TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
אוקיי בסיידר... אבל מישהו צריך גם להביא מיקסר ואני מניח שנשתמש במערכת שלך להגברה... להביא המון (יחסית) ווינילים?
עצרו הכל!!!!!!!!!!!
עכשיו מהתחלה, אתם יכולים להסביר לי איפה זה? מתי זה? איך אני לעזזל מגיע לזה? באיזה שעה זה?
אני גר ליד רחובות, מישהו בכיוון? אני יכול להביא מיקסר 250 של ג'מיני, אז בבקשה תרכזו הכל בפוסט אחד למעני בבקשה, כי אין לי כח לקרוא, מסובך לי מדיי...
| quote: |
| Originally posted by Vortex_SA עצרו הכל!!!!!!!!!!! עכשיו מהתחלה, אתם יכולים להסביר לי איפה זה? מתי זה? איך אני לעזזל מגיע לזה? באיזה שעה זה? אני גר ליד רחובות, מישהו בכיוון? אני יכול להביא מיקסר 250 של ג'מיני, אז בבקשה תרכזו הכל בפוסט אחד למעני בבקשה, כי אין לי כח לקרוא, מסובך לי מדיי... |
| Originally posted by Vortex_SA עצרו הכל!!!!!!!!!!! עכשיו מהתחלה, אתם יכולים להסביר לי איפה זה? מתי זה? איך אני לעזזל מגיע לזה? באיזה שעה זה? אני גר ליד רחובות, מישהו בכיוון? אני יכול להביא מיקסר 250 של ג'מיני, אז בבקשה תרכזו הכל בפוסט אחד למעני בבקשה, כי אין לי כח לקרוא, מסובך לי מדיי... |

| Originally posted by oDrori שכחתי את השם של הייפר |
Or N
יש
אני לא בא אבל אני ינסה להחליף שבת
just in case
אני עוד לא 16, ככה שעוד לא עברתי תאוריה אפילו... 
אני יכול להביא קומפקטים ומיקסר, אבל עדיף לי שמישהו יותר קרוב יביא, כי זה שעה עכשיו להיסחב עם זה הביתה...
| Originally posted by Vortex_SA אני עוד לא 16, ככה שעוד לא עברתי תאוריה אפילו... ![]() ... |
ME 2 PROBELY

ככל הניראה יום שבת אני יוכל להגיעע
שישי אני לא חושב:]]
דברו איתי
| Originally posted by HyPeRSoNiC פאק טוב אז כנראה שאני לא יכול לבוא! sorry ppl!!! |
| Originally posted by NaOren מה?????? :-(( למה לא??????????? |
| Originally posted by DjChook אווו איזה חמודים |
| Originally posted by NaOren מה?????? :-(( למה לא??????????? |
| Originally posted by HyPeRSoNiC אחי אין לי הסעה מצטער!!! חבל שלא יכולתי לבוא אליך היום ככה לפחות אותך הייתי פוגש......... |
| Originally posted by NaOren כן שיא הביאס אותי... אבל ההורים שלי שומרים עלי עכשיו והם רצו שאני אנוח :-((( לא נורא על דאג אנחנו עוד ניפגש , שאני יהיה בריא..... |
היי, אולי כל מי שבכיוון שלי, שהבנתי שזה איזה 4 ניקח מונית ספיישל? זה ייצא איזה 20 שקל כל אחד אני חושב...
| Originally posted by Vortex_SA היי, אולי כל מי שבכיוון שלי, שהבנתי שזה איזה 4 ניקח מונית ספיישל? זה ייצא איזה 20 שקל כל אחד אני חושב... |
| Originally posted by oDrori ספק גדול... אבל למה שלא תתקשר לאיזה חברת ותבדוק |
| Originally posted by Vortex_SA איזה טיל אתה עונה יא אללה... אני ינסה לבדוק מחר... |
וואללה הבאת לי עוד בעיה...
כל אחד מהאזור "שלנו" גר במקום אחר, למשל אני לא גר ברחובות אני גר ליד וזה 35 שקל ממני לרחובות למשל, אז אולי נארגן מונית מהמקום הרחוק ביותר ושתעבור במקומות אחד אחרי השני עד לרעננה, זה אולי יעלה יותר אבל אני חושב שזה שווה את זה...
תזכירו לי מה נסגר עם רמת גן / גבעתיים
כאילו, אם אני לוקח אוטו, מישהו מהאיזור סומך עלי שאני אסיע אותו ?
או עם אתם, החברה מגבעתיים, לוקחים אותו, אולי עדיף שתאספו אותי ואת אורן
או גם את אלון, אני לא יודע עם הוא מתכנן / לא מתכנן להגיע
| Originally posted by DjChook תזכירו לי מה נסגר עם רמת גן / גבעתיים כאילו, אם אני לוקח אוטו, מישהו מהאיזור סומך עלי שאני אסיע אותו ? או עם אתם, החברה מגבעתיים, לוקחים אותו, אולי עדיף שתאספו אותי ואת אורן או גם את אלון, אני לא יודע עם הוא מתכנן / לא מתכנן להגיע |
| Originally posted by NaOren גבר אני סומך עליך .... |