TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ILTA - החלטות בנוגע אתר - עיצוב ותיכנות
Pages (8): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter הנה העיצוב של אלי (בלק דרגון) לאתר http://www.angelfire.com/nb2/djblackdragon/ כנסו ותגיבו... תגובה שלי... נראה לי יהיה קצת "כבד" על כאלה עם חיבור איטי... אבל סך הכל יצא בן של זונה!!! |
| Originally posted by luckystrike חבר'ה שתידעו שלאלי יש בעיה להירשם לפורום מחדש ! אלי אחי באמת יצא פצצה קצת כבד כמו שרועי אמר אבל בסך הכל אחלה רק את הפתיח נראה לי נשים את הפתיח של אורן שהוא אחלה דרך אגב לאן אורן RISING נעלם ??? טוב בכל מקרה - אחלה באמת בוא נראה עוד עיצובים אני אומר אורן ואלי צריכים להתאחד - ממש אחלה ! |
| Originally posted by luckystrike walla ! אלי שיחקת אותה אחי !!! חבר'ה שתידעו שלאלי יש בעיה להירשם לפורום מחדש ! רועי ועודד תנסו לעזור לו עם זה אני לא יהיה פה יומיים עכשיו ... אלי אחי באמת יצא פצצה קצת כבד כמו שרועי אמר אבל בסך הכל אחלה רק את הפתיח נראה לי נשים את הפתיח של אורן שהוא אחלה דרך אגב לאן אורן RISING נעלם ??? טוב בכל מקרה - אחלה באמת בוא נראה עוד עיצובים אני אומר אורן ואלי צריכים להתאחד - ממש אחלה ! |

הוא חזר.
| Originally posted by oDrori מעצבים תפסו את המצג שלנו ועצבו אותו לדף יפה: בעניין התמונות והביקורות על מסיבות - היו כמה חבר'ה שהציעו לצלם במסיבות וכו ואני אשמח אם הם יוכלו להתחיל. לא רק תמונות של כוסיות משתי מטר... תמונות של המקום הדיג'יים, הכניסה וכו. ומנקודה זאת אני רוצה גם להציע שתהיה לאתר גרסא באנגלית בשביל תיירים (עלה פה הביקוש בזמן האחרון) ואני אישית מתנדב לתרגם כל חלק באתר לאנגלית! אם נעלה את האתר עד האחד עשר באפריל גם נוכל לשים את ארמין בתור האירוע הראשון שלנו ... יאללה חבר'ה אני מתחנן, לעבודה! |
| Originally posted by Rising הוא חזר. |

ההארד דיסק נדפק אז הייתי צריך לקנות אחד חדש...
איבדתי הכל מהקודם
אז ייקח זמן עד נחזיר את כל התוכנות והחרא ..
אחרי זה נעבוד על משהו עצבני..
| Originally posted by Rising ההארד דיסק נדפק אז הייתי צריך לקנות אחד חדש... איבדתי הכל מהקודם אז ייקח זמן עד נחזיר את כל התוכנות והחרא .. אחרי זה נעבוד על משהו עצבני.. |
איזה עיצוב! יפה!!
כן איזה רקעים מפציצים!!!

דוגרי העיצוב של אלי בן בן בן זונה!!!:]
אהבתי
כל מי שרוצה מלא מידע על כל WEBHOSTING PROVIDERS שנותנים שירות בחינם
(ואני מתכוון הרבה)
שלחו לי הודעה בפרטי כי לא הרשו לי לפרסם את זה פה אבל ב פרטי אני אשלח
מאריצה ?
רותי?
גם אני ראיתי את זה אתמול...
קיצר אני מוריד את זה מסטיקי
| Originally posted by Hell_Copter קיצר אני מוריד את זה מסטיקי |
| Originally posted by YuVaL רותי? |
| Originally posted by luckystrike חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי ! יובל מתי חומוס אצל ההוא בגדרה ? |
| Originally posted by YuVaL רותי? |
| Originally posted by YuVaL מתי שתבואאאא כבר!!!! למה אתה באמת לא בא?!!? אמרת לי הרי שאתה עובר בגדרה תבוא כבר!!!!!! )!$)!@)# |
אני בשמחה אהיה מוכן לתרום את חלקי 
לתכנת את האתר ב
PHP \ HTML
לתחזק אותו...
או כל דבר אחר

חוץ מעיצוב - כי בזה אני פשוט גרוע...
אם אתם מחליטים באמת לבנות את האתר והכל [ אפילו שעדיין לא קלטתי על מה הוא ומה בכלל האתר הזה...]
אני מוכן לעזור בכיף...
| Originally posted by luckystrike הייתי שם לפני יומיים האמת ... חבר'ה ככה וויתרנו על חלום האתר הגנוז ? |
)
ממ..קוראים לי אליאור...
ובעיקרון..
PHP
למדתי מספר..וגם מהאינטרנט
וכל מיני דברים...
ממזמן ירדתי מבנייה אבל עכשיו נכנסתי לזה יותר חזק בגלל שאני בתוך כמה פרוייקטים והכל...
אבל בטוח יהיה לי זמן קצת לעבוד על האתר...
לשים פה ושם סקריפטים, ובעיקרון לבנות אותו...
סבבה אליאור 
| Originally posted by Rising סבבה אליאור |