TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- Po Polsku Ktosz?
Pages (155): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 »
quote: |
Originally posted by Projekt4.o Nie wiem jak teraz jest z dziewczynami w Polsce, jak wroce to ci powiem, ![]() A tak z ciekawosci pytam, ty z jaka panienka chodzisz, tzn skad pochodzi, nie musisz odpowiadac jak nie chcesz. |
Lubię to polski kobiety
Tu i tam Julie, kurde wojsko mnie szuka bo jestem w Polsce zameldowany, mysla ze pojde w dupie ich mam i tyle, jak cos powiem im ze jestem Kanadjan Sitizen, i ze ja spik inglisz.
I ja juz wiem dlaczego Marcin to mowisz, bo byles w Flight 2000 albo w Active-8 albo ten klub na Queensway, nie pamietam nazwy dlatego to mowisz bo stamtad dziewczyny podrywales .
Originally posted by jploveparade Lubię to polski kobiety ![]() |
Jestem ciekaw takze czy qurwa Polska wygra w sobote z Lotwa(Latvia), mysle ze tak. Mocni to oni nie sa, oprocz moze w gembie .
Polska, Kurwa Gola
Polska Gol. Jeden, Dwa, Trzy Malo.
aha.. to i tam.. so like 6 months here and 6 months there.. nice.. i woudlnt' mind doing that..
Just out of curiousity...
ile masz lat?
polska? zeby wygrala... na.. moze tak moze nie.. nigdy nie bylam tak zakwyczona polskim soccerem.. tylko najwyzej w polszce jak se mozna po ogolondacz z polakami..
kuba, nie podrywalem dziewczyn w Activ-8 lub Flight 2000. przewaznie wszystkie polki sa takie same w toronto, do tego ze maja jeszcze kiepska reputacje znam pare polskich dupek and wszystkie maja te same znaczenie...masz samochod, miesznie, pieniadze - ona na to, to mozesz mnie ruchac lol
wiekszosc polek tez jest gina's i to jest hujowo dla polakow
a ja propo, chodze z rosyjska dziewuszka
Julie teraz mieszkam tutaj w Kanadzie od ponad 5 lat, ale w Polsce jestem zameldowany gdzie przed wyjazdem mieszkalem, i nie bylem tam od mojego wyjazdu, bo nikomu nie mowilem zeby mnie wymeldowywal bo po co, jeszcze moge sie przeniesc do Polski na stale i trzeba bedzie sie isc pieprzyc z urzedem miasta jeszcze raz itd. Jak bys mieszkala w Polsce i w pilke kopala to bys tak nie mowil o pilce noznej, ja wierze ze Nasza Druzyna Narodowa rozniesie naszych polnocnych sasiadow znad Baltyku, chociaz jak mowia ludzie Boniek to d**a a nie trener, a wiec,
Ktos dzis wygra mecz??? POLSKA, Kto??? POLSKA, Kto??? POLSKA, POLSKA, POLSKA....
Ja tam nie bede sie wypowiadal o Polkach bo nie wiem jakie ty znasz a jakie ja, do tych co ja znam to takie dziwki to one nie sa, i nie sa zadne gina`s. A co do tych rzeczy co wymieniles, moge ci pokazac w h*ja dziewczyn z poza polski co tez takie sa, Ruskie tez.
Co do twojej dziewczyny to spoko, chociaz jest Slowianka, a wiec zycze powodzenia dla was obojgu, czy moze ma ona na imie Natalia???
Originally posted by Projekt4.o Ja tam nie bede sie wypowiadal o Polkach bo nie wiem jakie ty znasz a jakie ja, do tych co ja znam to takie dziwki to one nie sa, i nie sa zadne gina`s. A co do tych rzeczy co wymieniles, moge ci pokazac w h*ja dziewczyn z poza polski co tez takie sa, Ruskie tez. Co do twojej dziewczyny to spoko, chociaz jest Slowianka, a wiec zycze powodzenia dla was obojgu, czy moze ma ona na imie Natalia??? |
Aha to spoko, ladne ma imie ta twoja dziewczyna. Pytam sie bo znam taka jedna Ruska dziewczyne, Natalia, co chodzi tez z Marcinem i ma upodobanie do Trance tylko, ale to chyba nie ty jestes.
Co z ta zielona twarza <---- zygac ci sie chce czy cos, jak tak to do kibelka idz
holy smoke
Re: Re: Something sarcastic
Originally posted by bluE_Neon lol, kurwa a ja myslalem ze amerykany maja problemy! co te dziewuszki w polsce wyprawiaja! za duzo kurwa ogladaja amerykanskich talk-shows ![]() |
Originally posted by Projekt4.o Blue_Neon(nie wiem jak masz na imie oprocz tej xsywy) a tutaj masz cos podobnego. Cześć wszystkim. Mam na imię Aneta i mam 14 lat. Ostatnio miałam urodziny. Wróciłam do domu po południu i okazało się że nikogo nie było. Zrobiło mi się smutno - wszyscy zapomnieli o moich urodzinach, zostałam sama. Poszłam do kuchni i aby się pocieszyć wyjęłam z lodówki słoik miodu, zdjęłam majtki, posmarowałam sobie łechtaczkę miodem i dałam do lizania mojemu psu (owczarek niemiecki). Było mi tak dobrze... Gdy dostawałam orgazmu, nagle z sąsiedniego zamkniętego do tej pory pokoju wyskoczyli moi rodzice, dziadkowie, wujek z ciocią, 4-letnia kuzynka i kilkoro przyjaciół ze szkoły. Mieli wielki tort ze świeczkami i zaczęli śpiewać "sto lat". Okazało się, że chcieli mi zrobić niespodziankę i znudziło im się czekanie aż wejdę do pokoju. Gdy mnie zobaczyli zamurowało ich, a ja chciałam się zapaść pod ziemię. Teraz muszę chodzić do psychologa. POMOCY! Jak im wszystkim wytłumaczyć że nie robiłam nic złego i że to normalne w moim wieku? |
what the hell is this thread about?
Originally posted by RenderedDream what the hell is this thread about? |
stoneage thread....damn it people, make a polish section if you have to talk your ugly language j/k
Originally posted by Endre stoneage thread....damn it people, make a polish section if you have to talk your ugly language ![]() |
Originally posted by Endre stoneage thread....damn it people, make a polish section if you have to talk your ugly language ![]() |
Originally posted by Projekt4.o Aha to spoko, ladne ma imie ta twoja dziewczyna. Pytam sie bo znam taka jedna Ruska dziewczyne, Natalia, co chodzi tez z Marcinem i ma upodobanie do Trance tylko, ale to chyba nie ty jestes. Co z ta zielona twarza ![]() ![]() |
Widze ze jeszcze nasz thread prosperuje dosc dobrze, szkoda ze tylko tak malo osob sie tutaj wypowiada, tzn jedni i ci sami caly czas.
Co do tych listow co przychodza do Bravo Girl, nie wiem czy sa prawdzie czy nie ale komos musi sie nudzic chyba zeby pisac do nich.
Nowe mieso na forum:)
Elo Elo ELo! Tak to ja zajac poziomka Jestem nowy od dzisa mam TA :P tak wiec mam na imie Wojtek i jest z Polski i tutaj mieszkam i studiuje
Tyle o mnie. Musze sie jeszcze paru rzeczy nauczyc jesli chodzi o posty itp. No ale wszystko przedemna
Pozdrawiam
Polska - Lotwa 0:1(0:1).
Z taka druzyna to bedziemy na ostatnim miejscu w grupie, a juz myslalem ze chociaz pojedziemy na Euro 2004 do Portugalii, a tutaj widze ze beda nici z tego, no ale coz jeszcze jest kilka meczow i wszystko moze sie wydarczyc. Widzial ktos moze mecz, bo ja tak, i nic nie mam do powiedzienia tylko ze Wichniar to dupek bo strzela w slupek,
POLSKA #1
[SjT]Crew
YO YO YO! Cos malo postow nowych... Misiek pamietaj [SjT] ten sklad bedzie trfal wiecznie! Po wsze czasy! Misiek, bedzie co? Wielkie YO i pozdrowki dla Menelicznej Rasy!:>>>>
Re: [SjT]Crew
Originally posted by Detroid Wielkie YO i pozdrowki dla Menelicznej Rasy!:>>>> |