TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
| quote: |
| Originally posted by Sniper יש מצב לראות מישהו בקטע היום??? כמה זמן לא רשמתי אחרי מסיבה חחח בכל אופן הגעתי לקטע ב 12 ככה לא היה אנשים חשבתי נפילה קטלנית אחושלינג!!! 12 וחצי ככה נכנסנו כל מי שקיבל חינם קיבל וכל מי שקיבל וי אי פי קיבל קיצר היה ריק חבל"ז סתם ישבנו וזה עד אחד ופתאום בא גללללל אחושלינג!!! המקום התמלא בבום אחד. ואז היתה כבר אוירה שתיתי קצת (באקט, למי שיודע מה זה) חברים שלי הישתכרו אבל אני נהגתי אז אי היה אפשר בכל אופן היתה מסיבה חביבה, קצת היה קשה להתחבר אלייה כי שראיתי שאין אנשים קצת ביאס לי ולקח קצת זמן אבל חפיפ:] היו בנות, לא המוןן יענתו רק בנות היה משהו כמו 65 אחוז בנים 30 אחוז בנות ועוד 4 אחוז של אנשים מוזרים ואיך לא??? אחוז אחד של ערסים חחח חייב שיהיה בכל מקום כמה ערסים, אבל לפי מה שאני ראיתי לא היה כ"כ הרבה:] מוזיקה היתה סבבה התחיל כרגיל דאנס, אהוס שחורה מעורבב כזה, ואז עברו קצת לדברים יותר מסחריים אחושלינג, כמו בכל מסיבה וזה המשיך עד שהלכתי בכל אופן אם לא הייתי נורא נורא עייף אז הייתי נישאר, והינה אני פה רושם את הפוסט הזה וטס למיטה לישון ממש ממש ממש טוב עד 11 בבוקר ככה, כי לא רוצה לפספס את יום שבת בבית:] חח הסיכום שלי לערב הוא בנות - 7 מתוך 10 מוזיקה - 8 מתוך 10 אוירה - 6 מתוך 10 איכות של אנשים - 8 מתוך 10 ציון כולל - 7.5 לילה טוב |
| Originally posted by AnthemFreak http://layla.ynet.co.il/tslayla.cgi..._event&id=29889 כנסו.. קבלוו איזה די ג'יים שמעתי השירן הזה אחד התותחים |
| Originally posted by AnthemFreak http://layla.ynet.co.il/tslayla.cgi..._event&id=29889 כנסו.. קבלוו איזה די ג'יים שמעתי השירן הזה אחד התותחים |

| Originally posted by Hell_Copter אני דווקא שמעתי שהוא סתם איזה כוס צעיר ![]() שיהיה בהצלחה אחי |
| Originally posted by Flotser בהצלחה לך אחי |
| Originally posted by AnthemFreak חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרבה זמן כבר שאפחד לא אמר לי את זה חח תודה אחי |
יש היום
9 1 04
מסיבת פתיחה
בבצרה 77
זה אמור להיות טוב אבל אין לי מושג
אני הולך לשם
| Originally posted by AnthemFreak חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרבה זמן כבר שאפחד לא אמר לי את זה חח תודה אחי תודה גברר |
מישהו מכיר את הצריף בפתח תקווה...?
זה דאנס בר...
נכנסתי ללילה רשום במוסיקה בין השאר קלאב-טראנס...
סקרן אותי מאוד...
יש למישהו מושג..???
| Originally posted by KosmiK-G8 מישהו מכיר את הצריף בפתח תקווה...? זה דאנס בר... נכנסתי ללילה רשום במוסיקה בין השאר קלאב-טראנס... סקרן אותי מאוד... יש למישהו מושג..??? |
איזה ביאוס זה יאללה
נסעתי עכשיו לקנות כרטיסים למסיבה הערב של שפונגל
והם כבר נגמרו

| Originally posted by Flotser איזה ביאוס זה יאללה נסעתי עכשיו לקנות כרטיסים למסיבה הערב של שפונגל והם כבר נגמרו |
| Originally posted by Hell_Copter חבר שלי מהצבא סיפר לי על זה בדרך הביתה ברכבת... נראה לי הוא הולך למסיבה הזאת.... הוא מזה חזק בקטע של פסיי מיכאל... חבל לך על הזמן!!!! אולי צריך להכיר בינכם |
| Originally posted by Flotser רק אם הוא נראה טוב כמוך |
| Originally posted by Hell_Copter אבל ראסמי הוא מבין בסצינה חבל על הזמן כל הזמן הולך למסיבות טבע והכל... חבל על כל שניה ושניה |
אח שלי (שאול ברגר) הולך למסיבות טבע / מסיבות פסיכודאלי
הוא חזקקק בסצינה
יש היום משהו טוב ?
אני מת לאיזה מסיבה מפציצה
אבל הכל מעפן
| Originally posted by DjChook אח שלי (שאול ברגר) הולך למסיבות טבע / מסיבות פסיכודאלי הוא חזקקק בסצינה |

אני בקטע:]
| Originally posted by Hell_Copter יש לו את הלוק של השרוול שחופר!!! |
| Originally posted by Flotser חחחחחחחחחחחחח איזה מסטול |
הייתי אתמול בפראנויה
גם תומר היה שם...
קיצר אני ממש נהניתי... ואפילו לא הייתי שיכור
מה שכן... בקושי היו שם בנות נורמליות... 
| Originally posted by Hell_Copter הייתי אתמול בפראנויה גם תומר היה שם... קיצר אני ממש נהניתי... ואפילו לא הייתי שיכור מה שכן... בקושי היו שם בנות נורמליות... |
| Originally posted by warpedd_ ראסמי חחחחחח ד"א רועי שפוט הפסדרת בערך ב5 איך שהלכת הוא שם את כל הפסיכודלי המוכרים deeply distrub liquid skies וכאלה ואז הוא הצחיל לשים קלאב טראנס הייתי בשוק היו מלא דברים טובים אני לא זוכר את הכל היהairport lethal industry עוד כמה רמיקסים אני פשוט לא זוכר כבר הייתי מסטול לגמרי אני רק יכול להגיד שזה המסיבה הכי טובה להיות בה אחרי 5 בבוקר !!! |

Morning-Mayhem & Sinners present. Green Velvet (23.01.2004)

עכשיו זה רשמי וסגור
גרין וולוט יום שישי ה 23.1
תכינו את הרגליים, המוח, הכלב ,השכנה, ואת כל תוספי המזון הנדרשים
זה הולך להיות קשה !!
כבר הרבה זמן שלא היה כאן רייב כמו שצריך. יום שישי. זה קורה. אין יותר מדי זמן לזיוני שכל. אז הנה הפרטים :
גרין ולווט, קרטיס ג'ונס, שיקגו ארה"ב. כיום מצוי אי שם בחמישייה הפותחת של תקליטני הטכנו הגדולים בעולם והוא בלי הספק המוחצן המעניין ואולי גם הקרחניסטי מבין כולם. מי שזוכר את הסט שלו אצל שירזי (?!) ב"זום" ב 2000 (לפני שהפך לכוכב בינלאומי עם הלהיט חורך הרחבות "לה לה לנד") יכול להעיד על תקליטן שהשאיר יותר משירזון אחד או שניים פעורי תחת. היום, אחרי להיטי אמ טי ותקליט שמכר יפה מאוד תודה רבה , כולם כבר יודעים יותר טוב: מדובר באחד מהתקליטנים הפרועים והבלתי מתפשרים שפועלים היום- גרין ולווט הוא המקום שבו קרחנה ואינטליגנציה נפגשים באופן מושלם.
כמו בכל אירוע מייהמי , גם הפעם יש קונספט הזוי במטרה לייצר את האווירה הקיצונית שהצלחנו להתמכר (ולמכר אחרים) אליה בשנתיים האחרונות. יחד עם סינרס, הקבוצה שהצליחה לעשות את הבלתי אפשרי וליצור בחלל ההאנגר שתי מסיבות סופר מושקעות עם סאונד תאורה ותנאים ברמה הגבוהה ביותר, אנחנו בונים את "המשרד".
המשרד: לערב אחד אווירת בירוקרטיה קשה תשלוט בחלל. מצעד בלתי פוסק של חותמות ענק, פקידים חסרי חיים ומזכירות מתוסכלות מינית יעברו במסיבה. מעל גבי במות המיצג והמסכים שיעטפו את החלל ישוחררו כל היצרים המודחקים בסביבת העבודה המשרדית היום יומית: מין חולה, אגו משתולל, טירוף מתפרץ. זהו לא עוד יום במשרד. הבוסים, המזכירות הפקידים וכמובן נערת מכונת הקפה, כפי שלא ראיתם אותה מעולם. הכינו את העפרונות והמחדדים.
הלוקיישן: ביתן 31 א (צמוד לביתן מס 1) בגני התערוכה. לוקיישן הורס. באחריות מייהמית. האנגר ישן (מהמבנים הוותיקים והלא מנוצלים במתחם) אולד סקול וורהאוס כמיטב המסורת הטכנואידית. יותר מזה אי אפשר לבקש. למי שאין אוטו- שפאקינג ילך ברגל! זה שווה את זה.
חובבי מייהם - אל תחמיצו.
נתראה בשישי הבא!
פרטים נוספים, סטים של גרין באתר המשגע
www.morning-mayhem.com
מיום שלישי יהייה ניתן לקנות כרטיסים במשרדי סינרס: בוגרשוב 4, ת"א, בשעות היום.
אנחנו מאוד מבקשים ממי שיכול לקנות מראש שאכן יעשה את זה כדי שלא יהייה בלאגאן בדלת
(הטקסט לקוח מתוך האימייל של הרשימות.)
מכירה מוקדמת 80ש"ח, במקום 120ש"ח...!!!
כמו בהזמנה ינגנו לפני ואחרי: Deeper, Poingi, Dr.Starker.

אני ואריק עושים שיגועים בפארנויה
חחחחחחחח
איזה פלאש מטורף