TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- (!!!המצב (המוזיקלי) העצוב של ארצנו (תקראו זה חשוב
Pages (7): « 1 2 3 4 5 6 [7]
En dan de habla
en de hable
en de habla habla halbe
vind je ook niet Swamper??
כלבים
שמתי לב למשהו מוזר פה
כמו העובדה שמה שאני כותב, דברי החכמה התנ"כיים שלי נגנבים ע"י מישהו אחר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וברור שאני ער, זה לא שיש לי בי"ס או משהו כזה

Re: כלבים
| quote: |
| Originally posted by Ariels שמתי לב למשהו מוזר פה כמו העובדה שמה שאני כותב, דברי החכמה התנ"כיים שלי נגנבים ע"י מישהו אחר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וברור שאני ער, זה לא שיש לי בי"ס או משהו כזה |
| Originally posted by SnuggLe En dan de habla en de hable en de habla habla halbe vind je ook niet Swamper?? |
| Originally posted by SnuggLe En dan de habla en de hable en de habla habla halbe vind je ook niet Swamper?? |
Um, i dont mean to but in here or anything but, waht the fuck is goin on in this thread?
Re: Re: כלבים
| Originally posted by luckystrike בן כמה אתה ? ותסתכל בפוסט האחרון שלי ותבין למה גונבים לך את דברי החכמה... |
Oops im so sorry, just realised my pc isnt compatable with israeli language script! 
| Originally posted by Transa Um, i dont mean to but in here or anything but, waht the fuck is goin on in this thread? |
Re: Re: Re: כלבים
| Originally posted by Ariels 19+ ותפתח כבר את ה ICQ |
We where not spamming, we where having a conversation in the language "alphanish optimush" 
just kidding guys, never do it again 
ps: you guys should come to holland and suck my joint 
ok and now back to our discussion
...
או שלא
יאללה לך תזדיין אתה והג'וינט שלך ...
זה רק אני שההומור ההולנדי בקרשים ???
מה זה השתלטות הזאת?!?!?!?!
FOCK OFF 
ואללה אחים שלי...
אני באתי ראיתי נוספו 2 דפים התבאסתי חשבתי היה פה דיון סוער כמו אז (למי שזוכר) עכשיו אני רואה הכול ספמינג...
לא משנה, כמה דברים לי לומר...
באמת לא חשבתי על הדבר הזה של הזמנות למסיבות...
צריך באמת להתייחס לזה ברצינות למה זה הדבר שמגיע הכי הרבה לאנשים...
מוש, ...לך תעמוד בפינה
אם אתה באמת חושב שפה ההבדלים פה במוזיקה זה בגלל ששם לוקחים סמים ופה לא אז אתה באמת תמים...
א. גם פה לוקחים סמים.
ב. ?!?!?!?!?!?מה הקשר
אתה בעצם אמרת שפה יש מוזיקה טובה וששם זה מוזיקה פחות אבל כולם מסוממים שם בכל מקרה אז זה לא ממש משנה...
זה פשוט לא נכון...
המצב בארץ של המוזיקה (הסצינה בכלל) דיי מסובך...
למה הסצינה עצמה דיי טובה אפילו, ורוצה להתקדם...
אבל מה שמחזיק ואפילו מושך אותה אחורה זה הקהל, לדוגמה באתי למסיבה של חברים (משהו קטן לא רציני) ורצו שאני יביא שירים, אמרתי סבבה אין בעיה, ואז אמרו לי אבל תביא מוכרים וישנים...
כל הזמן אמרו שים משהו מוכר!!!
(נכון אמרו דיי עם הדוגמאות אבל...)
הלאה...
אריאל, טרנס ופרוגרסיב?(לא מגחך...)
טראנס(יותר נכון כל מה שלא פרוגרסיב טראנס) זה רוב השירים שאתה תכיר
מנגינות וקאלים ענינים בלאגנים... (זה הם יגידו לך יותר מדויק...)
פרוגרסיב זה לרוב שיר רצוף קבוע ללא עליות(בתופים) רצוי בס מלודי אם לא הוא דומיננתי בכל מקרה, כל השיר פחות או יותר קבוע ולא משתנה מבחינת מנגינה ובס, מה שיפה (ומיוחד) בפרוגרסיב זה המשחקים של הצלילים שפשוט
הם לרוב מה שעושים את השיר למרות שאתה כמעט לא שם לב אליהם...
כל מיני מצילטיים וקלאפים וכו...
מובן?

זה לא דעה שלי הייתי חייב להגיד את זה יש חלק בזה שנכון...
הקהל הוא הסצינה ולדעתי הוא מה שמחזיק אותה ומושך אחורה:
(בעיקר בנוער (מנסיוני בלבד
:אם תלך למסיבה המאפיינים של האנשים יהיו
-הגיעו לשם בגלל שהשם של הדיג'יי נשמע כמו חו"ל
-לא באו לחוות מוזיקה או גיג אלא לתפוס בחורות... לא ממש אכפת, לי, לצוד זה דבר נהדר, אבל אניי לא סובל שאנשים באו בשביל זה, וזה גם מוביל ל---
-אנשים שרוצים רק להיטים, וטראנס כזה לא פוסק כל הזמן (שוב, בלי קשר לסגנון, רק תקראו עוד שתי שניות) ומה שהם לא מכירים או ברגע שיש צ'יל אאוט או אפילו ברייקביט שהוא לא בומפאנק או משהו כזה, אז הם מרוקנים את הרחבה ומקללים את הדי ג'יי.... זה הורס לדיג'יי את הביטחון ומכריח אותו להפוך למה שהם רוצים--- כזה סתם אידיוט שמנגן להיטים וזהו, בלי חידושים או מבנה סט או משהו כזה.
הפרובךמה שלנו, אני מניח....
| Originally posted by oDrori הקהל הוא הסצינה ולדעתי הוא מה שמחזיק אותה ומושך אחורה: (בעיקר בנוער (מנסיוני בלבד :אם תלך למסיבה המאפיינים של האנשים יהיו -הגיעו לשם בגלל שהשם של הדיג'יי נשמע כמו חו"ל -לא באו לחוות מוזיקה או גיג אלא לתפוס בחורות... לא ממש אכפת, לי, לצוד זה דבר נהדר, אבל אניי לא סובל שאנשים באו בשביל זה, וזה גם מוביל ל--- -אנשים שרוצים רק להיטים, וטראנס כזה לא פוסק כל הזמן (שוב, בלי קשר לסגנון, רק תקראו עוד שתי שניות) ומה שהם לא מכירים או ברגע שיש צ'יל אאוט או אפילו ברייקביט שהוא לא בומפאנק או משהו כזה, אז הם מרוקנים את הרחבה ומקללים את הדי ג'יי.... זה הורס לדיג'יי את הביטחון ומכריח אותו להפוך למה שהם רוצים--- כזה סתם אידיוט שמנגן להיטים וזהו, בלי חידושים או מבנה סט או משהו כזה. הפרובךמה שלנו, אני מניח.... |
זה בדיוק מה שאני חשבתי (מה שמורן כתב) שקראתי את הריפלי של...
oDrori אוף שכחתי את השם שלך,
אם יהיה דיגי שיבוא ויביא אותה בסט פצצות עם שירים מפציצים
ואפילו לא מוכרים...
אנשים ירקדו בכיף ואין מצב שהם יעזבו...
סעמק רציתי להגיד עוד משהו רלוונטי לאללה אבל ברח לי מהראש...
אקיצר סבבה שהטרד הזה מתחיל לחזור לפעילות...
אולי אפילו כמו פעם, אולי אפילו יותר...
אההההההההההה, נזכרתי...
מורן, אמרת איפהשהו שאנחנו, דור הדיגי העתידי, מבין יותר ושהמצב רק יכול להיות יותר טוב...
זה הגיוני ואני מסכים...
(אני לא בטוח אםם זה מה שרציתי להגיד...)
אני שונא שזה קורההההההה
| Originally posted by Dj-2TaLL זה בדיוק מה שאני חשבתי (מה שמורן כתב) שקראתי את הריפלי של... oDrori אוף שכחתי את השם שלך, אם יהיה דיגי שיבוא ויביא אותה בסט פצצות עם שירים מפציצים ואפילו לא מוכרים... אנשים ירקדו בכיף ואין מצב שהם יעזבו... סעמק רציתי להגיד עוד משהו רלוונטי לאללה אבל ברח לי מהראש... אקיצר סבבה שהטרד הזה מתחיל לחזור לפעילות... אולי אפילו כמו פעם, אולי אפילו יותר... אההההההההההה, נזכרתי... מורן, אמרת איפהשהו שאנחנו, דור הדיגי העתידי, מבין יותר ושהמצב רק יכול להיות יותר טוב... זה הגיוני ואני מסכים... (אני לא בטוח אםם זה מה שרציתי להגיד...) אני שונא שזה קורההההההה |