TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
כן אבל אתם מניאקים !!!
את השיר הזה סבבה ומה אם שאר השירים שביקשתי בטוח אתם מכירים אותם!!!!!
אתה קורא לנו מניאקים?
ימכוער תגיד תודה שעזרו לך
אפחד לא מכיר אותך פה גם ככה
אז באת ישר בלי להגיד שלום בלי כלום וביקשת עזרה ועזרו לך
אז לך זדיין ואל תכנס יותר לפה
ואתה באמת מעורר רחמים
איזה מוזיקה אתה שומע אלוהים ישמור?
ביי
אחי מה אתה לוקח רציני
סתם אמרתי את זה בצחוק וזכותי לשמוע איזה מוזיקה שאני רוצה פשוט את השירים האלו אני מחפש בנרות תודה באמת עזרת לי למצוא שיר אחד אבל ביקשתי שתמצוא לי עוד שניים אתם בטוח מכירים אותם אז בחייאת תביאו לי תשמות שלהם
ביי בינתיים
Re: אחי מה אתה לוקח רציני
| quote: |
| Originally posted by dj-eyali ביי בינתיים |
Re: תשובה על התשובה שנתתם לי
| Originally posted by dj-eyali אני רואה שתשיר השני לא מצאתם לי אז אני ינסה לתאר לכם אותו אחרת ... זה הולך ככה hold me baby against your body משהו כזה והשלישי זה שיר האוס כזה שיש בו שורה שבה הוא אומר disco ,disco, disco ,disco ..... חברה פליז תמצאו לי אותם ואתם הכי ענקיים בעולם !!!! ביי בינתיים |
Re: תשובה על התשובה שנתתם לי
| Originally posted by dj-eyali אני רואה שתשיר השני לא מצאתם לי אז אני ינסה לתאר לכם אותו אחרת ... זה הולך ככה hold me baby against your body משהו כזה והשלישי זה שיר האוס כזה שיש בו שורה שבה הוא אומר disco ,disco, disco ,disco ..... חברה פליז תמצאו לי אותם ואתם הכי ענקיים בעולם !!!! ביי בינתיים |
שמעתי אותם במעועדון!!!
חברה איך אתם לא מכירים אותם זה השירים הכי חמים שהולכים היום
ב"אומן 17" בסט של די גי ערן ברנע!!!! טוב אבל אם אתם לא מוצאים אז לא משנה תודה בכל אופן
הבעיה היא שאנשים לא מכירים את השירים האלה כי הם לא שומעים את הזבל הזה אני בטוח שב ביו יעזרו לך באמת...
Re: שמעתי אותם במעועדון!!!
| Originally posted by dj-eyali חברה איך אתם לא מכירים אותם זה השירים הכי חמים שהולכים היום ב"אומן 17" בסט של די גי ערן ברנע!!!! טוב אבל אם אתם לא מוצאים אז לא משנה תודה בכל אופן |
Re: Re: שמעתי אותם במעועדון!!!
| Originally posted by AnthemFreak די להגיד שטויות ומה נסגר עם ערן ברנע? |
Re: Re: Re: שמעתי אותם במעועדון!!!
| Originally posted by Shahar נותנים לו בכלל לעלות על העמדה באומן? |
Re: Re: Re: Re: שמעתי אותם במעועדון!!!
| Originally posted by AnthemFreak אנערף זה פשוט עצוב שלדיג'יים כמוהו יש שם |
למי שחיפש את הקטע עם הווקאל הבא:
"don't smoke cigrrets, don't go out to clubs, just fuck"
קוראים לטראק:
tom neville - just fuck
בתיאבון וחג שמח.
תסתכלו על הפוסט שלי ב unknown tracks
ותנסו לעזור לי למצוא את הטראק שאני מחפש.
תודה יאללה בי
אני מחפש שיר שמתחיל באיזה בן אחד שאומר "אוהו" ואח"כ הוא מזיין את השכל על החברה שלו על כמה שהיא שרמוטה ושהוא לא צריך אותה ושהוא יכול להיות לבד וכאלה...
fuck up you bitch fuck what you say
ועוד כאלה דברים.
הטראק מושמע ברדיו בי יו בלילה קבוע, יש איזה די ג'יי אחד שמנגן אותו קבוע - למי ששמע בתוכנית הזאת יש מעין הקלטה של שי גבסו אומר שהוא מקשיב לדי ג'יי הזה... - נזכרתי איך קוראים לדי ג'יי
די ג'יי צחי אלבו סטייל או משהו כזה
מי ששמע בטח ידע על מה אני מדבר
חבל שאתם יורדים עליו ככה סתם
שתדעו לכם הוא מארגן אחלה של מסיבות באומן 17 בחיפה!!!!
חברה אתמול הייתי באומן ושמעתי עוד פעם תשיר הזה זה האוס כזה שבפזמון הוא אומר :
disco,disco disco ....
אתם חייבים להשיג לי אותו מי שמשיג לי תשם שיר השיר הזה מלך!!!!!
1. i want to be you illusion
2. nothing in this world
אלא המילים היחידות שאני זוכר משני הטראקים האלה.....
בבקשה תעזרו לי!!!!
benny bennassi feat sandy - illusion
"i want to be your illusion "
kristine w - save my soul (gabriel & dresden mix)
"nothing in the world could change the way i feel for you..."
מצאתי את השיר השלי... :
eamon - fuck it, don't want you back
באיזה מיקס שהוא...
| Originally posted by fishfish לדי ג'יי הזה... - נזכרתי איך קורים לדי ג'יי די ג'יי צחי אלבו סטייל או משהו כזה מי ששמע בטח ידע על מה אני מדבר |
| Originally posted by dj-eyali שתדעו לכם הוא מארגן אחלה של מסיבות באומן 17 בחיפה!!!! חברה אתמול הייתי באומן ושמעתי עוד פעם תשיר הזה זה האוס כזה שבפזמון הוא אומר : disco,disco disco .... אתם חייבים להשיג לי אותו מי שמשיג לי תשם שיר השיר הזה מלך!!!!! |
| Originally posted by fishfish מצאתי את השיר השלי... : eamon - fuck it, don't want you back באיזה מיקס שהוא... |
Fishfish
אם הייתי יכול להתחתן איתך אז הייתי עושה זאת.
אני שואל כבר חודשים אנשים ואף אחד לא יודע
תודה אחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| Originally posted by yonih אני שואל כבר חודשים אנשים ואף אחד לא יודע תודה אחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Originally posted by yonih 1. i want to be you illusion 2. nothing in this world אלא המילים היחידות שאני זוכר משני הטראקים האלה..... בבקשה תעזרו לי!!!! |
Re: חבל שאתם יורדים עליו ככה סתם
| Originally posted by dj-eyali שתדעו לכם הוא מארגן אחלה של מסיבות באומן 17 בחיפה!!!! חברה אתמול הייתי באומן ושמעתי עוד פעם תשיר הזה זה האוס כזה שבפזמון הוא אומר : disco,disco disco .... אתם חייבים להשיג לי אותו מי שמשיג לי תשם שיר השיר הזה מלך!!!!! |