TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שאלות שלי על צבא ושאר ירקות
Pages (7): « 1 2 3 4 5 [6] 7 »
| quote: |
| Originally posted by DjChook ורומן, כמה הדפר שלך ? |
עזבו את אורן, הוא ישמין, אל דאגו
חודש אחד יגור איתי, כל יום שמש, הוא ישמין ויהיה דוב 
(רק צריך אישור מדרור)
בקיצור רומן, בצו הראשון יש לך כאלה מבחנים שאתה מקליק במחשב כל מני דברים וזה ארוך מאד וקשה מאד ,
אז זה הדפר = דירוג פסיכוטכני ראשוני
90 זה הכי גבוה
וזה הולך בקפיצות של 10
לי יש 80,
שזה נחשב לגבוה
יכול להיות שאתה דיברת על האימות נתונים, ששאולים אותך שם קצת שאלות בעברית על קריאת משפטים והבנה, לא הלך לי בזה ככ טוב ואיבדתי שם נקודה בקבא אני חושב על זה שלא ידעתי למצוא מילה נרדפת להסלמה
ידעתי להסביר את המושג
אבל הם חיפשו את המילה
"התדרדרות"
רררר
בקיצור, קבא - קבוצת איכות, שילוב של כמה גורמים,
זה המקסימום 56, יש לי 54 (עוד נקודה על זה שאמרתי שאני מעדיף לשרת לא קרבי)
| Originally posted by Q-PiXeL אה ובקשר לצו שלי אז המשקל שלי זה 51 על גובה 179 אני רזה מאוד והמבחנים הפסיכוטכניים היו קשים לכולם? במיוחד החלק של ההבנת הנקרא, נגמר לי הזמן בזה בכלל |
| Originally posted by Flotser נגיד יש מישהו דפקו לו פרופיל 45, או משהו כזה, זה יותר טוב או יותר רע? איזה תפקידים יש לאנשים כאלה ? |
| Originally posted by DjChook מה זה מחכה לסיווג ביטחוני, הוא זיין לך את השכל קודם כל הוא עבר רק שני שלבים כלומר עכשיו הוא צריך לעבור ראיון אישי, ואז זה מתחיל להיות לא ידוע |
| Originally posted by DjChook פרופיל 45 זה הפרופיל הכי נמוך שמשרת אז מין הסתם זה תפקידים לא משהו לפחות אני רואה את זה ככה ואתה רוב הסיכויים תשרת קרוב לבית אתה יכול להיות טבח... פקיד וכאלה |

| Originally posted by NaOren אני 1.77 ושוקל 47 וחצי :-) |
| Originally posted by DjChook אתה יכול לשבת בשלישות ולשחק סוליטר אבל שלוש שנים ? אחי באמת זה מבאס אני בניתי על פרופיל בסביבות ה 64 ודפקו לי 97, שלאט לאט שהזמן עובר אני מתחיל להבין שזה לא בשבילי אבל מצד שאני אני לא מהאנשים שמשקרים, ואני לא אשקר בשביל להוריד את הפרופיל מה שכן אני מאמין שיש לי בכל זאת בעיה אחת שהצבא בסוף החליט לא להתייחס אליה שאני חושש שתפריע לי בשרות הסדיר.... (אני הומו) סתם |

| Originally posted by Shahar 21 יכול להיות מתנדב |
| Originally posted by Q-PiXeL מה זה? חחח היה לי כולה צו ראשון... |
| Originally posted by Hell_Copter מישהו עם פרופיל 21 בחיים לא יכול להיות מתנדב אחי!!! זה מישהו עם בעיה נפשית!! זה יותר מסתם קבניסט.... יכולים לאשפז אנשים כאלה לקצת זמן גם אתה אולי מדבר על 24... שזה בעיה רפואית שאי אפשר להתגבר עליה ואי אפשר שהבנאדם ישרת באף תפקיד |
מתי אני אמור לקבל תתוצאות של הדפר?
ורועי אם יש לך דפר 90 זה אומר שלא היו לך בכלל טעויות?
או שאפשר לטעות כמה פעמים?
די איזה זייני שכל אתם
בכל מקרה רומן (אני חושב) אין לך
מה לדאוג יותר מדי מהמבחנים
ברור שהם לא מצפים ממך ל100 אחוז
בכל מקרה אני יכול להגיד לך שהיו איתי אנשים במבחנים לטייס
שהיו ב3 יח מתמתיקה ובקושי ידעו לעשות 1+1 ועברו
| Originally posted by Q-PiXeL מתי אני אמור לקבל תתוצאות של הדפר? ורועי אם יש לך דפר 90 זה אומר שלא היו לך בכלל טעויות? או שאפשר לטעות כמה פעמים? |

| Originally posted by Shahar 21 זה גם בעיה רפואית זה לא רק סעיף נפשי !!!! *יחתיכת *פיייייייייפ |
| Originally posted by Hell_Copter אז זה מה שאמרו לך ששאלת למה קיבלת פרופיל 21?? |
| Originally posted by Shahar אם היה לי 21 הייתי רוצה ללכת למטכ"ל ? |
| Originally posted by Hell_Copter זה תמיד טוב שיש לך רצון להגיע לשם כי מעל 90 אחוז שלא תגיע אבל תשאר אופטימי אם זה מה שאתה רוצה פשוט אל תבנה רק על זה |
| Originally posted by Shahar אח שלי מפקד בשייטת 13 נשמה.. אם אני הולך למטכל זה בין השאר כדי להמשיך תכבוד במשפחה |
| Originally posted by Hell_Copter מה הקשר בדיוק לאח שלך?! נראה לך שהצבא מסתכל ורואה אה לזה יש אח שהוא מפקד בשייטת... יאללה לקחנו אותו למטכל מה אתה עושה צחוק או שאתה באמת רציני?! אתה יכול לנסות ללכת למטכל אבל ממש אין לך מושג כמה שזה קשה להתקבל חבר שלי שהוא חתיכת חיה... רץ לך ארוכות בטיל ואני מדבר איתך שהוא התחרה באליפות הארץ וכאלה דברים עושה משהו כמו 38 דקות נראה לי ב10 קילומטר וכאלה דברים אפילו הוא עם כל הנתונים שלו לא עבר את הגיבוש!! ותאמין לי שאם יש אחד שאני מכיר שהיה יכול לעבור את הגיבוש אז זה הוא הוא פשוט תותח משם הוא נפל ל 669... שגם לשם מאוד קשה להגיע קיצר הפואנטה שלי זה שאל תבנה על זה למה זה לא רק תלוי בך ההחלטה לאן תלך אתה יכול לנסות אבל רוב הסיכויים הם שלא תתקבל רק תשאיר את זה בראש שלך ואל תבוא בהרגשה שאתה תהיה במטכל כי אתה רוצה |
| Originally posted by Shahar הממ בתכלס זה מה שאני רוצה והסברתי לך באיסיקיו למ אני חושב שיש לי שבריר סיכוי ברור לי שמתוך איזה 250 שהוכלים רק 7 מתקבלים.... אני די אופטימי ומקווה שאולי אני אהיה בין האלה שבכלל יעברו תגיבוש כמו בכל דבר משקיעים ואם יש מזל יש גם תוצאות העתיד ידבר.. |
הוא באמצע יא רועי
רוב הסיכויים שאין לו עוד...
בכל מקרה, בקשר למה שדיברנו פה אז כמה דברים
פרופיל 21 הוא לא בהכרח נפשי ופרופיל 24 הוא לא בהכרח גופני
פרופיל 24 הוא "פתור משירות זמני"
ו 21 זה קבוע
עכשיו בעיקרון עם 24 אפשר להתנדב
ועם 21 אתה לא יכול (אלא אם כן אתה מעלה ל 24)
יש לי חבר שהוא 21, על זה שהוא לא יכול לאכול פחמימות, אז הצבא לא רוצה אותו כי הוא לא יכול להאכיל אותו
אבל הבנאדם מתאמץ ומנסה להיות מדס כי הוא סוס וזה מה שהוא רוצה 
| Originally posted by Hell_Copter בואנה אחי גם אני לא האמנתי עד שראיתי בעיניים שלי היו שם היום פול כוסיות!!!! פשוט חבל לך על הזמן!! |
אם אני לא טועה הוא דיבר על המבחנים לתלפיות לא ?
שגיא מה נסגר איתך ?
הטרד הזה ישן, אני החייתי אותו לפני איזה 3 עמודים
שגיא: עוד אחד שיתקעו בטנק כי שכח למלות את טפסי גאמא
| Originally posted by DjChook אם אני לא טועה הוא דיבר על המבחנים לתלפיות לא ? שגיא מה נסגר איתך ? הטרד הזה ישן, אני החייתי אותו לפני איזה 3 עמודים שגיא: עוד אחד שיתקעו בטנק כי שכח למלות את טפסי גאמא |
| Originally posted by DjChook חחח מה זה "מחשבים" יא מסטול יש אלף תפקידים ואם לא תוציא קבא דפר גבוה דיי תשכח מיזה אלא אם כן אתה רוצה לרשום מכתבים של איזה מפקד כל השלוש שנים פרופיל רפואי גם צריך 64 בשביל מחשבים (אלא אם כן אתה אלוהים, ואז אתה מגיע לפרוייקט גאמא או שאתה סתם מלאך ואז אתה מגיע לחמן שחקים) (תגידו שזה לא ככה) * אם ההודעה על אלוהים פוגעת בך, אנא היכנס לאתר הלא רשמי של שס * |
| Originally posted by Q-PiXeL חן, עד כמה זה מבחנים קלים? אנחנו למדו אסמבלר שנה שעברה אבל סתם לא משהו רציני רק לעבוד עם הזיכרון קצת, כתובות, לרשום ולהעביר למדו את כל האקסה ביטים וכל החרטה הזה... יש ספר "שפת אסמלבר למחשב האישי" של אלי כהן יש לך מושג אם החומר הזה מספיק למבחן ומדעי מחשב אם אני עושה 5 יחידות הידע הזה יספיק למבחנים? ומה עוד אמרתה יש שם? ובכלל איזה עוד יחידות מחשבים טובות יש? אה ובקשר לצו שלי אז המשקל שלי זה 51 על גובה 179 אני רזה מאוד והמבחנים הפסיכוטכניים היו קשים לכולם? במיוחד החלק של ההבנת הנקרא, נגמר לי הזמן בזה בכלל |

| Originally posted by DjChook אורן אבל אתה מטומטם אתה חושב באמת שתגיע לקרבי עם כזה תת משקל פחחחחחחחחח אולי 45 |
| Originally posted by DjChook אתה יכול לשבת בשלישות ולשחק סוליטר אבל שלוש שנים ? אחי באמת זה מבאס אני בניתי על פרופיל בסביבות ה 64 ודפקו לי 97, שלאט לאט שהזמן עובר אני מתחיל להבין שזה לא בשבילי אבל מצד שאני אני לא מהאנשים שמשקרים, ואני לא אשקר בשביל להוריד את הפרופיל מה שכן אני מאמין שיש לי בכל זאת בעיה אחת שהצבא בסוף החליט לא להתייחס אליה שאני חושש שתפריע לי בשרות הסדיר.... (אני הומו) סתם |
| Originally posted by Flotser חחחחחח דווקא אם אתה הומו נראה שמאוד תהנה מהשרות הקרבי |

| Originally posted by Shahar 21 יכול להיות מתנדב |

| Originally posted by Hell_Copter זה פרופיל אחי שיכולים לא לגייס בכלל אם אני לא טועה... תלוי במקרה זה על בעיה רפואית קשה כנראה אבל בכל אופן זה תלוי אם אתה רוצה לשרת או לא... יש אחד שהרצה לנו שאין לו יד והוא הגיע להיות מפקד באגוז... אז לך תדע |
| Originally posted by Hell_Copter אני לא זוכר שאתה יותר גבוה ממני... אבל פאק... לך תטחן קצת אוכל בנאדם!!! |

| Originally posted by Hell_Copter מישהו עם פרופיל 21 בחיים לא יכול להיות מתנדב אחי!!! זה מישהו עם בעיה נפשית!! זה יותר מסתם קבניסט.... יכולים לאשפז אנשים כאלה לקצת זמן גם אתה אולי מדבר על 24... שזה בעיה רפואית שאי אפשר להתגבר עליה ואי אפשר שהבנאדם ישרת באף תפקיד |