TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ILTA - החלטות בנוגע אתר - עיצוב ותיכנות
Pages (8): « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »
הופה עברית!!!
טוב יפה א.דרורי (סורי על הבורות שוב) אחלה של ניסוח
באתי להגיד פה שחלק מהבעיה של לבנות שלד הוא שצריך להוסיף לו קצת בשר פה ושם עמנת לשפר אותו ולבנות אותו בדרך טובה יותר...
קשה לסיים את כל השלד כולו בלי חתיכת בשר אחת...
אז תפרסמו את מה שכתבתם מורן ועודד
(א.דרורי?)
אני לקחתי עכשיו את מה שכתבת, אני יעבור על זה עוד פעם וישבץ את זה בשלד
הלא גמור...

תכתבו
אני יודע שזה נראה חסר טעם כי אין אתר אבל אין אתר בלי חומר!!!
ומה שאורן אמר על הקרדיט באתר נכון
| quote: |
| Originally posted by Dj-2TaLL הופה עברית!!! טוב יפה א.דרורי (סורי על הבורות שוב) אחלה של ניסוח באתי להגיד פה שחלק מהבעיה של לבנות שלד הוא שצריך להוסיף לו קצת בשר פה ושם עמנת לשפר אותו ולבנות אותו בדרך טובה יותר... קשה לסיים את כל השלד כולו בלי חתיכת בשר אחת... אז תפרסמו את מה שכתבתם מורן ועודד (א.דרורי?) אני לקחתי עכשיו את מה שכתבת, אני יעבור על זה עוד פעם וישבץ את זה בשלד הלא גמור... ![]() תכתבו אני יודע שזה נראה חסר טעם כי אין אתר אבל אין אתר בלי חומר!!! ומה שאורן אמר על הקרדיט באתר נכון |

| Originally posted by oDrori כמו שאמרתי, צריך שיהיה לנו פורום שלם לדסקס תאתר... אין פה מישהו שיודע איך להעלות לרשת איזה vbb yabb ubb משהו כזה? חוץ מזה, מורן התכוון גם שתנסה לעצב את הדף פתיחה\מצג עם מה שנוסח: --------- [כותרת] מי אנחנו? את מי אנחנו מייצגים, מה המטרות שלנו ומה בתכנון? [/כותרת] הקהילה שלנו צמחה מחבורת צעירים בעלת המכנה המשותף של אהבה למוזיקה בכלל ולמוזיקה אלקטרונית בפרט פה אני מאמין שצריך שיהיה כתוב "טראנס" במקום "מוזיקה האלקטרונית" כי האתר הולך להיות אתר טראנס ובנוסף המכנה המשותף שלנו הוא הטראנס, דרכו הגענו לכאן אז למה להרחיב מעבר לעובדות ? את הקשר יצרנו דרך האינטרנט וראיה זו בלבד מספיקה כדי להראות שיש לאינטרנט שימוש וכח רב ונוכל גם אנחנו להשתמש בו. אנחנו מייצגים את קהל הנוער הישראלי ובמיוחד את אוהבי המוסיקה האלקטרונית ומבטאים רצון לשפר את תרבות המסיבות והקלאבינג [לדעתי רצוי להשתמש בעברית ולכן לכתוב "מועדונים] בארץ כדי ליצור קהל יודע יותר, קהל מעריך ומוערך יותר, קהל מוטעה, יותר יודע מה הוא מקבל וחשוב מכך, מה הוא רוצה. בנוסף אנו מנסים להקל על הקהל בהוספת מידע על הסצנה בארץ ומחוצה לה. אנו מאמינים שהוספת מידע זה תקל על קהל הנוער הישראלי לפתח טעם אישי .ולהוריד את רמת התלות וההיסחפות במיינסטרים העכשווי אנחנו ננסה לפתח את המודעות לסוגי ההאלקטרוני השונים ולהשוות ביניהם,ואנו מאמינים שיש לנו את היכולת להשפיע על הסצינה מאחר ואנחנו חלק ממנה, וכל מי שיצטרף אלינו יחזק אותנו. ראשית כל, אנו מקווים לבסס אתר זה ודרכו להיות בקשר עם הקהל, כשבתכנון מידע מגוון ומתעדכן הן על הטראנס לסוגיו והן על הסצינה בארץ. לטווח הקצר שאיפותינו הם פיתוח האתר וצבירת תומכים. בטווח הארוך, אנחנו שואפים ["להתערב ולשפר [אולי עדיף לכתוב "לשנות את סצינת המסיבות הקיימת בארץ עם שלל אפשרויות התפתחות במידה ונתקדם לפי שאיפותינו. גלישה והאזנה מהנה, צוות האתר וקהילת הטראנס הישראלית ------------- נא לעלעל ולקרוא את ההערות, בנוסף תהיתי אם לא כדאי לנסח מחדש מקומות בהם כתוב "קהל הנוער" וכו', שהרי אנחנו לא רוצים להגביל לפי גיל, נקבל אלינו גם בני 30 ואפילו לא נתנגד להצלחת הטראנס בגיל הזהב )) |

| Originally posted by luckystrike אחלה - אני מסכים איתך בקשר לבני-נוער ... צריך שינוי הממממ מילה אחרת ... |
| Originally posted by luckystrike לגבי קלאבינג - גם פה אני מסכרים צריך לכתוב מועדונים ... |
| Originally posted by luckystrike לגבי "לשנות" פה אני לא מסכים גם ככה הניסוח יחסית אגרסיבי וזה מספיק טוב ככה ... |
| Originally posted by luckystrike יש אולי דברים קטנים לשנות אבל הם ממש לא קריטיים |
העץ של עודד :)
יש מקום לשינוי...
קודם תגיבו וא אני גם אשנה..
!!!האתר מתקדם
חברה לאט אבל בטוח טוב שיש אנשים שעובדים פה
האתר לאט לאט מתחיל לתפוס צורה כלשהי
http://planet.nana.co.il/dj2tall/ILTA/
הערות תגובות וכל היוצא בזאת
ואני חושב שלשנות זה טוב אנשים לא יחשבו על "אתם מפגרים באנו לחנך אותכם
"
Keep up the good work!
maybe others will start working too...

בונא מתקדם יפה מאד מאד !
אני ראיתי פעם אתר שהראה התפתחות המוזיקה האלקטרונית
אפשר לקחת משם , עשו את זה ממש מפותח ויפה, עם הדגמות
Re: העץ של עודד :)
| Originally posted by Rising יש מקום לשינוי... קודם תגיבו וא אני גם אשנה.. |
תודה נימרוד אחי 
וגם אני לא הבנתי את האיור ...
דרך אגב מה עם מה שפיקסל התחיל לעשות זה היה פצצה
לפי דעתי
Trance:
Club Trance
Psy-Trance
Progressive Trance
Ambient
Chillout
Hard Trance
Hardstyle
Tech Trance
House:
Tribal House
Progressive House
Tech House
Deep House
Funkey House
Garage
Groove House
Breakbeat
Techno:
Tribal Techno
Techno Club
| Originally posted by Scorchio לפי דעתי Trance: Club Trance Psy-Trance Progressive Trance Ambient Chillout Hard Trance Hardstyle Tech Trance House: Tribal House Progressive House Tech House Deep House Funkey House Garage Groove House Breakbeat Techno: Tribal Techno Techno Club |
המממ נראה לי שצ'ילאאוט ואמביינט אולי לא צריך להיות תחת טראנס ...
הרבה מקטלגים אותם ככה אבל לדעתי זה צריך להיות בסגנון שונה
יענו עצמאי לא תחת עץ ...
הממממ טוב לא יודע ...
בכל אופן לא נוגעים בברייקביט ?
| Originally posted by luckystrike בכל אופן לא נוגעים בברייקביט ? |
| Originally posted by Hell_Copter צח כתב את זה תחת האוס... |
כן אני אוהב לאן שזה הולך...
תסיימו את העץ כדי שאני יוכל להתחיל לעבוד על זה
אני חושב גם איך לשבץ את זה באתר...
:\
הממממממממממ....
יכול להיות שלא נצתרך את הקופצים האלה...
חחחחח
אני גם לא מצליח לעשות שיקפצו 2 באותו זמן...
:\
אבל זה כבר תקלה טכנית...
אנחנו הולכים לעשות עץ של המוזיקה האלקטרונית או של טראנס?
ובנוסף, בואו נשתדל להמנע מלהכנס לשורש של כל התת-ז'נרים כי זה בור ללא תחתית
יאללה תארגנו עץ כבר אני חייב בשרררררררר
זה לא רציני בכלל!
ברגע שיהיה עץ נוכל אפילו להעלות את האתר כבר ולהתחיל בפרסום
(גם בקשר לזה יש לי רעיון או 2...)
אבל יאללה לעבודה!!!

Ambient
Chillout
לא טרנאס
אלא
Chillout
בעצמו
ואם אתם ממש קטנונים
אז האוס
אחי ראיתי עכשיו את האתר והוא נראה ענקקק!!!
אחלה עבודה והציפור בהתחלה יצאה מצויינת
שבחים לכל מי שעוסק בבניה
| Originally posted by luckystrike המממ נראה לי שצ'ילאאוט ואמביינט אולי לא צריך להיות תחת טראנס ... הרבה מקטלגים אותם ככה אבל לדעתי זה צריך להיות בסגנון שונה יענו עצמאי לא תחת עץ ... הממממ טוב לא יודע ... |
יכול להיות זה יעניין אותכם אם לא מכירים יש כבר כמה אתרי טראנס ישראלי בעברית:
נתקלתי בשניים היום
http://www.g4m.net/index.php
בט הטראנס זה נקרא, פסיוכדאלי אבל הבנתי, אבל נראה חמוד אפשר לקחת משמה רעיונות
http://www.trance.co.il
זה אני יודע נראה די קקי עכשיו אבל הם מראים את העיצוב שהולך לבוא ונראה אחלה..
כל מקרה אל תתיאשו כי אלה מוקדשים לפסיכודאלי בעיקר כמו שנאי מבין, אבל הנה אני דוגמא, לא נראה לי מעניין אותי בכלל להכנס לשמה..
מספיק לי כאן, וקצת
isratrance.com
דממת אל-חוט נהייתה בט'רד הזה אה ?
חבר'ה בוא ננסה להרים תעניינים עם זה כבר... אורן\רומן\נמרוד
יש כבר עיצוב סופי? אם כן סבבה נמרוד בבקשה תפוס את ברויטמן צ'יק צ'אק שיכתוב על אפליפטינג והארד.
מוש מה אתך מעוניין עדיין לכתוב על איזה סאב - ז'אנר?
מעצבים תפסו את המצג שלנו ועצבו אותו לדף יפה:
---------
[כותרת]
מי אנחנו? את מי אנחנו מייצגים, מה המטרות שלנו ומה בתכנון?
[/כותרת]
הקהילה שלנו צמחה מחבורת צעירים בעלת המכנה המשותף של אהבה למוזיקה בכלל ולטראנס בפרט.
את הקשר יצרנו דרך האינטרנט וראיה זו בלבד מספיקה כדי להראות שיש לאינטרנט שימוש וכח רב ונוכל גם אנחנו להשתמש בו.
אנחנו מייצגים את קהל המסיבות והאירועים הישראלי ובמיוחד את אוהבי הטראנס והמוסיקה האלקטרונית ומבטאים רצון לשפר את תרבות המסיבות והמועדונים בארץ כדי ליצור קהל יודע יותר, קהל מעריך ומוערך יותר, קהל מוטעה פחות, יותר יודע מה הוא מקבל וחשוב מכך, מה הוא רוצה.
בנוסף אנו מנסים להקל על הקהל בהוספת מידע על
הסצנה בארץ ומחוצה לה.
אנו מאמינים שהוספת מידע זה תקל על קהל הנוער הישראלי לפתח טעם אישי
.ולהוריד את רמת התלות וההיסחפות במיינסטרים העכשווי
אנחנו ננסה לפתח את המודעות לסוגי המוזיקה האלקטרונית השונים ולהשוות ביניהם,ואנו מאמינים שיש לנו את היכולת
להשפיע על הסצינה מאחר ואנחנו חלק ממנה, וכל מי שיצטרף אלינו יחזק אותנו.
ראשית כל, אנו מקווים לבסס אתר זה ודרכו להיות בקשר עם הקהל, כשבתכנון מידע מגוון ומתעדכן הן על המוזיקה האלקטרונית לסוגיה והן על הסצינה בארץ. לטווח הקצר שאיפותינו הם פיתוח האתר וצבירת תומכים.
בטווח הארוך, אנחנו שואפים
להתערב ולשנות
את סצינת המסיבות הקיימת בארץ עם שלל אפשרויות התפתחות במידה ונתקדם לפי שאיפותינו.
גלישה והאזנה מהנה,
צוות האתר וקהילת הטראנס הישראלית
-------------
בעניין התמונות והביקורות על מסיבות -
היו כמה חבר'ה שהציעו לצלם במסיבות וכו ואני אשמח אם הם יוכלו להתחיל.
לא רק תמונות של כוסיות משתי מטר... תמונות של המקום הדיג'יים, הכניסה וכו.
הייתי רוצה שהביקורות באתר יהיו על מסיבות בודדות גדולות (אירועים מיוחדים) מצד אחד ובנוסף על ליינים בעלי אופי אופייני (תוך כדי כך נוכל ליצור פרופילים לתקליטנים שונים).
אנשים שהולכים פה הרבה לאיזשהו ליין - עכשיו זה זמן טוב לכתוב עליהם
בנוסף אולי נוכל להוסיף מיקומים והוראות דרך למועדונים שונים, ככה כדי להפוך עצמנו למדריך שלם.
ומנקודה זאת אני רוצה גם להציע שתהיה לאתר גרסא באנגלית בשביל תיירים (עלה פה הביקוש בזמן האחרון) ואני אישית מתנדב לתרגם כל חלק באתר לאנגלית!
אם נעלה את האתר עד האחד עשר באפריל גם נוכל לשים את ארמין בתור האירוע הראשון שלנו ...
יאללה חבר'ה אני מתחנן, לעבודה!
הנה העיצוב של אלי (בלק דרגון) לאתר
http://www.angelfire.com/nb2/djblackdragon/
כנסו ותגיבו...
תגובה שלי...
נראה לי יהיה קצת "כבד" על כאלה עם חיבור איטי...
אבל סך הכל יצא בן של זונה!!!
נראה בנשלזונה. אני רוצה לראות עכשיו תעיצובים הסופיים של האחרים ושנחליט כבר..
הערה : שם האתר שונה רשמית ל-
Israel's Trance Addicts