TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- בגדים
Pages (7): « 1 2 3 4 5 6 [7]
| quote: |
| Originally posted by Shahar לקרוקר וכאוס תמיד הייתה קולקציה בת זונה אחי לא יודע מה נסגר איתך הם חולצות ליציאה לא למסיבה חולצות למסיבה - מאמז הקיץ אני התלהבתי הכי מרנואר |
אני מסכים איתך שחר, ובמיוחד אחרי שהיום הייתי ברנואר באילון קניתי מכנס וחולצה אלגנט לליל הסדר 
(סבתא מזמינה)
בראסמי סוף הדרך של קולקציה
| Originally posted by Shahar חולצות למסיבה - מאמז |

חח ניראה לי שיש לי כמעט את כל הג'ינסים של לי קופר
מהשנה שנתיים האחרונות...
טוב הגזמתי.. יש לי דיי הרבה מהקולקציה שלהם
בת'אחלס אני לא אוהב את החולצות לייקרה.. יש לי שתיים כאלה שקניתי מכאוס כיאלו ליום יום אבל האמת שאני לא הולך איתם כי זה כזה בעע
גופיות אני גם לא כ"כ אוהב..
טי שרט יפה כזה הכי טוב
ומי משקיע כבר בבגדים למסיבה???
פעם היה תתקופה של כל האלמנטים וכו' מסביב.. היום רוב האנשים
הולכים עם ג'ינס נעל ספורט, וטי שרט נורמלית כזאת.. לא מהמוזנחות
למרות שראיתי אנשים שגם הולכים עם כאלה
אבל חפיפ...
ובת'אחלס אני הולך איך שנוח לי
לא לפי מה שיפה..:]
כן כן.. גמני פעם אהבתי מאמז
לא רוצה להתלהב.. הכרתי את זה ראשון או משו.. זה בכלל לא הקטע שאני מנסה להגיד
הקטע הוא שקניתי כזה ג'קט כזה.. מהראשונים שהם היו עושים..
כזה כחול/תכלת
ממזממןןןןןןן
סבבה יצאתי עם זה והכל ואפחד עוד לא הכיר את זה אז זה היה פצצהההההה
אחרי כמה זמן זה התחיל לתפוס תאוצה וכולם קנו מאמז
וכמו שאמרתם בעצמכם מאמז- חולצות למסיבות..
אז זה נהיה כזה שוקקק
חצי מועדון עם מאמז
מגעיל תחיים
איפה המקוריות?
ואילן.. אם אתה אוהב גם את קרוקר.. אז אין לנו אותו טעם פשוט.. אני לא יתווכח איתך
פשוט קרוקר וכאוס.. ערסים הולכים עם זה!! אני לא אומר שאתה ערס.. כי אני מתאר לעצמי שאתה לא
אני קצת ראפר... אז אני לא אוהב את כל החברות האלה
ממזמן נמאס לי ללכת עם כל הג'ינסים המתרחבים האלה...
edit:
חח כן גמני הייתי מהמתחנגלים שהיו קונים תג'ינסים של הבנות של לי קופר
נראה לי אני שם אותם במדורה בלג בעומר
אלא אם כן מישו במידה שלי?
| Originally posted by DjChook אני מסכים איתך שחר, ובמיוחד אחרי שהיום הייתי ברנואר באילון קניתי מכנס וחולצה אלגנט לליל הסדר ![]() (סבתא מזמינה) בראסמי סוף הדרך של קולקציה |
| Originally posted by -CosmicFire- ראסמייייייייי חצי מהבגדים שלי משם אני גם הולך איתם ליום יום (חולצות שבעקרון למסיבות) |

| Originally posted by AnthemFreak כן כן.. גמני פעם אהבתי מאמז לא רוצה להתלהב.. הכרתי את זה ראשון או משו.. זה בכלל לא הקטע שאני מנסה להגיד הקטע הוא שקניתי כזה ג'קט כזה.. מהראשונים שהם היו עושים.. כזה כחול/תכלת ממזממןןןןןןן סבבה יצאתי עם זה והכל ואפחד עוד לא הכיר את זה אז זה היה פצצהההההה אחרי כמה זמן זה התחיל לתפוס תאוצה וכולם קנו מאמז וכמו שאמרתם בעצמכם מאמז- חולצות למסיבות.. אז זה נהיה כזה שוקקק חצי מועדון עם מאמז מגעיל תחיים איפה המקוריות? ואילן.. אם אתה אוהב גם את קרוקר.. אז אין לנו אותו טעם פשוט.. אני לא יתווכח איתך פשוט קרוקר וכאוס.. ערסים הולכים עם זה!! אני לא אומר שאתה ערס.. כי אני מתאר לעצמי שאתה לא אני קצת ראפר... אז אני לא אוהב את כל החברות האלה ![]() ממזמן נמאס לי ללכת עם כל הג'ינסים המתרחבים האלה... edit: חח כן גמני הייתי מהמתחנגלים שהיו קונים תג'ינסים של הבנות של לי קופר נראה לי אני שם אותם במדורה בלג בעומר אלא אם כן מישו במידה שלי? |