzy z was znaja go, .
D I R E T T O R E . . .
The Manager
Y.M.C.A. - hotel
LONDON Roma 28 Sept.1995
Dear Signore Direttore,
Noew I am tella you story wot I was a-treated at jour hotella.
I am a-comma from Roma as tourist to London and stay as a-younga christian man at your hotella. When I comma in my room I see there is no shit in my bed - how can I sleep with no shit in my bed? So I calla down to receptione an tella: "I wanta shit".
They tella me: "Go to toilet".
I say: "No, no I wanta shit in my bed".
They say: "You better not shit in your bed, you sonna-wa-bitch".
What is sonna-wa-bitch?
I go down for breakfast into restorante. I order bacon and egga and two pissis of toast. I getta only one piss of toast. I tella waitress, and point at toast: "I wanta piss on my plate".
She then say to me: "You'd bloody wella not piss on the plate, you sonna-wa-bitch".
That is second person who do not even know me calla me "sonna-wa-bitch", and why is your staff replying "Go to toilet", is that a modern tella? I do not understand, please tella me. Later I go for dinner in your restorante. Spoon and knife is laid out, but no fock.
I tella waitress: "I wanta fock".
And she tell me: "Sure, everyone wanta fock".
I tella her: "No, no you don't understand me, I wanta fock on the table".
She tella me: "So you wanta fock on the table? Get your ass out of here".
How comma this christian hotell tella the guest in such bed manner? So I go to receptione and ask for bill. I no wanta stay in this hotella no more. When I have paid the a-billa the portier say to me: "Thank you, and piss on You".
I say: "Piss on you too, you sonna-wa-bitch, I now go back to Italy".
Direttore, I never gonna stay in your hotella no more, you sonna-wa-bitch.
Something sarcastic
Moje ukochane "Bravo GIRL!"
Na początku chciałabym podziękować za to, że
wydajecie taką gazetę,
która tak dokładnie trafia w moje potrzeby. Mam
jednak duży problem
i dlatego piszę ten list. Trzy numery temu
pisaliście, że najlepiej jest
mieć ten pierwszy raz w wieku dwunastu lat. Gdzie
wy żyjecie?
Teraz dziewictwo najlepiej jest tracić w wieku lat
dziesięciu.
I tu jest ten problem. Mam 11 lat i jeszcze nie
miałam tego pierwszego razu.
W naszej klasie to już chyba tylko ja i Dorota nie
kochałyśmy się z chłopakami.
Dlatego właśnie proszę was o pomoc. Jak to zrobić,
gdzie, kiedy i z kim?
Z cyklu "Mój pierwszy raz" wynika, że najlepiej w
czasie wakacji.
Dlatego próbowałam już to zrobić w sierpniu z
Maćkiem ze starszej klasy,
ale on chce zostać trenerem Pokemonów i dziewczyny
go zupełnie nie interesują.
Sama już nie wiem, co powinnam zrobić. Tak sobie
teraz siedzę, nucę "Shape of my heart" Backstreet Boys'ów
i myślę, że najchętniej to straciłabym
dziewictwo z którymś z tych chłopaków.
Jeszcze nie wiem dokładnie z którym. Zastanawiam
się pomiędzy Kevinem, a Nickiem.
Mam nadzieję, że pomożecie mi dokonać
właściwego wyboru.
Kasia [11]
PS. Co sądzicie o antykoncepcji? No bo w naszej
klasie najpopularniejszy
jest tzw. "kalendarzyk". Musi być bardzo
skuteczny, bo tylko trzy
koleżanki są w ciąży. Chyba też będę go stosować.
jAC CAKAM PIVO!!!!
Holy s**t, that`s all I have to say cause Tiesto will be spinnin in Poland in Novemeber, couldn`t he wait till like December, , oh well I guess have fun all of u Polish ppl who will be attendin that party event in Warsaw at Skarpa, why doesn`t he spin at Mayday tho, its like two days after his performance, I think it would be much much better, if he did,
.
Tiesto bedzie gral w Polsce ?? wiecej szczegolow !!
A co VMC, masz zamiar jechac go zobaczyc, , duzo w takim razie kasy stracisz w ten weekend bo jest on w Wawie i jest Mayday w Spodku w ten sam weekend.
http://trance.nu/v3/news_show.php?id=1078 <---- tutaj masz troche wiecej szczegolow.
Re: Something sarcastic
quote: |
Originally posted by vmc Moje ukochane "Bravo GIRL!" Na początku chciałabym podziękować za to, że wydajecie taką gazetę, która tak dokładnie trafia w moje potrzeby. Mam jednak duży problem i dlatego piszę ten list. Trzy numery temu pisaliście, że najlepiej jest mieć ten pierwszy raz w wieku dwunastu lat. Gdzie wy żyjecie? Teraz dziewictwo najlepiej jest tracić w wieku lat dziesięciu. I tu jest ten problem. Mam 11 lat i jeszcze nie miałam tego pierwszego razu. W naszej klasie to już chyba tylko ja i Dorota nie kochałyśmy się z chłopakami. Dlatego właśnie proszę was o pomoc. Jak to zrobić, gdzie, kiedy i z kim? Z cyklu "Mój pierwszy raz" wynika, że najlepiej w czasie wakacji. Dlatego próbowałam już to zrobić w sierpniu z Maćkiem ze starszej klasy, ale on chce zostać trenerem Pokemonów i dziewczyny go zupełnie nie interesują. Sama już nie wiem, co powinnam zrobić. Tak sobie teraz siedzę, nucę "Shape of my heart" Backstreet Boys'ów i myślę, że najchętniej to straciłabym dziewictwo z którymś z tych chłopaków. Jeszcze nie wiem dokładnie z którym. Zastanawiam się pomiędzy Kevinem, a Nickiem. Mam nadzieję, że pomożecie mi dokonać właściwego wyboru. Kasia [11] PS. Co sądzicie o antykoncepcji? No bo w naszej klasie najpopularniejszy jest tzw. "kalendarzyk". Musi być bardzo skuteczny, bo tylko trzy koleżanki są w ciąży. Chyba też będę go stosować. |
Blue_Neon(nie wiem jak masz na imie oprocz tej xsywy) a tutaj masz cos podobnego.
Cześć wszystkim.
Mam na imię Aneta i mam 14 lat. Ostatnio miałam
urodziny. Wróciłam do domu po południu i okazało się że
nikogo nie było. Zrobiło mi się smutno - wszyscy zapomnieli o
moich urodzinach, zostałam sama. Poszłam do kuchni i aby się
pocieszyć wyjęłam z lodówki słoik miodu, zdjęłam majtki,
posmarowałam sobie łechtaczkę miodem i dałam do lizania mojemu psu (owczarek niemiecki). Było mi tak dobrze... Gdy dostawałam orgazmu,
nagle z sąsiedniego zamkniętego do tej pory pokoju wyskoczyli moi
rodzice, dziadkowie, wujek z ciocią, 4-letnia kuzynka i kilkoro
przyjaciół ze szkoły. Mieli wielki tort ze świeczkami i zaczęli śpiewać "sto lat". Okazało się, że chcieli mi zrobić niespodziankę i znudziło im się czekanie aż wejdę do pokoju. Gdy mnie zobaczyli zamurowało ich, a ja chciałam się zapaść pod ziemię.
Teraz muszę chodzić do psychologa. POMOCY! Jak im
wszystkim wytłumaczyć że nie robiłam nic złego i że to
normalne w moim wieku?
Re: Something sarcastic
Originally posted by vmc Moje ukochane "Bravo GIRL!" Na początku chciałabym podziękować za to, że wydajecie taką gazetę, która tak dokładnie trafia w moje potrzeby. Mam jednak duży problem i dlatego piszę ten list. Trzy numery temu pisaliście, że najlepiej jest mieć ten pierwszy raz w wieku dwunastu lat. Gdzie wy żyjecie? Teraz dziewictwo najlepiej jest tracić w wieku lat dziesięciu. I tu jest ten problem. Mam 11 lat i jeszcze nie miałam tego pierwszego razu. W naszej klasie to już chyba tylko ja i Dorota nie kochałyśmy się z chłopakami. Dlatego właśnie proszę was o pomoc. Jak to zrobić, gdzie, kiedy i z kim? Z cyklu "Mój pierwszy raz" wynika, że najlepiej w czasie wakacji. Dlatego próbowałam już to zrobić w sierpniu z Maćkiem ze starszej klasy, ale on chce zostać trenerem Pokemonów i dziewczyny go zupełnie nie interesują. Sama już nie wiem, co powinnam zrobić. Tak sobie teraz siedzę, nucę "Shape of my heart" Backstreet Boys'ów i myślę, że najchętniej to straciłabym dziewictwo z którymś z tych chłopaków. Jeszcze nie wiem dokładnie z którym. Zastanawiam się pomiędzy Kevinem, a Nickiem. Mam nadzieję, że pomożecie mi dokonać właściwego wyboru. Kasia [11] PS. Co sądzicie o antykoncepcji? No bo w naszej klasie najpopularniejszy jest tzw. "kalendarzyk". Musi być bardzo skuteczny, bo tylko trzy koleżanki są w ciąży. Chyba też będę go stosować. |
Originally posted by Projekt4.o Blue_Neon(nie wiem jak masz na imie oprocz tej xsywy) a tutaj masz cos podobnego. Cześć wszystkim. Mam na imię Aneta i mam 14 lat. Ostatnio miałam urodziny. Wróciłam do domu po południu i okazało się że nikogo nie było. Zrobiło mi się smutno - wszyscy zapomnieli o moich urodzinach, zostałam sama. Poszłam do kuchni i aby się pocieszyć wyjęłam z lodówki słoik miodu, zdjęłam majtki, posmarowałam sobie łechtaczkę miodem i dałam do lizania mojemu psu (owczarek niemiecki). Było mi tak dobrze... Gdy dostawałam orgazmu, nagle z sąsiedniego zamkniętego do tej pory pokoju wyskoczyli moi rodzice, dziadkowie, wujek z ciocią, 4-letnia kuzynka i kilkoro przyjaciół ze szkoły. Mieli wielki tort ze świeczkami i zaczęli śpiewać "sto lat". Okazało się, że chcieli mi zrobić niespodziankę i znudziło im się czekanie aż wejdę do pokoju. Gdy mnie zobaczyli zamurowało ich, a ja chciałam się zapaść pod ziemię. Teraz muszę chodzić do psychologa. POMOCY! Jak im wszystkim wytłumaczyć że nie robiłam nic złego i że to normalne w moim wieku? |
Ja tam nie wiem co w Polsce w telewizji leci, oprocz meczow pilki noznej i siatki jak Repa gra jakies mecze albo sa derby. Jesli dziewuchy ogladaja te amerykaskie talk shows to musza dosc dobrze po angielsku gadac, bo napewno sa napisy tylko na ekranie a nie dubbing, . Ale chyba jak sie robia starsze to sie calkiem zmieniaja dziewczyny, tzn kolega jak przyjechal tutaj na wakacje cos takiego gadal.
A ja mam na imie Jakub czy moze Kuba, sam juz kurde nie wiem.
kuba gdzie mieszkasz w toronto???
Woodbridge (Drewniany Most) ale idiotyczna nazwa na miasto . Lets go to Palazzo <---- whoops that`s Concord
ja bylem w palazzo and tam kurwa tak hujowo jest!!! ladny klub z klasa, dupy wszedzie ale tyle tych ginosow, ze kazdy wyglada tak samo jak inny lol
umc umc umc
on a side note, blue_neon, haven't heard from you in awhile.... how are you doin?
Tez tam bylem, bo mialem VIP , to kurde nie musialem czekac w kolejce, nawet fajnie jest, tylko kurde zrobili by limit dla ginosow, moze tylko jeden wejsc i tyle, a reszta w****lac pod BK albo Colossusa. Co do dziewczyn, no sporo ich jest kurde, ale super to one nie sa, wolal bym jakies Polki
ABT..ive been good man...college started, so i have limited time on the net nowadays...other than that ive been 4 months (going into 5 now) with my gf, btw she's Exile on TA she rarely posts though...
kuba, polki wcale nie sa lepsze tutaj w kanadzie
Nie wiem jak teraz jest z dziewczynami w Polsce, jak wroce to ci powiem, , kurde mysle ze sie az tak nie zgorszylo od mojego wyjazdu.
A tak z ciekawosci pytam, ty z jaka panienka chodzisz, tzn skad pochodzi, nie musisz odpowiadac jak nie chcesz.
Originally posted by bluE_Neon kuba, polki wcale nie sa lepsze tutaj w kanadzie ![]() |