TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- רגעים חרא \ רגעים סבבה
Pages (8): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »
| quote: |
| Originally posted by yaman אולי גם לי יהיו 12 בנים ואני יהיה רועה צאן רק שבחלום הוא אמר לי "כן..." |
| Originally posted by warpedd_ לגלות שבת כוסית היא בעצם בן |
אגב חן בנוגע למה ששאלת:
אז כן ממש אהבתי את הרוץ
סוף הדרך של מועדון, אמנם הסלקציה אכזרית במיוחד:
בערך ב-12 וחצי סוגרים כניסה לבנים
וב-1 סוגרים כניסה לבנות!!!!!!!!!!!!
מעבר לזה צריך את האמא של הקומבינות להכנס.
אבל מועדון סוף, מוזיקה סבבה יש 3 רחבות נראה לי.
שתיה עולה אבל לנו הייתה קומבינה
יש שמה ימממממבבה כוסיות, לא ראיתי דבר כזה באף מועדון
והם זורמות סבבה.
עם קצת הרבה אלכוהול - מומלץ ביותר

| Originally posted by MasterP אגב חן בנוגע למה ששאלת: אז כן ממש אהבתי את הרוץ סוף הדרך של מועדון, אמנם הסלקציה אכזרית במיוחד: בערך ב-12 וחצי סוגרים כניסה לבנים וב-1 סוגרים כניסה לבנות!!!!!!!!!!!! מעבר לזה צריך את האמא של הקומבינות להכנס. אבל מועדון סוף, מוזיקה סבבה יש 3 רחבות נראה לי. שתיה עולה אבל לנו הייתה קומבינה יש שמה ימממממבבה כוסיות, לא ראיתי דבר כזה באף מועדון והם זורמות סבבה. עם קצת הרבה אלכוהול - מומלץ ביותר |
אבל ממתי יש סלקציה במסיבות סיום קורס
מה גם שאנחנו קורס תכנות זה בערך הכי אשכנזים שתוכל למצוא 
| Originally posted by Hell_Copter אלא אם כן פתחו עוד איזה חדר מאז שזה היה הלכת... אז זה מקום די קטן אני חייב לציין שם מקפידים על סלקציה של 84 כמו בצוף נכון? |
| Originally posted by DjChook אבל ממתי יש סלקציה במסיבות סיום קורס מה גם שאנחנו קורס תכנות זה בערך הכי אשכנזים שתוכל למצוא |
חמישי רולז 
| Originally posted by DjChook אבל ממתי יש סלקציה במסיבות סיום קורס מה גם שאנחנו קורס תכנות זה בערך הכי אשכנזים שתוכל למצוא |
נו זה בדיוק מה שאמרתי
רגע, זה אומר שאי אפשר להביא את החברה בת ה 17.5 שלי ? 
| Originally posted by DjChook נו זה בדיוק מה שאמרתי רגע, זה אומר שאי אפשר להביא את החברה בת ה 17.5 שלי ? |
רגע טוב:
יאללללללללללללללללללללללללה אילת
בשמיני לשמיני
יא רבנן בכמה כוסיות אני הולך לשטוף את העניים!!!!!!!
| Originally posted by yaman אפרופו חלומות היה לי פעם חלום שאני מדבר עם אלוקים באי סי קיו |
טוב :
להמציא אופנה חדשה ושחצי סמינר הולך ככה...
[ בוקסר על ג'ינס..משו בסט ]
לרקוד 4 שעות עם בקושי הפסקות, שאמריקאיות יבקשו שתלמד אותן לרקוד
רע :
שיום אחרי אתה לא מרגיש את הרגליים
ושנגמר הסמינר 
| Originally posted by yaman רגע טוב: יאללללללללללללללללללללללללה אילת בשמיני לשמיני יא רבנן בכמה כוסיות אני הולך לשטוף את העניים!!!!!!! |
| Originally posted by MasterP וואי אחי אתה הולך להתפנק אחושילינג חזרתי עכשיו מאילת הכל מוצף בילדים ופוקימונים בשבילי לא חוקי בשבילך - גן עדן תעשה חיים אחי! |
רגע חרא :
שמגרד לך הגב ואתה לא יכול להגיע
רגע טוב :
שאתה באמצע מקלחת, מגרד לך הגב, אתה מתסובב והזרם מים מעביר את הגירוד..ויש לך חיוך כזה של "ניצחתי את הגירוד" מרוח על הפרצוף 
רגע חרא
שנרדם לך התחת
רגע טוף
שנרדם לך התחת
| Originally posted by princess cc רגע חרא שנרדם לך התחת רגע טוף שנרדם לך התחת |
לחטוף שפעת יום לפני טיול שנתי ולהיתקע בבית לבד שכל החברים נהנים בחרמון 
חרא: שנופל לך גחל נרגילה על הרגל ונשרפות לך השיערות
לקבל 49 במבחן בלשון ולראות את הפרצוף של אמא אחר כך
טוב: לעשן ראש שלם לבד של איזה טעם טוב
בטוח שיש עוד דברים אבל אני לא חושב על כלום בגלל מבחן מחר במתמטיקה... אחרי זה אני אשקיע מחשבה ואוסיף
חרא : לחפש חוטר
סבבה : לא לחפש אותו
| Originally posted by ReAz חרא: שנופל לך גחל נרגילה על הרגל ונשרפות לך השיערות לקבל 49 במבחן בלשון ולראות את הפרצוף של אמא אחר כך |
חרא: שאתה צורב דיסק חבל"ז של שחרורים חדשים ומגלה שהוא נשבר
טוב: אחחחחחחחחחח לשתות שוקו חם ולהסתכל בחלון שיש גשם
| Originally posted by yaman טוב: אחחחחחחחחחח לשתות שוקו חם ולהסתכל בחלון שיש גשם |
טוב: לקנות קפוצון לבן ויפה בהאנס
חרא: לגלות שאמא שלך הרסה לך אותו בכביסה