TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
| quote: |
| Originally posted by oDrori אחים ואחות... שיחות חולין כלה אין לי ממש בעיה אבל לא כשזה תופס 2 עמודים בטרד סטיקי אחר בכלל EDIT מישהו יודע אם ל - Sunlind - Believe יש גם Original mix וגם Club mix ? |
אכן, האורגינל לא משהו ואת הקלאב אני לא מוצא.. ראיתי פרומו של זה איפשהו וקיוויתי שהקלאב מיקס הוא מיסלייבל של הניו אנרג'י
פעם קניתי אלבום בשם baby trance והשיר הראשון שלו התחיל אם בכי של תינוק ומוסיקה של תינוקות ואז אחרי 30 שניות מתחיל הטראק וזה מזה חזק ואני לא יודע את שם השיר כי אין לי יותר את הדיסק תעזרו לי בבקשה...
| Originally posted by sixkiller פעם קניתי אלבום בשם baby trance והשיר הראשון שלו התחיל אם בכי של תינוק ומוסיקה של תינוקות ואז אחרי 30 שניות מתחיל הטראק וזה מזה חזק ואני לא יודע את שם השיר כי אין לי יותר את הדיסק תעזרו לי בבקשה... |
| Originally posted by Koodoo יוווווווווו יש לי את הדיסק הזה!!!! קיבלתי אותו מתנה אני אחפש ואני אגיד לך אבל זה ממש ישן |
ואמרתם ששגיא לא תורם
תסלחו לו שהוא עוד לא הגיב פשוט הוא מסטול וזה
אגב זה חבר שלי קוראים לו יונתן
אז אני אומר תודה לשגיא בשמו
תרשמו לי גרסאות ל SKYDIVE
| Originally posted by yahel222 תרשמו לי גרסאות ל SKYDIVE |
יש איזה טראק שהולך משהו ואז יש צעקה כזה של קאובויי
"ייייייייייייייייייייייייייייייההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא"
ומתחיל קצב עצבני
ועוד אחד שאני מחפש שהולך משהו
"I like drums"
| Originally posted by eXeTik ועוד אחד שאני מחפש שהולך משהו "I like drums" |
אתה עד כדי כך אוהב את אייורסון הזה????????.
| Originally posted by MoSH_MaN cherry dee - the drums (original mix) ? או שזה שיר האוס פרוגרסיב /טרייבל האוס כי אני פשוט לא זוכר שמעתי משהו כזה בראש השנה |
| Originally posted by guetag אחי אתמול היה באננס איזה טראנס שכולם מחאו איזה 3 פעמים כפיים כל שניה...אתה יודע למה אני מתכוון? |
| Originally posted by luckystrike אחי אני מקווה שאתה מתכוון לזה טראק ענננננק מומלץ לכולם בכל מקרה הנה גרסאות : 01-freefall_feat._jan_johnston_-_skydive_original_mix-xds.mp3 02-freefall_feat._jan_johnston_-_skydive_original_radio_edit-xds.mp3 03-freefall_feat._jan_johnston_-_skydive_x-static_opera_mix-xds.mp3 04-freefall_feat._jan_johnston_-_skydive_oliver_moldan_remix-xds.mp3 05-freefall_feat._jan_johnston_-_skydive_mara_remix-xds.mp3 06-freefall_feat._jan_johnston_-_skydive_john_johnson_vocal_mix-xds.mp3 07-freefall_feat._jan_johnston_-_skydive_john_johnson_dub_mix-xds.mp3 08-freefall_feat._jan_johnston_-_skydive_sono_mix-xds.mp3 09-freefall_feat._jan_johnston_-_skydive_warrior_mix-xds.mp3 10-freefall_feat._jan_johnston_-_skydive_way_out_west_remix-xds.mp3 פשוט טראק עננננננק ג'אן לשילטון !!! יש לה את הוואקלס הכי טוב שיש חוץ מזאתי איך קוראים קירסטי האוששיי או משהוא כזה זאתי מהטראק DJ TIESTO - BATTELSHIP GREY בכל מקרה דותן אני מקווה שהתכוונת לסקיידייב הזה - הטרררראאאאאאקקק הזה פשוט עושה אורגזמות לדעתי האורגינל פשוט עעענק וכל הרמיקסים טובים במיוחד ה WARRIOR REMIX אאאאאאאאאאההההההההה "COLLECT UR WORDS , I HAVE THEM WHEN UR GONE ,,,," אאאאאאאאההההההההההה |
| Originally posted by yahel222 כן אחי תודה זה זה אני יגיד לך מה יש לי את האורגינל ומרה מיקס אז הם שקטים כאלה אתמול פתאום שמעתי אצל חבר גרסה יותר יפה יעני יותר קלאבית כזאת ולא היה רשום איזה שיר זה פתאום נזכרתי זה זה אז אני צריך גרסאות חדשות מבין תודה |

| Originally posted by eXeTik זה בערך אותו סגנון, קצת יותר רגוע ממה שאני זוכר אבל בכל מקרה- זה לא זה Alex castelli- enjoy this trip טה טה טה טה רה טה טה טה טה טה *clap clap clap* |
| Originally posted by eXeTik זה בערך אותו סגנון, קצת יותר רגוע ממה שאני זוכר אבל בכל מקרה- זה לא זה |
| Originally posted by yahel222 alex catelli = HH 22047 ????? |
| Originally posted by guetag Noemi - When Angles Kiss למישהו יש כבר את זה? |

| Originally posted by NyKoN חחחח גם לי ![]() Alex-G_and_Fame-Freedom_2002_Incl_Green_Court_Remix-Vinyl-2002-MTC 01_alex-g_and_fame-g_and_fame-freedom_2002__martin_eyerer_remix-mtc 02_alex-g_and_fame-g_and_fame-freedom_2002__alex-g_and_fame_2002_remix-mtc 03_alex-g_and_fame-g_and_fame-freedom_2002__green_court_remix-mtc איכותי מאווווווד |
חחחח ראסמי רועי פתאום אני קולט כזה
WTF הוא ממליץ ?
והבנו, רועי ויובל, שיש לכם מקורות, חחח
| Originally posted by MoSH_MaN למה אתה מתכוון יותר רגוע? השיר הארד או פרוגרסיב בקיצור אני לא יתנגד לקבל את שיר פרוגרסיב........ אחד שר ויש לו קול דומה של אחד מלהקה פייב ומה שאני זוכר זה משהו עם תופים שהוא אומר ו I wanna ride it Addicted to the drum beats או משהו כזה |
| Originally posted by eXeTik האמת- אני לא זוכר בדיוק, אני זוכר שממש אהבתי את זה וזה היו המילים אם יצא לי לשמוע את זה עוד פעם אני אגיד לך דורי- יש מצב תשאל את תומאס בשבילי? |