TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שאלות שלי על צבא ושאר ירקות
Pages (7): « 1 2 3 4 5 6 [7]
| quote: |
| Originally posted by warpedd_ די איזה זייני שכל אתם בכל מקרה רומן (אני חושב) אין לך מה לדאוג יותר מדי מהמבחנים ברור שהם לא מצפים ממך ל100 אחוז בכל מקרה אני יכול להגיד לך שהיו איתי אנשים במבחנים לטייס שהיו ב3 יח מתמתיקה ובקושי ידעו לעשות 1+1 ועברו |
| Originally posted by Koodoo Queerz לא משרתים קרבי ![]() באהל הם ידפקו אחד את השני בלילה |
פששש רועי הייתי בטוח יהיה פה מסיב הטפה של המוד
אבל הוא הגיב לעניין אז בסדר
חחח שגיא, לא יכולת לבקש שוב פעם את המבחנים ?
| Originally posted by DjChook פששש רועי הייתי בטוח יהיה פה מסיב הטפה של המוד אבל הוא הגיב לעניין אז בסדר חחח שגיא, לא יכולת לבקש שוב פעם את המבחנים ? |
שגיאאאאאאאא שמעת על
EDIT
?#@?#
| Originally posted by Shahar שגיאאאאאאאא שמעת על EDIT ?#@?# |
מין הסתם
מטכלניק
| Originally posted by DjChook מין הסתם מטכלניק |
כל שהוא רצה זה שתקבלו אותו לקהילה
פחחחחחח
| Originally posted by DjChook פששש רועי הייתי בטוח יהיה פה מסיב הטפה של המוד אבל הוא הגיב לעניין אז בסדר חחח שגיא, לא יכולת לבקש שוב פעם את המבחנים ? |
אתה מתקשר אליהם
אומר שבתקופה הזאתי צחי היה בשלב התבגרות ולא יכלת להתקשר
או שהיית בחול ואמא שלך שכחה לשלוח את הפקס
תאמין לי יכלת אם היית טיפה יותר רציני
אתה רוצה לעבור להרצל ?! או לכפר שמריהו
גם פה פיספסתי כמה דברים ...
מחר נגיב - יש חברים 
הקפצה קלה
תקשיבו, כמה שאלות
אז ככה קיבלתי פרופיל 72
וגם שלחו לי מכתב שבו כתוב תאריך הגיוס
עכשיו למה אני מקבל כבר תאריך גיוס?
כולה יא
אם נגיד אני נשאר ליג בבית ספר או נגיד עתודה?
ואני לא רוצה קרבי אז יש מצב שהם ידפקו אותי בקרבי בכל זאת?
ובקיצור מה בכלל אומר תאריך הגיוס?
10x
| Originally posted by Q-PiXeL הקפצה קלה תקשיבו, כמה שאלות אז ככה קיבלתי פרופיל 72 וגם שלחו לי מכתב שבו כתוב תאריך הגיוס עכשיו למה אני מקבל כבר תאריך גיוס? כולה יא אם נגיד אני נשאר ליג בבית ספר או נגיד עתודה? ואני לא רוצה קרבי אז יש מצב שהם ידפקו אותי בקרבי בכל זאת? ובקיצור מה בכלל אומר תאריך הגיוס? 10x |
| Originally posted by Q-PiXeL ואני לא רוצה קרבי אז יש מצב שהם ידפקו אותי בקרבי בכל זאת? |
| Originally posted by Q-PiXeL הקפצה קלה תקשיבו, כמה שאלות אז ככה קיבלתי פרופיל 72 וגם שלחו לי מכתב שבו כתוב תאריך הגיוס עכשיו למה אני מקבל כבר תאריך גיוס? כולה יא אם נגיד אני נשאר ליג בבית ספר או נגיד עתודה? ואני לא רוצה קרבי אז יש מצב שהם ידפקו אותי בקרבי בכל זאת? ובקיצור מה בכלל אומר תאריך הגיוס? 10x |

טוב בערך הכל נכון פה ...
התאריך לא מדוייק וישתנה אלף פעם עוד ...
ובלי קשר יהיה לך עוד הזדמנויות לדחות אותו ...
בכל אופן - החודשים שרשמו פה לא נכונים כל כך
כל חודש יש ימים של ג'ובניקים ושל קרבים ...
נתנו לי תאריך ל
21.11.2004
חחחח
מלא זמן....
בקיצור כתוב גם שעה והמקום שצריך להתייצב בו...
זה גם בסדר?
וכמו שהבנתי גם אם אני נשאר בבית ספר ליג אז אני יוכל לשרת במקצוע שלמדתי וצריך לקבוע קבע של שנה אני חושב...
מה עם פרופיל 64?
בעקרון יש לי עדיין בדיקות דם שאני צריך לעשות שוב כי היה שם משהו לא טוב אז יכול להיות שהפרופיל עוד ירד...
אבל סיכוי די נמוך...
| Originally posted by Q-PiXeL מה עם פרופיל 64? בעקרון יש לי עדיין בדיקות דם שאני צריך לעשות שוב כי היה שם משהו לא טוב אז יכול להיות שהפרופיל עוד ירד... אבל סיכוי די נמוך... |