TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שאלה למר גלן הולמס
Pages (8): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »
| quote: |
| Originally posted by bekol ram אני שמח שאנחנו מתקשרים על אותו גל, בקשר לאוזגור ההפקות שלו באמת בכיוון טק האוס כמו שאמרת, אני מאוד אהבתי כמה רימקסים שלו בינהם tilt - the world doesn't know (ozgur can remix) yilmaz altanhan - eighties (ozgur can main mix) לאחרונה לא שמעתי הפקה ממש טובה שלו. בקשר לטרנטמולר אני לא מתפשר, הבחור כמעט ולא מאכזב אותי יש לו סאונד וסיגנון יחודיים, הדרייב בטראקים שלו חזק למרות שרובם יושבים על 126 ביפיאם, פחות או יותר polar shift, מבחינתי אחד הקטעים החזקים שיצאו אי פעם in progress, עוד קטע מדהים שיושב על 122 ביפיאם yoshimoto - du what u du (trentemoller mix), קטע טק מדליק, חובה לשמוע אני לא מתכוון לשכנע אותך, אחרי הכל האוזניים שלך יודעות הכי טוב אני ממליץ בחום לכל חובב מוסיקה אלקטרונית לנסות לשמוע קטעים שלו כבר דיברתי על הבאסים בהפקות שלו ? |
תקשיב אחי פעם אולי חשבתי כמוך אבל שיר פרוגרסיב
הוא שיר מתקדם והוא אינו קבוע
ברוק שיר פרוגרסיב טוב אתה לא תזכור איך הוא התחיל
קח למשל את
parnoid andriod
של רדיוהאד
אחד השירים הטובים ביותר שהוא פרוגרסיב
תדע לך שזה השירים הכי טובים
| Originally posted by m0sh תקשיב אחי פעם אולי חשבתי כמוך אבל שיר פרוגרסיב הוא שיר מתקדם והוא אינו קבוע ברוק שיר פרוגרסיב טוב אתה לא תזכור איך הוא התחיל קח למשל את parnoid andriod של רדיוהאד אחד השירים הטובים ביותר שהוא פרוגרסיב תדע לך שזה השירים הכי טובים |
רוצים כפפה?
לוקיישן מטורף בצפון
הגברה גם אפשר לארגן
מכירה מראש
טרנטמולר הוא ממש אבל מממממששששששששש לא פרוגרסיב,
הוא יוצר מינימל טק האוס, מינימל אלקטרו, אלקטרו וגליץ', גליץ' למי שלא יודע הם צלילי "תקלות מחשב", טרנטמולר ממש לא נחשב כיוצר של פרוג אולי ביצירות מעטות, אבל רוב העבודות שלו הם מינימל ואלקטרו, בכל מקרה לא פרוג קלאסי זה בטוח.
טוב מה עשיתם מזה טרד חפירות
בשביל זה יש טרד אוף טופיק
טוב שלא 20 עמודים על מזה פרוגרסיב
לא טוב לך שחר אז אל תקרא.
| Originally posted by m0sh לא טוב לך שחר אז אל תקרא. |
אם זה היה הט'רד שלך אז סבבה
אבל מי אתה שתגיד מה צריך לעשות פה
מה אתה קשור לעניין בכלל
מנהלים שיחה בכיף ואתה כמו תמיד טמבל מגיב תגובה לא קשורה וולגרית.
| Originally posted by m0sh אם זה היה הט'רד שלך אז סבבה אבל מי אתה שתגיד מה צריך לעשות פה מה אתה קשור לעניין בכלל מנהלים שיחה בכיף ואתה כמו תמיד טמבל מגיב תגובה לא קשורה וולגרית. |
אני לא יעבור פורום ולא נרשמתי לשם
וירדו עליך שמה קצת אז ברחת?
כמו שניסית שוב לזיין במוח עם הסרטים ופתאום שתקת אחרי שחן הביא לך בה
אז תקשיב צחצח
סתום תפה ותפסיק לזיין במוח
אולי חלאס?
פתחו חלון באיסי ותקללו עד מחר.
יש בזה משהו..
הגיע הזמן לצאת מהסרט של מי יותר טוב
רוב הפורום הזה חי באשליה של גיבורי על
תרדו לקרקע, אף אחד לא יותר טוב מהשני
אחד יודע יותר אחד פחות,
כולם פה בשביל לקדם את המוסיקה,
שימו את זה מול העיניים שלכם
המטרות האישיות כבר יתגשמו בדרך
ביי
תותחים

צודק אני מפסיק
יש לי וירוס סעמק
יצאת תותח
גדולה של בן-אדם
זה להודות בטעות
| Originally posted by Shahar טוב מה עשיתם מזה טרד חפירות בשביל זה יש טרד אוף טופיק טוב שלא 20 עמודים על מזה פרוגרסיב |
| Originally posted by Glenn-Holmes ואם זה אכן המצב מה הבעיה עם זה? לי זכורים בעבר הלא רחוק טרדים של 20 עמודים על איך לסדר תשיער... אני חושב שאני מעדיף 20 עמודים על מה זה פרוגרסיב |
| Originally posted by Shahar אם זה היה מגיע לאנשהו כמו העמודים על לסדר שיער סבבה אבל וואלה זה נהיה חפירה ארכיולוגית כבר יעני לאן עוד אפשר להגיע מפה חחח |
| Originally posted by KrazyDJs בקיצור, אם הנושא לא מעניין אותך - אסור "לחפור" אם כן - מותר. ראבק שחר, מה נסגר? |
תפסיקו לחפור על זה שחופרים 
| Originally posted by Flotser תפסיקו לחפור על זה שחופרים |
מרגע לרגע
| Originally posted by bekol ram תפסיקו להפסיק על זה שהחופרים חופרים טרד חזק אני אוהב אותו יותר מרגע לרגע |
שחר את לא שם לב שאתה היחיד שמתלונן?!
ואוו כמה בן אדם יכול להיות עיוור
| Originally posted by Glenn-Holmes תפסיק לאהוב את העובדה שמפסיקים להפסיק את החפירות על אלה שחופרים על נושאים שכבר נחפרו |
| Originally posted by m0sh שחר את לא שם לב שאתה היחיד שמתלונן?! ואוו כמה בן אדם יכול להיות עיוור |
Tomcraft
הטראקים הישנים שלו חופריייייייייייים