TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המלצת סרטים
Pages (45): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 »
ראיתי היום את אפקט הפרפר
אחד החזקים בהחלט
רוצו לראות
| quote: |
| Originally posted by warpedd_ ראיתי היום את אפקט הפרפר אחד החזקים בהחלט רוצו לראות |
ראיתי לפני יומיים בדי וי די את הסרט בלתי הפיך
סרט חזק!!!
לא מומלץ לכל אחד אבל בהחלט חזק
בהחלט, יש שם סצינה חזקה של אונס.
| Originally posted by markfeldman בהחלט, יש שם סצינה חזקה של אונס. |
הקונספט של הסרט מאוד מגניב והייתי ממליץ לך לראות אותו שוב כדי להינות ממנו לאחר הצפייה הראשונה.
| Originally posted by markfeldman הקונספט של הסרט מאוד מגניב והייתי ממליץ לך לראות אותו שוב כדי להינות ממנו לאחר הצפייה הראשונה. |
"בלתי הפיך" לא כ"כ נוגע בפילוסופיות אלא יותר ביצרים הבסיסיים של האדם ועל החיים הקיצוניים שלנו שגורמים לנזקים בלתי הפיכים ומכאן שם הסרט (לדעתי)
| Originally posted by markfeldman "בלתי הפיך" לא כ"כ נוגע בפילוסופיות אלא יותר ביצרים הבסיסיים של האדם ועל החיים הקיצוניים שלנו שגורמים לנזקים בלתי הפיכים ומכאן שם הסרט (לדעתי) |
אח שלי אתה אומר בדיוק מה שטענתי.
הבמאי רצה להדגיש את כל עניין הקיצוניות בחיינו (לדוגמא: האישה לפני ואחרי האונס).
| Originally posted by markfeldman אח שלי אתה אומר בדיוק מה שטענתי. הבמאי רצה להדגיש את כל עניין הקיצוניות בחיינו (לדוגמא: האישה לפני ואחרי האונס). |
הדמויות נעשות קיצוניות בגלל שבסופו של דבר אנחנו ייצורים קיצוניים בבסיסינו (עפ"י פרויד).
ולגבי האישה.. צודק, באמת לא רואים אותה לאחר האונס אבל ניתן רק לתאר מה עבר עליה...
| Originally posted by markfeldman הדמויות נעשות קיצוניות בגלל שבסופו של דבר אנחנו ייצורים קיצוניים בבסיסינו (עפ"י פרויד). ולגבי האישה.. צודק, באמת לא רואים אותה לאחר האונס אבל ניתן רק לתאר מה עבר עליה... |
ראיתי היום "מכתוב" בערוץ 4
יחסית לישראלי זה בן בן זונה
אני אישית זורם עם סרטים אז אני אוהב הכל
אבל דוגרי בשבילי כל דבר שמופיעה בו איילת זורר (יפה בטירוף!@$) זה פצצה

בשעה טובה ראיתי אתמול את קיל ביל
איזה סרט פצצצההההה 
| בשעה טובה ראיתי אתמול את קיל ביל |
אמממ
ראיתי תסרט
RADIO
דרמה יפה למי שאוהב - על איזה אחד עם פיגור שמשתלב בחברה רגילה
וראיתי היום "בית המתים" חחח סרט דפוק שמבוסס על רעיון המשחק המצליח מי שמכיר.. עם עלילה שונה
רדיו בהחלט סרט ענקי ! ! ! ! ! !
קובה גודינג ג'וניור לדעתי צריך לקבל אוסקר על המשחק המדהיםםם שלו !
ואד האריס פשוט מוכיח שיש לו יכולות מעולות של שחקן מהשורה המובילה !
תא טלפון - מתח בנזונה...
ליל אהבה קטלני - אימה\מתח בנבנבנזונה......
מישהו ראה איש העש? ראיתי פעם באמצע... שווה לקחת לדיוידי???
| Originally posted by Shahar תא טלפון - מתח בנזונה... ליל אהבה קטלני - אימה\מתח בנבנבנזונה...... מישהו ראה איש העש? ראיתי פעם באמצע... שווה לקחת לדיוידי??? |
אין בוידיומט סעמק...
אני זוכר אותו קצת ראיתי בחופש אבל לא הבנתי כל כך כי ראיתי באמצע..אז רצינו להביא
אין בוידיומטים!!!
| Originally posted by Shahar אין בוידיומט סעמק... אני זוכר אותו קצת ראיתי בחופש אבל לא הבנתי כל כך כי ראיתי באמצע..אז רצינו להביא אין בוידיומטים!!! |
| Originally posted by KosmiK-G8 נבואות איש העש אחלה סרט... ... מותח ומסתורי 8/10 בסולם אילן |
אכזריות בלתי נסבלת
אחלה סרט
ובמיוחד בגלל קתרין זיטה-ג'ונס האלוהית!!!!!
יואווו כמה זמן לא ראיתייי סרטטט
נראה לי מאז מטריקס 3
מישו ממליץ לי על איזה סרט ? אולי אני אלך בזמן הקרוב