TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ב-8.4 אני הולך לתקלט ב.........
Pages (6): « 1 2 3 4 5 [6]
| quote: |
| Originally posted by warpedd_ מה נסגר מי מהפורום מגיע? אני מתלבט יכול להיות שוים רביעי בבוקר יש לי פיזיקה וזה לא כלכך טוב להפסיד את זה |
כן
warpedd
זה אני מהתוכנית של יורם וזההההההההההההה
חברה נכבוש את ישראל אל דאגה
הכל עניין של זמן!
| Originally posted by warpedd_ מה נסגר מי מהפורום מגיע? אני מתלבט יכול להיות שוים רביעי בבוקר יש לי פיזיקה וזה לא כלכך טוב להפסיד את זה |
| Originally posted by itamarsan ראסמיייי גם לי ולאורן יש תגבור בפיזיקה וזה קצת יהיה רעע אם נפסידדדדד |
| Originally posted by DjChook סורי אורן אבל אני לא אוכל להגיע יש יום הולדת לידידה |
נראה כבר מחר... יש מצב שנבוא
אבל אל תפוס אותי במילה...
אורן הלך לישון עד המסיבה, הוא ביקש ממני למסור את המס' פלאפון שלו שכל מי שהולך לבוא למסיבה שיתקשר אליו, אני ממש לא יכול לבוא, אין לי איך להגיע בכלל... אלא אם למישהו בא להסיע אותי ליבנה בעשר
קיצר הנה המס':
058724047
אני מאחל לאורן הרבה הצלחה במסיבה הזאת, יאללה לכו לתמוך בו!!
יא אללהההההההההה איזו מסיבה לא יכלתי לבקש משהו טוב יותר מזה
גם אורן נתן מה זה שואו שחבל על הזמן אפילו ב 4 לפנות בוקר לא היה מקום לזוז על הרחבה בזכותו
כמובן שאורן שיחק אותה 
ונאור
היית פשוט חבל על הזמן (לא במה שאתם חושבים....)
ממש אהבתי את המיקסים שלך
ואת הרמקסים של סאבלימינל
בכלל הקהל ממש אהב אותך
ואת אורן
זהו עכשיו אנחנו יכולים לפתוח חברת הפקה ולהרוויח מליונים

טוב אז ככה
אחרי כמה סיבובים בת"א שחפשנו לשוא את המנהל של החברת שמירה שרועי עובד בה הגענו לסטודיו 25 כן כן לא ללילינבלום כי שם היתה מסיבה סגורה של כוסיות
בסטודיו ניתן היה למצא קהל מגוון של ילדות קטנות ושמנים
בכל מקרה לא נכנסנו ונסענו לראות מה יש בטי אל וי
היה שמה גם על הפנים גועל נפש של דבר מלא כונפות ושחורים קטנים
למרות שהבנתי שהיה שמה דויד גואטה
אאהה ורועי קיבל הזמנה ל
FFF
בכל מקרה חזרנו ללילינבלום ופגשנו שם את אורן וטלי והלכנו לאכול פיצה
וזהו בערך
לא ראית כוסיות אבל לפחות אכלת פיצה עם אננס
(ואני עדיין לא מבינה איך אפשר לאכול פיצה עם אננס, תהיה בריא)

אננססססס ?
בטח
פיצה מטר עם אננס זה בסט!
| Originally posted by warpedd_ בטח פיצה מטר עם אננס זה בסט! |
ואללה אחים שלי
אני שמח לשמוע שהיה כיף והפגזתם
סבבה ביותררר בקרוב ILTA
יהיו שולטים בעולם חהחה
ופיצה עם אננס תמיד רציתי לנסות אבל לא יצא לי בינתיים
| Originally posted by warpedd_ טוב אז ככה אחרי כמה סיבובים בת"א שחפשנו לשוא את המנהל של החברת שמירה שרועי עובד בה הגענו לסטודיו 25 כן כן לא ללילינבלום כי שם היתה מסיבה סגורה של כוסיות בסטודיו ניתן היה למצא קהל מגוון של ילדות קטנות ושמנים בכל מקרה לא נכנסנו ונסענו לראות מה יש בטי אל וי היה שמה גם על הפנים גועל נפש של דבר מלא כונפות ושחורים קטנים למרות שהבנתי שהיה שמה דויד גואטהאאהה ורועי קיבל הזמנה ל FFF בכל מקרה חזרנו ללילינבלום ופגשנו שם את אורן וטלי והלכנו לאכול פיצה וזהו בערך |
| Originally posted by YuVaL עם מי היית? |
נסענו לנמל לחפש את הבוס שלי... לא מצאנו
נסענו ללילינבלום ראינו מגעיל שם... לא נכנסנו
נסענו לטי אל וי ראינו עוד יותר מגעיל שם... לא נכנסנו
חזרנו ללילינבלום כדי לראות איזה שמן אחד שהכרס שלו יותר גדולה מהצרות שלי שהולך עם חולצת בטן... כמעט הקאנו
אז תומר אורן וטלי אכלו פיצה מטר והתבאסו על זה שעשקו אותם שם...
ואז הורדתי איזה צ'ופה אחת טובה וכולם היו מרוצים!!!
אההה.. ובגלל הגופיה שלבשתי אתמול (וסביר להניח בגלל הגוף) קיבלתי את ההזמנה לטי אל וי ביום שישי....
לא יודע אם לשמוח או להיות עצוב...
צח מה אתה אומר? 
Can i CUM with u guys ?!?!!?
CAN I CAN I ?
CAN RULEZZZ
| Originally posted by Hell_Copter נסענו לנמל לחפש את הבוס שלי... לא מצאנו נסענו ללילינבלום ראינו מגעיל שם... לא נכנסנו נסענו לטי אל וי ראינו עוד יותר מגעיל שם... לא נכנסנו חזרנו ללילינבלום כדי לראות איזה שמן אחד שהכרס שלו יותר גדולה מהצרות שלי שהולך עם חולצת בטן... כמעט הקאנו אז תומר אורן וטלי אכלו פיצה מטר והתבאסו על זה שעשקו אותם שם... ואז הורדתי איזה צ'ופה אחת טובה וכולם היו מרוצים!!! אההה.. ובגלל הגופיה שלבשתי אתמול (וסביר להניח בגלל הגוף) קיבלתי את ההזמנה לטי אל וי ביום שישי.... לא יודע אם לשמוח או להיות עצוב... צח מה אתה אומר? |
אחיייייייים שלי!!!!!!!
אני מוכרח לציין שאתמול היה גדול!!!! פשוט חבל על הזמן!!
ואני מדבר מבחינתי שתיקלטתי, וגם מבחינת הסט של נאור..... מבחינת האנשים לא היה משהו.. כולם שם היו ילדים קטנים
בכל מקרה, עליתי לשם, והלך לי מצויין! והצוות הפקה נורא אהב אותי, ואני הולך להתחיל לעבוד איתם מעכשיו.....
ב-23 לחודש הזה יש מסיבה נוספת בלילינבלום ורוצים ודחוף אותי לשם... אבל שום דבר לא בטוח... אם יהיה בטוח - אני יפתח טרד
ויש עוד איזו מסיבה שרוצים להכניס אותי אליה אבל אין עוד פרטים....
ואני מורכח לציין שנאור היה תותח!!! ויש לו רמיקסים משהו משהו!!!
טלי נורא התלהבה.... שזה סימן מצויין כי היא שרופה על סאבלימינל......
אבל פיצה מטר לא היה משביע כ"כ....... חפיף..... לא הזיק לי לאכול קצת לפני שעליתי
תודה רועי ותומר 
| Originally posted by itamarsan ואאאללללה אחיי תלךךךך תלךך אתה לא יודע מה אתה מפסידד אבל תבוא נוצץ!!!!!!!!!!! |