TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
הוגנבה לאוזניי שמועה שהיום אינפקטד באומן 17
ת'כלס אם יש לי איך להגיע לירושלים אני יסע וישן אצל חבר שלי מהצבא כי במילא אנחנו צריכים להיות בירושלים מחר...
והוא בדוק הולך למסיבה הזאת
| quote: |
| Originally posted by MasterP אני בחממה היום |
| Originally posted by -CosmicFire- חממה זה ביריד ויתקין?? הרגע חזרתי מישם יש שם איזה כביש כזה ארוך שתקוע שנתיים עד שנכנסו ל"לכת" שנתיים ורבע |
הלכתי לקטע אבל לא נכנסתי
היינו קצת בחוץ ואז חזרנו ללכת
סמק איזה בלאגן שם
מזל שהיה לי מכירה מוקדמת
הביאו את שי גבס ההומו הזה
איך הוא עושה
לכת שירו איתי והמיקרופון נכבה לו אז לא שמעו כלום
אבל YAHEL YAHEL YAHEL
איזה רמה איך אני אוהב אותו עכשיו אני מבין באמת באמת איך הוא כלכך מפורסם

| Originally posted by -CosmicFire- הלכתי לקטע אבל לא נכנסתי היינו קצת בחוץ ואז חזרנו ללכת סמק איזה בלאגן שם מזל שהיה לי מכירה מוקדמת הביאו את שי גבס ההומו הזה איך הוא עושה לכת שירו איתי והמיקרופון נכבה לו אז לא שמעו כלום אבל YAHEL YAHEL YAHEL איזה רמה איך אני אוהב אותו עכשיו אני מבין באמת באמת איך הוא כלכך מפורסם |
| Originally posted by YuVaL וואלה אז אולי תסביר לי איך כי הבנאדם חתיכת הומו הוא לא יודע לתקלט בגרוש סבבה.. הוא מפיק תותח והכל, אני מוריד לפניו את הכובע אבל לתקלט!?! הוא לא יודע בגרוש!! |
וואייי הרגע אני חוזר ממועדון
בעעע
אני נשבע לכם..אני לא נוסע לשם בחיים
איזה ביאוס זה לגור בצפון!!
עד גיל 18 אתה בוכה שאין לאן לצאת
ואז שיש לך 18 אתה יוצא ל2 מועדונים!!
אין פה בחירה בשיט.........
אז קיצר אם יוצא לכם להתקרב למועדון בשם טרמינל
תברחו משם...
קודם כל אתה רוקד בתוך לול תרנגולים של 10 על 10
בגובה של מטר וחצי...
והמוזיקה...פשוט בושה!!
שמים לי רמיקסים של מקרנה!!
בקיצור ביזבוז כסף לשמו..
נפלתי חזק..בעעעע
| Originally posted by ronsh וואייי הרגע אני חוזר ממועדון בעעע אני נשבע לכם..אני לא נוסע לשם בחיים איזה ביאוס זה לגור בצפון!! עד גיל 18 אתה בוכה שאין לאן לצאת ואז שיש לך 18 אתה יוצא ל2 מועדונים!! אין פה בחירה בשיט......... אז קיצר אם יוצא לכם להתקרב למועדון בשם טרמינל תברחו משם... קודם כל אתה רוקד בתוך לול תרנגולים של 10 על 10 בגובה של מטר וחצי... והמוזיקה...פשוט בושה!! שמים לי רמיקסים של מקרנה!! בקיצור ביזבוז כסף לשמו.. נפלתי חזק..בעעעע |
יש איזה מסיבה שווה היום?
| Originally posted by KrazyDJs פורים שעבר שהייתי שם.. דווקא די נהניתי.. המקום די נפילה בתאכל"ס, זה רפת כזאתי... יש תחדר הגדול..שהוא די קטן...70 אנשים בלחץ נראה לי עוד איזה חדר קטן שם ל 30 אנשים בערך אבל אז שם שמו קריוקי ויציאה החוצה שזה סבבה.. וזולה סבבה לפתוח נרגילה... ד"א מה אתה מתבכיין ? חסרים לך מועדונים ? אולטראסאונד, ורטיגו החורבה...וכו'... |
באמת לא רוצה לבאס אותך אחי....
אבל ראסמי אין כמו לגור במרכז!!
| Originally posted by ronsh אז ככה...חורבה ואולטרסאונד זה המקומות היחידים שמגיעים לרמה מכובדת ואפילו רמה גבוה של מועדון.. אבל כמה פעמים אפשר לצאת לאותם מקומות? |
| Originally posted by KrazyDJs נו יבכיין... לך לורטיגו, לאקליפס נראה לי קוראים לזה.. לפיוז'ן לארו ב 2-3 שכל הקטנים הולכים.. |
מה הולך השנה בסילבסטר?יש מסיבות שוות לנוער באזור הצפון או בתל אביב?
| Originally posted by ronsh ואני יוכיח לך שאתה טועה.. ורטיגו מקום שיצא לכולם מהחורים...דוחה תנשמה וגם רחוק מידי אקליפס זה דאנס בר והארו לא עושים בדיקת תעודת זהות... אני נראה לך הולך לבזבז את הסופי שבוע שלי שלפני הצבא על מסיבות שכונה? חורבה זה "ה"מקום.... אין אין עליו... אולטרסאונד נחמד אבל אנשים קקה...מלא ערסים... |
אללה
goooshhhh
הבאת בראש עם גוד מורנינג יזראל!!!!!!!!!!
חחחחחחחח קומה של רק של ערסים רוקדים

הייתי אתמול בפרנויה
מקום נחמד
לא משהו מיוחד
היו בנות אבל הרבה מכוערות
מקום גדול יחסית אבל חרא הגברה
דיג'יי בעעעע
.. 
הדבר היחיד שהוא שם שהתלהבתי היה
veracocha - carte blanche (ronald van gelderen remix)
| Originally posted by AnthemFreak אללה goooshhhh הבאת בראש עם גוד מורנינג יזראל!!!!!!!!!! חחחחחחחח קומה של רק של ערסים רוקדים |
| Originally posted by djGoosh חחח אשכרה קומה של ערסים היה כבר סוף המסיבה ולא היה לי זין לנגן גם ככה סאונד מעפן יש בקומה הזאת אז אמרתי נלך על השטויות ראיתי שזה הלך והמשכתי לדברים הכי שטותיים שבעולם מקווה שנהנת למרות המוסיקה הלא משובחת |
קווינס...
| Originally posted by warpedd_ הייתי אתמול בפרנויה מקום נחמד לא משהו מיוחד היו בנות אבל הרבה מכוערות מקום גדול יחסית אבל חרא הגברה דיג'יי בעעעע .. ![]() הדבר היחיד שהוא שם שהתלהבתי היה veracocha - carte blanche (ronald van gelderen remix) |
יש מצב לראות מישהו בקטע היום???
יש מצב גדול שאני מסדר לאנשים פה כניסה ב35
תדברו איתי באי סי קי
אם השבוע לא אז בטוח שבוע הבא
כי עכשיוקצת מאוחר
לאחר מספר שעות:
כמה זמן לא רשמתי אחרי מסיבה חחח
בכל אופן הגעתי לקטע ב 12 ככה לא היה אנשים חשבתי נפילה קטלנית אחושלינג!!!
12 וחצי
ככה נכנסנו כל מי שקיבל חינם קיבל וכל מי שקיבל וי אי פי קיבל
קיצר היה ריק חבל"ז סתם ישבנו וזה עד אחד ופתאום בא גללללל אחושלינג!!! המקום התמלא בבום אחד. ואז היתה כבר אוירה שתיתי קצת (באקט, למי שיודע מה זה) חברים שלי הישתכרו אבל אני נהגתי אז אי היה אפשר בכל אופן היתה מסיבה חביבה, קצת היה קשה להתחבר אלייה כי שראיתי שאין אנשים קצת ביאס לי ולקח קצת זמן אבל חפיפ:]
היו בנות, לא המוןן יענתו רק בנות היה משהו כמו 65 אחוז בנים 30 אחוז בנות ועוד 4 אחוז של אנשים מוזרים ואיך לא??? אחוז אחד של ערסים חחח חייב שיהיה בכל מקום כמה ערסים, אבל לפי מה שאני ראיתי לא היה כ"כ הרבה:]
מוזיקה היתה סבבה התחיל כרגיל דאנס, אהוס שחורה מעורבב כזה, ואז עברו קצת לדברים יותר מסחריים אחושלינג, כמו בכל מסיבה
וזה המשיך עד שהלכתי בכל אופן
אם לא הייתי נורא נורא עייף אז הייתי נישאר, והינה אני פה רושם את הפוסט הזה וטס למיטה לישון ממש ממש ממש טוב עד 11
בבוקר ככה, כי לא רוצה לפספס את יום שבת בבית:] חח
הסיכום שלי לערב הוא
בנות - 7 מתוך 10
מוזיקה - 8 מתוך 10
אוירה - 6 מתוך 10
איכות של אנשים - 8 מתוך 10
ציון כולל - 7.5
לילה טוב
הייתי בקרנף...
והייתי שיכור...
והייתי שיכור בקרנף
והייתי מאוד מאוד שיכור אתמול בקרנף...
וגם שתיתי הרבה ובגלל זה הייתי שיכור
ולא ראיתי בעיניים בגלל שהייתי שיכור
אבל כוס עמק... אחרי חודש בלי מסיבות מגיע לי להתפרק ככה!!

http://layla.ynet.co.il/tslayla.cgi..._event&id=29889
כנסו..
קבלוו איזה די ג'יים
שמעתי השירן הזה אחד התותחים
| Originally posted by AnthemFreak http://layla.ynet.co.il/tslayla.cgi..._event&id=29889 כנסו.. קבלוו איזה די ג'יים שמעתי השירן הזה אחד התותחים |