TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- רצועת עזה קרובה לפיצוץ אוכלוסין
Pages (6): « 1 2 3 4 5 [6]
| quote: |
| Originally posted by MasterP ראיתי וואי שינוי שיחקו אותה אורן עלק 55 מנדטים ומעלה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בבקשה זה מביך ומישהו ראה את הכרזה של שינוי בהארץ? משהו בסט באמת שיחקו אותה |
אורן בוא תתערב גם איתי...
בא לי להרויח קצת כסף קל
| Originally posted by MoSH_MaN חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח העיקר שאתה אומר שאתה מבין בפוליטיקה אתה שוכח בכלל מה שביבי עשה! GIVE ME A BRAKE !!!! |
הם היו באופיזיציה
והם היו חלשים וחדשים
אז זה קשה
אבל עכשיו.........!
| Originally posted by MoSH_MaN הם היו באופיזיציה והם היו חלשים וחדשים אז זה קשה אבל עכשיו.........! |
| Originally posted by Flotser הם כותבים שהם קיימו מה שהם הבטיוחו לבוחריהם, אבל כולכם בטח שמעתם שהם לא הוציאו כמעט (או בכלל) שום חוק נגד חרדים.. אז אולי הם יקיימו את ההבטחות בבחיורת האלה, אבל בבחירות הקודמות הם סתם מפלגה שלא עשתה כלום, כאילו אם אני טועה תקנו אותי |
| Originally posted by Flotser טוב אז שיהיה לך בהצלחה, אני אישית לא אוהב את המפלגה |
| Originally posted by Flotser טוב אז שיהיה לך בהצלחה, אני אישית לא אוהב את המפלגה |
| Originally posted by MoSH_MaN ורועי זה ממש שטויות מפלגה קטנה באופיזיציה בקושי יכולה לעשות משהו אבל שהיא עולה זה כבר שמתנה כמו שהמפלגה של הילטר עלתה לשילטון |
| Originally posted by MoSH_MaN מפלגה קטנה באופיזיציה בקושי יכולה לעשות משהו אבל שהיא עולה זה כבר שמתנה כמו שהמפלגה של הילטר עלתה לשילטון |
שני דברים על מה שראיתי בעמוד הזה:
יש לי תמיכה בהרבה מה"מאפיינים" של שינוי, לא חושב שהייתי מצביע להם אבל בכל מקרה אין לי שמץ של ספק שהם יהיו המפלגה העולה ממש ממש חזק בבחירות האלה.
ואין אין אין סיכוי בכלל שהליכוד עוברים את ה-45, גם לזה הםם לא יגיעו לדעתי.
| Originally posted by NaOren היייייידה ביבי ומה הקשר !!!! תאמין לי ששאני מבין מאד בפוליטיקה.... לא יודע אם יותר ממך כי אני לא יודע כמה אתה מבין אבל אבא שלי חבר ליכוד ובכלל אנחנו מדברים על זה הרבה אז אולי אתה הוא זה שלא מבין פה... |
| Originally posted by NaOren גבר... התערבתי עם חבר שלי על 50 שקל אני אומר שיהיה מעל 55 מנדטים :-) יש לי הרגשה טובה לגבי הבחירות.... |
| Originally posted by MoSH_MaN ושיהיה לך בהצלחה עם מאיר שטרית.... |
| Originally posted by Hell_Copter מפלגה קטנה באופוזיציה ומפלגה קטנה בקואליציה זה כמעט אותו דבר... אבל ברוש עדיף להיות בקואליציה |
לאקי אתה צודק
עכשיו אני מקווה מאד שהם יגיעו לאופיזיציה
כמה שיותר מנדטים להם
כמה שפחות לש"ס ויקחו אותם....אני מקווה
| Originally posted by MoSH_MaN לאקי אתה צודק עכשיו אני מקווה מאד שהם יגיעו לאופיזיציה כמה שיותר מנדטים להם כמה שפחות לש"ס ויקחו אותם....אני מקווה |
| Originally posted by luckystrike חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובאמת פלוצר תסביר לנו קצת על פועלו של האיש ... מעבר להצלחה שלו כראש עיר ... |
חבר שלי עושה היום למורה להסטוריה אני גם הולך לבחירות לכנסת
קוראים למפלגה שלי מ"ל
היא עושה לו כזה מה זה מ"ל?
אז הוא עונה לה מוות לערבים

חחחחחחחחחחח הרגת אותיייייייייי
אורן להקשיב לאבא שלך זה כמו להקשיב לשרון או לכל פוליטיקאי
זה שהוא אבא שלך לא אומר שמה שהוא אומר קדוש 
ובקשר לכל מה שנאמר פה , אתם טוחנים את הנושא ככ הרבה שכבר אין לי כח להגיב
| Originally posted by Hell_Copter חבר שלי עושה היום למורה להסטוריה אני גם הולך לבחירות לכנסת קוראים למפלגה שלי מ"ל היא עושה לו כזה מה זה מ"ל? אז הוא עונה לה מוות לערבים |
quote: Originally posted by Flotser
בשמחה,
דבר ראשון הוא יפה תואר
הוא איש משכיל:
תואר שני במדיניות ציבורית, אוניברסיטת בר אילן
דוקטורנט - אוניברסיטת בר אילן
הוא דובר ערבית וערבית מרוקאית ככה שהוא יוכל לקלל את ארעפת בשפה של אמא שלו.
הוא שירת בצהל כמו כל אזרח נאמן למדינה בתפקיד סרן- מפקד ענף קצינים בחיל רפואה
ח"כ למופת:
בכנסת העשירית:
חבר בוועדות: ועדת הכספים; ועדת חוקה, חוק ומשפט; ועדת החינוך והתרבות;
בכנסת האחת עשרה:
ועדת משנה לתקציב הביטחון
חבר בוועדת הכספים;
בכנסת השלוש עשרה:
ממלא מקום יושב-ראש הוועדה לתקציב הביטחון
יושב-ראש ועדת משנה להשכלה גבוהה
יושב-ראש ועדת המיחשוב של הכנסת
חבר בוועדות: ועדת הכנסת; ועדת הכספים; ועדת החינוך והתרבות; ועדה לקידום מעמד האישה;
בכנסת הארבע עשרה:
סגן יושב-ראש הכנסת
יושב-ראש הקואליציה
יושב-ראש סיעת הליכוד
חבר בוועדות: ועדת הכנסת; ועדת הכלכלה; ועדת החוץ והבטחון; ועדה לענייני מחקר ופיתוח מדעי וטכנולוגי;
במהלך הכנסת החמש עשרה:
חבר בוועדות: ועדת הכנסת; ועדת הכספים; הוועדה המשותפת לתקציב הביטחון; ועדה למאבק בנגע הסמים;
וכן שר מצליח:
בממשלה ה-27: מה-23/2/1999 שר האוצר
וכמה שתגידו שביבי אפס, ברור לכולם שהוא תרם מאוד לכלכלה
(מה שעצבן אותי שישר אחרי שביבי בפסיד בבחירות היה באיזה עיתון ראשי כתבה ענקית עליו על כמה הוא תרם לכלכלה, למה דווקא אחרי שהפסיד מפרסמים את זה, ביב היה גדול)
וכמובן האחראי על זה היה מי לא אלא מאיר חברנו שר האוצר
בממשלה ה-29: שר המשפטים
חוקק המון חוקים כולל חוקים חשובים כמו: חוק נגד ההשטה (לא חשש בתגובותיהם הנזעמות של חברי ש"ס, משום שהחוק פגע לא רק בערבים אלא גם בעובדיה יוסף, אז מוש תעריך אותו על המאמץ שהמפלגה שלך לא עשתה)
והוא העביר עוד מלא חוקים כשר המשפטים אני כבר לא ממש זוכר.
פעילות ציבורית:
- ראש עירית יבנה מ- 1974 עד 1987
- גזבר הסוכנות וההסתדרות הציונית מ- 1988 עד 1992
- חבר חבר הנאמנים של אוניברסיטת בן-גוריון
והאוניברסיטה הפתוחה
- חבר הוועד המנהל של אוניברסיטת בר-אילן
וגם הוא יודע לעמוד על דעתו ולנסח בצורה טובה את הדברים שלו בטלויזיה למרות שיש לו קול מצחיק.
בקיצור הוא כלי שבכלים, מאיר מלך ישראל.
וגם הוא לא צבוע ולא מושחת כמו הרבה חברי כנסת אחרים, בקשה תוכיחו אחרת.
פששש
מרשים
אבל משהו גורם לי לחשוד שקונטרול, סי ווי היו מעורבים פה!
| Originally posted by oDrori פששש מרשים אבל משהו גורם לי לחשוד שקונטרול, סי ווי היו מעורבים פה! |
| Originally posted by MasterP ובקשר לאבא של אורן זה ברור שמישהו עד שהוא מאמץ דעה פוליטית משלו לוקח מדעות של אחרים |
| Originally posted by oDrori פששש מרשים אבל משהו גורם לי לחשוד שקונטרול, סי ווי היו מעורבים פה! |