TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא
Pages (8): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »
| quote: |
| Originally posted by Shahar לא מסכים איתך בכלל ובוא אני יגיד לך למה.. טייסטו חרא נכון ארמין לא וקח כמה דוגמאות אני פעם לא אהבתי אסוט לא משך אותי.. אבל התחלתי לשמוע תסטים שלו ולראות את המעברים שהוא עושה וזה פשוט הדליק אותי.. וקח דוגמא יותר רצינית.. אני לא אוהב מגמיקסים כל המיקסים שעושים עם תוכנות.. פשוט תמיד שנאתי את זה כי זה נראה לי דפוק ומעברים מגעילים ומשעממים.. עד ששמעתי את המיקס שהוא עשה באסוט 182 (סוף 2004) חשבתי שסתם זה הולך להיות סט רגיל אבל כשראיתי את המעבר הראשון הבנתי שזה מגמיקס ממוחשב והמשכתי להקשיב ופתאום ראיתי שזה יפה רצח מיקסים מושלמים..יצרתיים..רואים שהשקיעו מחשבה ומאמץ הוא השקיע שבועיים בזה זה כבר מראה שהוא לא עושה סתם דברים באוויר בגלל שהשם שלו מדבר בשבילו כל הסט היה מושקע מעברים מיוחדים שרק הפכו את הסט ליותר סוחף ומהנה ככה אפשר למדוד מקצועיות של דיג'יי וראו שם שהוא ממש מקצועי ויצירתי כי למקסס כל אחד יודע החוכמה זה לעשות את המיקס מעניין ולדעת איך לבחור את הטראקים ולסדר אותם וזה מה שראו שם תהיה בטוח שאם ארמין יירד ברמה אני יודה בזה |

ארמין תותח בהעברות הוא שולט באבלטון כמו מלךך
כמו שאמרו פה תשמע תסטים שלו מ
Armin Only
ו גם תסט שלו
A State of Trance 200 xxl
תשמע תשעתים הראשונות פשוט מדהיםם....
וחכה גם לסוף השנה למגמהמיקס שלו עוד שבועיים....
בקשר לטיאסטו יש פעמים ויש פעמים
אני יכול להגיד לך שפעם ממש התלהבתי מהסטים יותר מהיום אבל שמע אתזה הסט שלו לא מזמן ב
Heineken Music Hall
אחד הסטים הטובים של השנה גם החיבורים בין הקטעים.........
| Originally posted by DvJ בקשר לטיאסטו יש פעמים ויש פעמים אני יכול להגיד לך שפעם ממש התלהבתי מהסטים יותר מהיום אבל שמע אתזה הסט שלו לא מזמן ב Heineken Music Hall אחד הסטים הטובים של השנה גם החיבורים בין הקטעים......... |
| Originally posted by Glenn-Holmes תשמע כל החברה האלה הם מנהלי לייבלים ולא סתם לייבלים אלא לייבלים מצליחים - לא זגור לגבי סאשה בנושא הזה אבל בכל מקרה קטע שחתום באחד מהלייבלים הללו של השמות הגדולים יהיה קטע מתוגמל שיזכה להכנסה לא רעה של כמה מאות יורו לפחות בכל אופן מן הסתם יש הגיון במה שאתה אומר |
| Originally posted by Viber לא הבנת לחלוטין מה שאני אומר אני חושב שצריך להפסיק לשלשל כסף לטיאסטו,אני לא רוצה שכמה גרושים מהסטים שלו יילכו ללייבל שלו,אני רוצה שרבע מהשכר שלו כל ערב יילך לחברות תקליטים אחרות שאת הטראקים שלהם הוא מנגן...שירימו את הלייבלים הפחות מצליחים שהם מיתפרנסים על חשבונם. סאשה עושה איזה 200 אלף$ ללילה וכמה חיילים מישראל צריכים להחזיק את הסצנה הזאת על תרומות? ועוד דבר: הסצנה הזאת צריכה ללכת בכיוון יותר של לייב אקטס כמו שיקיין ופוש,אם מייק היה מופיע בארץ כתקליטן לא הייתי אפילו חושב על ללכת לזה אבל אם פוש היו מופיעים הייתי רץ לשם,זה מה שייתן יותר כבוד למפיקים וייקח את האובר-כבוד של התקליטנים,יעזור להציל את הז'אנר הזהואף יכניס אותו יותר למיינסטרים כמו שההופעות המעפנות של אינפקטד הצליחו. |
פייי איזה אספת הורים אחד המצחחחחחחחחחיקים
תנך מבחן 8
מדעים בוחן 32
חשבון בחנים 15,30
:@@@@@@@@@@@@@@@@
כמו שצריךך 
| Originally posted by bekol ram טייסטו תקליטן סופהדרך אפילו שיש מגמה של שנאה כלפיו הוא היה וישאר גדול. |
| Originally posted by omergunr פייי איזה אספת הורים אחד המצחחחחחחחחחיקים תנך מבחן 8 מדעים בוחן 32 חשבון בחנים 15,30 :@@@@@@@@@@@@@@@@ כמו שצריךך |
| Originally posted by Shahar איך תקליטן סופהדרך נותן הופעה גרועה כמו שהוא נתן בדיסנילנד?! (ואני מזכיר רק את זה כי מאז הפסקתי לשמוע סטים שלו) מזה הבריחות האלה? מזה המיקסוס הגרוע הזה? פתאום באמצע ווקאל הוא מוציא את הטראק ומכניס אחר..מזה?? זה דיג'יי על רמה? |
| Originally posted by bekol ram אני יבדוק תעניין סתם.. לא באמת איכפת לי.. שמעתי כמה סטים שלו, חולה על הסר'ג אוף סנרייז בקשר לדיסנילנד אולי יש לו פחד גבהים, אנלא יודע איפה שמעת את זה ? |
| Originally posted by Shahar תוריד מהאינטרנט |
| Originally posted by bekol ram מותר ? איך אתה יודע שלא לקחו איזה חארטה אחרת ושמו תשם שלו כמו שעופר ניסים רשום בתור יוצר של חצי מהמוסיקה בעולם קשה לי להאמין שתקליטן ברמה שלו פיקשש ברמות כאלה. |
wח7 כפ7ע ע&**ך
| Originally posted by Shahar ואיייי איך לא חשבתי על זה? צודק.. לקחו סט של איזה דיג'יי חובבן הקליטו סתם שדרן שיגיד and now live on disneyland dj tiesto ושמו אדיט של פוראבר טודיי שהסוכן של טייסטו מספר שם איזה תותח טייסטו ולמה הוא דיג'יי מספר אחד (חבל ש2 דקות אחרי שהוא מסיים את הנאום הזה רואים איזה פשלות של דיגיי מתחיל טייסטו עושה) אולי זה בכלל טריק שארמין עשה כדי שטייסטו יעוף ממקום ראשון? לאלאלא אני חושב שגם אם ארמין היה מתאמץ הוא לא היה מצליח לעשות סט כל כך גרוע |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) wח7 כפ7y y&**ך |
| Originally posted by bekol ram לא מסכים איתך.. אתה מדבר שטויות, למה שטייסטו יעשה את זה ? |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) X7N*ן כפ7y y&*! Xנ* פXק3ה Xתה &X 7!Xה? ט*X0ט! הXפ0 |
למי שלא הבין
http://img1.tapuz.co.il/forums/27426741.htm
| Originally posted by bekol ram ארמין הזה תמיד ידעתי שהוא נוכל אין לי תשובה.. גם בתור יוצר הערך של טייסטו מפוקפק אומרים שהוא משתמש בטכנאי אולפן ואין לו מושג בשיט בעריכה בקיצור לא ממש מפיק.. אבל דבר אחד לא יקחו ממנו יחסי ציבור, למרות כל החרטות, הבנאדם כוכב ופתח את האולימפיאדה בסט מה יותר מזה ? |
| Originally posted by Shahar מה עוזר לו יחסי ציבור אם הוא לא יודע לנגן!? ומה יוצא מהיחסי ציבור האלה אם הוא בסוף ירד למקום שני |
)
| Originally posted by Glenn-Holmes מה יוצא מזה? תסדר לי יחסי ציבור שיארגנו לי 3 שנים רצוף מקום ראשון בעולם ושנה אחרי זה מקום שני ואני מגיע לעשות בך אקט מיני נעים פעמיים בשבוע (לכל המתעניינים אני לא הומו ) |
| Originally posted by Glenn-Holmes עכשיו לגביך אני לא בקיא בנושא ואיתי בטח יוכל להגיד יותר ממני נראה לי שיש איזשהו איגוד מסוים שמפריש על השמעות במועדונים ליוצרי הקטע כסף שהם מקבלים שנתית כתגמולים (בנוסף לכסף שהם מקבלים על ההחתמה בלייבל) שוב איתי יוכל להבהיר את זה טוב יותר ובכל מקרה משאתה אומר זה לא משהו שאני יכול להתווכח עליו - אני חושב שאתה צודק לחלוטין ברעיון הזה לא הבנתי לגבי פוש...למיטב ידיעתי והבנתי פוש זה פרויקט סולו של מייק - לא ידוע לי שזה פרויקט שלו עם יוצר נוסף וגם מעולם לא שמעתי על הופעה לייב של מייק כפוש...אם יש לך לינק כלשהו שיאשר את העניין אני ישמח לראות ולבדוק מעולם לא ראיתי שמעתי גם על הופעה לייב של שיקיין...בארץ זה אמור לעלות הון תועפות להערכתי...ושוב להערכתי גם בחול הם בטח לא עושים יותר מדי הופעות לייב (העניין הזה נפוץ מאוד ברייבים המתקיימים ברחבי העולם ופחות כהפקה עם מספר די גיים מצומצם) בכל מקרה הרעיון עצמו של הופעה לייב של ציקיין נשמע לי מאוד מאוד מעניין! - האלה היא...בקרב ה-לא קלאברים מי עוד זוכר את ציקיין? |
| Originally posted by Viber אני בטוח שהאיגוד הזה מפריש גרושים או איזה 5% עלובים ללייבלים. בקשר לפוש כבר התווכתי איתך על זה ואפילו הראתי לך קליפ של מייק וחבריו מופיעים בטראנס אנרג'י. אני בטוח ששמעת את ההופעה הנפוצה של שיקיין בפלדיום אני חושב שהיא אפילו הופיעה פה להורדה פעם ובנוסף ראיתי אותו ואת מרעיו מופיעים לייב באם.טי.וי איביזה99 - הם עושים בצפר לפייתלס שהם עוד דוגמא וניו-אנרג"י וראנק1 גם מצתרפים ניראה לי לרעיון הלייב אקטס,הרעיון הוא לקחת את ההתלהבות מכול עניין התקליטנים ולהעביר הכול למפיקים שהם עושים את הז'אנר הזה,די ג"אים לא צריכים להתעסק עם זה - שישארו לשחק עם הוינלי. אם אסטרל פרוג"קשן מצליחים להופיע בכול מני חורים בעולם למה שמפיקים אחרים לא יצליחו במיוחד היום? והעניין עם שיקיין הוא שהוא מאוד לא זקוק לכסף אז הוא לא טרח להופיע המון המון כך שהוא לא יכל למצוא הרבה חשיפה ככה וגם יש את העניין שרוב האנשים לא אוהבים מוזיקה בכלל וכו'... |
פוש זה מייק לבד.....
ובאמת משלמים קצת מהסטים האלו ליוצרים אבל זה מה יש זה כולה תמלוגים...
הבעייה בטראנס שהאפקט הפרסומי כבר לא עובד יעני אנשים צריכים להגיד טיאסטו ניגן?? ארמין ניגן? פי וי די ניגן?? קטע טוב!
הבעייה שזה כבר לא ככה כי הרמה היא בקרשים ואז כבר אי אפשר לדעת מה באמת טוב ושוב לנוסע שלנו למההההההה הטראנס בקרשים???
תקראו תהודעות הקודמות.
| Originally posted by Hydroid פוש זה מייק לבד..... |