TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
מורן אחי
חשבתי אותי תבוא תקפיץ אותי אליך או מישהו מרעננה לפני המפגש גם נוכל לסדר משהו אם צריך.....כי פשוט זה בבית שלך
לא שיש לי מפה בראש, מוש, אבל זה בכלל באיזור ?
כאילו כמה אתה קרוב לרעננה ?
באוטו?
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN באוטו? |
10 דקות ככה
| Originally posted by DjChook אין מצב שדרור ירשה לך ליסוע איתי חחח |
ליט דלק עלה ל
4.71
תעריף טרמפ עלה

זה אחרי (יענו יותר צפון) מרעננה או לפני ?
מקביל אבל יותר מערבה....
| Originally posted by MoSH_MaN ליט דלק עלה ל 4.71 תעריף טרמפ עלה |
| Originally posted by Hell_Copter קודם כל זה 4.61 לליטר בנזין... לא דלק וזה עליה של 17 אגורות שזה ממש רצח!!!! ומוש מורן כרגע באילת אבל מילה שלי שאנחנו נבוא לקחת אותך משם... יש דלקן הרי |
| Originally posted by nimrod levi נראה לי אתה הולך לגור באוטו של מורן... |
טוב תשמעו יום שבת קרב וצריך לרשום מי מגיע ואיך...
אני נוסע עם רון(נרקוטיק מיינד) ונראה לי גם שירן(אנתם פריק) יבוא גם
חוץ מזה לא יודע מי עוד
צ'וק אורן ואלון גם נראה לי נוסעים יחד
טוקסיק עודד ואין לי מושג מי עוד
מורן רועי מוש? ולא יודע מי עוד
יש את תומר וצח שגרים ברעננה אז זה לא ממש בעיה
וחוץ מזה אין לי מושג...
אז תרשמו שנראה למי יש בעיה ומה לפני שיהיה מאוחר מדי
טוב, אני אגיע עם טוקסיק (מקווה שאני אחלים עד שבת), אחי המספר שלי
064-637609
בבוא הזמן תרים צלצול שאתה בכניסה לקיבוץ (בכיכר של הקוסמוס, ספק אם תחמיץ את זה), ואני אגיד לך איך להגיע אליי, כי צריך להעמיס את הפטיונים + ווינילים על האוטו
חוץ ממי שכבר הוזכר יש את הדרומיסטים
יובל + וורטקס (אסף) +איתמר (סן) + אורן (הייפר) (זכרתי), שאולי ייקחו מונית אבל אין לי מושג מה נסגר, אנשים בקצב של הפורום אתם עלולים לא לסכם כלום, תתחילו לסכם דברים בטלפון
| Originally posted by oDrori חוץ ממי שכבר הוזכר יש את הדרומיסטים יובל + וורטקס (אסף) +איתמר (סן) + אורן (הייפר) (זכרתי), שאולי ייקחו מונית אבל אין לי מושג מה נסגר, אנשים בקצב של הפורום אתם עלולים לא לסכם כלום, תתחילו לסכם דברים בטלפון |
| Originally posted by oDrori טוב, אני אגיע עם טוקסיק (מקווה שאני אחלים עד שבת), אחי המספר שלי 064-637609 בבוא הזמן תרים צלצול שאתה בכניסה לקיבוץ (בכיכר של הקוסמוס, ספק אם תחמיץ את זה), ואני אגיד לך איך להגיע אליי, כי צריך להעמיס את הפטיונים + ווינילים על האוטו חוץ ממי שכבר הוזכר יש את הדרומיסטים יובל + וורטקס (אסף) +איתמר (סן) + אורן (הייפר) (זכרתי), שאולי ייקחו מונית אבל אין לי מושג מה נסגר, אנשים בקצב של הפורום אתם עלולים לא לסכם כלום, תתחילו לסכם דברים בטלפון |
| Originally posted by nimrod levi נראה לי אתה הולך לגור באוטו של מורן... |

| Originally posted by Hell_Copter למה נראה לך ![]() נסעתי איתו כולה פעם אחת ביום שישי שנסענו לאריאל אחר כך הייתה לו הדרכה ראשון שני... ועכשיו הוא באילת נראה לי ל 3 ימים מתי בדיוק אני חורש עליו |

אוי זה כל כך ביש שזה מגעיל
המשחק של הרצליה נגד הפועל רמת גן ביום שבת....
וזה אולי אחד מהמשחקים הכי חשובים השנה
וזה גם משחק הנקמה........
אני מקווה מאד שהמשחק יהיה ב6
ככה שאני יוכל להשאר עד רבע ל6
שיט אני יצטרך טרמפ או משהו
רבאק, אין פה איזה מישהו שיכול לסדר אותי מחדרה?
איזה זין זה להיות תקוע בכזה חור בלי רשיון
בלאט
| Originally posted by oDrori טוב, אני אגיע עם טוקסיק (מקווה שאני אחלים עד שבת), אחי המספר שלי 064-637609 בבוא הזמן תרים צלצול שאתה בכניסה לקיבוץ (בכיכר של הקוסמוס, ספק אם תחמיץ את זה), ואני אגיד לך איך להגיע אליי, כי צריך להעמיס את הפטיונים + ווינילים על האוטו חוץ ממי שכבר הוזכר יש את הדרומיסטים יובל + וורטקס (אסף) +איתמר (סן) + אורן (הייפר) (זכרתי), שאולי ייקחו מונית אבל אין לי מושג מה נסגר, אנשים בקצב של הפורום אתם עלולים לא לסכם כלום, תתחילו לסכם דברים בטלפון |
| Originally posted by Vortex_SA מה אסף??? SA = Sagy Amir קוראים לי שגיא עמיר נעים מאוד... |
טוב חברים,המשחק של הרצליה ברבע ל5 מה שאומר שאני לא יבוא לפגישה....
אז תעשו חיים בלעדיי...
יאלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללה נקמההההההההההההה
מכוווווווווווווווווווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#$$%^%&%
Guess who's Back ?!!?!!?!!?
מוש יצאת פארש
ראסמי מוש...
אתה לא בסדר אתה...
תבוא יא אוהד הרצליה טיפש...