TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה מלחמה!!!
Pages (6): « 1 2 3 4 5 [6]
תאמת אחי אני צודק איתך אבלללללללל
תראה איך הם מתייחסים לשבויי מלחמה העירקים לדעתי מכבוד מאוד ולך תדע שאולי יש שמועות ששששהוציאו אותם להורג את השבויים האמריקאים
ככה אומרים
נ.ב אומרים הרבה שטויות זה בסדר
אם מדינה תבוא פתאום ותפלוש לישראל- סתם בגלל שהיא מעלילה עלילות שיש לנו נשק כזה וכזה כשאין להם הוכחות מוצקות
אתה לא היית מוציא להורג חיילים שלהם גם אם הם היו מתייחסים כמו מלכים לשבויים של המדינה שלך?
כי תכלס..
לארה"ב אין הוכחה וחצי- בוש סתם משועמם
ואולי אתם תגידו שיש לו נשק גרעיני וכו' וכו'
אבל עד שלא ימצאו משהו אתם לא יודעים כלום
בעידן שאנחנו חיים בו בני אדם חפים מפשע עד שמצאו שהם אשמים במשהו בניגוד לעבר שזה היה ההפך
אני לא מצדיק את סדאם ואת שאר הערבים כי אני רוצה שהם ימותו כמה שיותר מהר וכמה שיותר הרבה
אבל לא בצורה מרושלת ומטומטמת כמו שהאמריקאים הבורים האלה עשו את זה
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tssc...=365881&path=22

העירקים כאלה מסכנים יאוווו!!!
גם סדאם וכל האלה בממשלה שלו... כולם שם אופטימים..פיי
עלק נמשיך להשפיל האויב ולנצח...
איזה מסכן!! זה טבעי שיש פאדיחות איזה תבוסה הוא הולך לקבל...מוות לאט הולך להיות לבן זונה הזה..
יאללה ארה"ב 
מה אתם אומרים הקלטות של סאדאם מוקלטות מראש או לא ?
דוגרי אני חושב שכן
אין לי מושג למה
אז אל תשאלו
"למה"
| quote: |
| Originally posted by Sniper דוגרי אני חושב שכן אין לי מושג למה אז אל תשאלו "למה" |
| Originally posted by NyKoN למה באמת? אני חושב שלא- זה כזה נאום מאולתר ומהיר- אם זה היה מוקלט אז לא היו צריכות להיות לו המשקפיים האלה.. ולא נראה לי שסדאם יפול כ"כ מהר... אל תשכחו שהם משחקים בבית של סדאם איפה שהיה לו 12 שנה לבנות ולבצר את השלטון שלו טוב ואיפה שהוא שם "הפתעות" לכאלה מקרים... |
| Originally posted by Sniper אחי על איזה ניאום אתה מדבר??? הוא לא היה עם משקפיים |
| Originally posted by NyKoN אני מדבר על הנאום הראשון של סדאם מהרגע שהתחילה המלחמה ביום חמישי בבוקר הוא היה עם משקפיים- גדולים... |
קיצר נראה לי הולך להיות שם משהוא סטייל ויאטנם !
סעמ'ק אני רעב !!!!
בא לי איזה עיראקי מבושל !
מישהוא יודע למה לא אוכלים בני אדם ?
נראה לי מעניין לנסות פעם !
יש אנשים שפשוט רואים עליהם שהם טעימים אחושרמוטה !
| Originally posted by luckystrike קיצר נראה לי הולך להיות שם משהוא סטייל ויאטנם ! סעמ'ק אני רעב !!!! בא לי איזה עיראקי מבושל ! מישהוא יודע למה לא אוכלים בני אדם ? נראה לי מעניין לנסות פעם ! יש אנשים שפשוט רואים עליהם שהם טעימים אחושרמוטה ! |
| Originally posted by Hell_Copter עיראקים לא כלולים בתפריט הזה של הטעימים... זה על בטוח... |
| Originally posted by luckystrike נכון יש בזה משהוא ... סעמ'ק בא לי בן אדם !!! על האש ! צלעות רועי ברוטב ברביקיו ! אאאאאאאאההההההההה אוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכל |
סעמקום אני יורד עוד דקה להכין לי איזה חביתה או משהוא
מישהוא פה היה אוכל בני אדם ?
תודו שזה נשמע נחמד !
טוב נו אולי לא
הממממ
מגרד לי המוח !!!!
אני ררררעעעעעעעבבבבבבבבבב
בבבבאאהנאנךנהחינהףחליגנהףךלזחיע
| Originally posted by luckystrike מישהוא פה היה אוכל בני אדם ? |
| Originally posted by Hell_Copter מצטער אבל זה לא כשר... |