TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
בא לי מסיבת מזמוזים היום
נמאס מדיגיי גסי
הייתי בפראנויה
סך הכל היה סבבה...
השתכרתי כמו מטורף שם... למעשה אני עדיין די שיכור 
יאללה למיטה!!
הייתי בשפיים אתמול, במילה אחת:
ליגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פול כוסיות!!! יםםםםםםםםםםםםםםם כוסיות
מוזיקה סבבית ביותר, ברנע הפגיז!!!
החיסרון היחיד שהיה: שתיה לא בחינם
ולקחו וואד מחירים
| quote: |
| Originally posted by Sniper הייתי בשפיים אתמול, במילה אחת: ליגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פול כוסיות!!! יםםםםםםםםםםםםםםם כוסיות מוזיקה סבבית ביותר, ברנע הפגיז!!! החיסרון היחיד שהיה: שתיה לא בחינם ולקחו וואד מחירים |

| Originally posted by Sniper הייתי בשפיים אתמול, במילה אחת: ליגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פול כוסיות!!! יםםםםםםםםםםםםםםם כוסיות מוזיקה סבבית ביותר, ברנע הפגיז!!! החיסרון היחיד שהיה: שתיה לא בחינם ולקחו וואד מחירים |
שפיים = קקה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
והסיבה היחידה שהיו שם כוסיות אתמול זה בגלל שזאת הייתה הפקה עם קילומב פארטיז...
באתר של אינפקטד רשום שכל אחד מהם ביום שישי הבא
31.10
מופיע לחוד ,
אחד בהאנגר והשני בהום קלאב...
למישו יש עוד פרטים?

מי שמע פה על ההום קלאב בתל אביב?
אז מידע פנימי הולכים להחליף שמות בין שני מעדונים
בין הבייס לבין ההום קלאב
ההום קלאב יקרא מעכשיו בייס במסיבה הבאה
| Originally posted by hazzard מי שמע פה על ההום קלאב בתל אביב? אז מידע פנימי הולכים להחליף שמות בין שני מעדונים בין הבייס לבין ההום קלאב ההום קלאב יקרא מעכשיו בייס במסיבה הבאה |
מה אתה מקשקש רק שחורה??!!
יש שמה את הסגנונות של המוסיקה תלוי איזה ליין מופיע שמה
לדוגמא בסוכות הליין של ה-
REVOLUTION
הופיע שמה אלון הלפרין ועידן גוטמן וארתור גורדון
בקיצור המקום כנראה לקראת חנוכה
הולך להפציץ בהום קלאב מסיבה פצצה
| Originally posted by hazzard מה אתה מקשקש רק שחורה??!! יש שמה את הסגנונות של המוסיקה תלוי איזה ליין מופיע שמה לדוגמא בסוכות הליין של ה- REVOLUTION הופיע שמה אלון הלפרין ועידן גוטמן וארתור גורדון בקיצור המקום כנראה לקראת חנוכה הולך להפציץ בהום קלאב מסיבה פצצה |
וואי אחי איך אתה משחק אותה מבין כאילו אתה הקמת את המועדון.....
תשמע גם עם משמיעים שחורה זה לא אומר שישמיעו רק שחורה שמה
והמסיבה בסוכות לא הייתי אני בכלל הייתי באילת חבר שלי הוא חלק מהצוות
של הדיג'יים של הליין שמה
בקיצור אחי בלי כל מיני קשקושים
אל תתחיל להתעצבן אם מתווכחים זה לא בסטייל
אפשר לדבר נורמלי
| Originally posted by hazzard וואי אחי איך אתה משחק אותה מבין כאילו אתה הקמת את המועדון..... תשמע גם עם משמיעים שחורה זה לא אומר שישמיעו רק שחורה שמה והמסיבה בסוכות לא הייתי אני בכלל הייתי באילת חבר שלי הוא חלק מהצוות של הדיג'יים של הליין שמה בקיצור אחי בלי כל מיני קשקושים אל תתחיל להתעצבן אם מתווכחים זה לא בסטייל אפשר לדבר נורמלי |
| Originally posted by AnthemFreak חח ראסמי אחי רועי צודק אין לך מושג.. הום קלאב זה מועדון של מוזיקה שחורה הדבר שראית עם כל הדי ג'יים היה מסיבת חג שזה משהו יוצא דופן.. וחוץ ממנה יש אולי ממש פה ושם מסיבות שמביאים גם די ג'יים של טראנס וכל מיני אבל תכלס יש שם מוזיקה שחורה (גם להיטים) וזהו! |
| Originally posted by hazzard פששששש..... אני רואה שעוד אחד קורא על מעדונים באתר לילה תנו לו כפיים!!!! כל הכבוד..... חחחחחחחחח סתם אחי אתה יודע מה אני יעשה בדיקה פעם הבאה על מה שהולך עם ההום קלאב |

חברס מה יש היום
24.10
????
אני רוצה שתייה חופשית
וטראנס
??
מטראנס נשכח כי כל התקליטנים הומואים
פאק!!!!!!!
יש היום מסיבה עם ג'וניור וסקאז... לכל אוהבי ההאוס.. מומלץ ביותר
זה בהאנגר
זה הדי ג'יי הכי טוב בעולם במוזיקת האוס
הייתי הולך אבל נזכרתי מאוחר מדי..
קיצור היום יש כניסה חינם לקווינס אז תוכלו למצוא אותי שם
ביי הומואים
| Originally posted by AnthemFreak קיצור היום יש כניסה חינם לקווינס אז תוכלו למצוא אותי שם ![]() ביי הומואים |

| Originally posted by Hell_Copter קודם כל אתה לא יכול לשלב משפט שבו אתה הולך לקווינס ולקרוא לאחרים הומואים ![]() דבר שני... לא היית נכנס למסיבה של ג'וניור ואסקז... בעצם מצד שני זה מסיבה של הומואים... אז אולי אתה כן יכול להכנס ![]() וחבר'ה... דיגוויד לא יהיה בהאנגר... היום זה הפעם האחרונה שיש מסיבה בהאנגר ביום שישי... |
| Originally posted by Hell_Copter וחבר'ה... דיגוויד לא יהיה בהאנגר... |
לא ברור לאן ללכת היום!!
יש פתיחה של תל יצחק...
פתיחה של הקרנף
פראנויה
איזה משהו שקוראים לו איגלו של צוות אייס או משהו כזה
חממה
מישהו פה הולך לאחד מהמקומות האלה?
נראה לי אני הולך לאיגלו..
או לתל יצחק..!
עדיין לא סגור על זה
והקרנף זה בעצם סוהו 09 לא?
בעעע..
| Originally posted by Sm0keMachine נראה לי אני הולך לאיגלו.. או לתל יצחק..! עדיין לא סגור על זה ![]() והקרנף זה בעצם סוהו 09 לא? בעעע.. |
רועי יא נשכן מתי אתה גורר אותי למסיבה
| Originally posted by DjChook רועי יא נשכן מתי אתה גורר אותי למסיבה |