TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- גדנ"ע 2002
Pages (8): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »
רועי
אין לי ספק שתיקח אותי אחי, זה נאמר בהומר בגלל התוצאה שרשמת
כמה אתה עושה 2000 ?
אוף עם כוללככםם...
רק את השיכבה שלנו דפקו... אין לנו גדנע
| quote: |
| Originally posted by DjChook רועי אין לי ספק שתיקח אותי אחי, זה נאמר בהומר בגלל התוצאה שרשמת כמה אתה עושה 2000 ? |
איך התייבשת מריצ 100 מטר?
אני מ5000.....
אבל מ100?!
מוש זה מטומטם להתייבש בכלל מריצות
פשוט צריך להכין את עצמך
כמה אתה עושה 2000 ?
יא דביל מה אני יעשה לא רצתי שבועיים
ואתה רץ ויש שמש ואתה רץ הרבה
אז מה אני יעשה יא מאפנה אתה חושב שזה אשמתי?
וזה בכלל לא משהו מיוחד
קורה להרבה
אני לא יודע כמה אני עושה
פעם אחרונה
7:00
באלפיים בדוק
| Originally posted by MoSH_MaN איך התייבשת מריצ 100 מטר? אני מ5000..... אבל מ100?! |
| Originally posted by MoSH_MaN יא דביל מה אני יעשה לא רצתי שבועיים ואתה רץ ויש שמש ואתה רץ הרבה אז מה אני יעשה יא מאפנה אתה חושב שזה אשמתי? וזה בכלל לא משהו מיוחד קורה להרבה |
אחים היה פנאן בגדנ"ע, אשכרה אחוות אחים, הסתדרנו עם כולם, היה לי אחלה מטווח, אהבתי הכל, רק בבוקר היום הלכו מכות ראשון ואנחנו בגלל איזה הומו אחד משלנו שהתחיל לקלל איזה אחת משלהם, בא לי להביא בו בלינץ' באמא שלי, מזל שהמפקדים התערבו כי אם לא זה היה נגמר בבית קברות, יש לי הרבה סיפורים על כל הקרב אבל אני יחסוך, באמת לא נראה לי לדחקן על זה בפורום, לאיזה הדרדרות הגענו שאנחנו אוכלים את עצמנו מבפנים...
מוש הבנתי שלא הספקתם לעשות כלום הא? יא חבורת פארשים 
אה וכן אני הכלי, הנה חיכית 4 ימים והחזרתי תשובה הא? איך?

מכות בכלוב 
שמח היה בכל זאת כיף אחי!
מה מכות עם מי?
| Originally posted by MoSH_MaN מה מכות עם מי? |
וואלה אחי לא נעים...
אבל צריך ללמוד שהחזק שורד... 
| Originally posted by Hell_Copter וואלה אחי לא נעים... אבל צריך ללמוד שהחזק שורד... |
| Originally posted by Vortex_SA מה זה השטויות האלה? החזק שורד? מה אנחנו חיות? זה ממש לא הרעיון... בכל מקרה נגמר, וזהו... אגב איך היה לך הגדנ"ע? |

| Originally posted by Hell_Copter בצחוק גבר... מה אתה רציני כל כך... ![]() לי לא הייתה גדנ"ע בכלל... לא הוציאו אותנו |
מה כולם הולכים מכות יא מוזרים
cough cough
מעניין למה לא העיפו אותכם ומעניין שהג'ובניקים הגנו עליכם...
| Originally posted by MoSH_MaN cough cough מעניין למה לא העיפו אותכם ומעניין שהג'ובניקים הגנו עליכם... |
| Originally posted by MoSH_MaN cough cough מעניין למה לא העיפו אותכם ומעניין שהג'ובניקים הגנו עליכם... |
| Originally posted by Vortex_SA לא העיפו כי זה היה היום האחרון ולא אנחנו התחלנו את המכות הרציניות, והג'ובניקים הגנו עלינו כי זה היה יחס של 10 ל 80... בשכבה שלנו בבי"ס יש מקס 80 ילד, מתוכם 20 לא באו לגדנע ומהאלה שבאו חצי היו בנות, אז היו 30 בנים, ו20 מהם היו ציפלונים שהיו מתאבדים אם הם היו מתערבים... ותשווה את זה לשכבה של ראשון שזה בערך 400 איש בשכבה... |

| Originally posted by Hell_Copter כי הם לא מפונקים כמו פיתוחניקים?! |
| Originally posted by Hell_Copter שכבה מעפנה יש לך אחי... אני מקווה לפחות שהבנות כוסיות ![]() ואני אישית מכיר כמה חמורים מיגאל אלון בראשון... |
| Originally posted by MoSH_MaN מה הקשר?!!? אתה סתום אש..... |

טוב תפסיקו לריב!!!!!!
בכל מקרה, אתם לא תראו אותי עד יום חמישי כי אני יוצא לגדנ"ע
אז ביי לכם!!!!
טוב אני סתום...
הקטע שהם הולכיןם לקבל בראש מזה
ואם הוא יעשו שוס סקנדל
יזיינו להם את התחת