TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ביקשתם את זה
Pages (10): « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 »
חחח טכנית גם אני לא מתכונן להוריד את זה...
| quote: |
| Originally posted by Rising Native.Instruments.Vokator.v1.0-ArCTiC זה אחי? |
מממ ח'ברה מה ניסגר פה??
אני מוריד על 4 קיי....
יש מה זה עומס על השרת
חן אולי תוריד תיוזרים ל6 כמו פעם
.
חן אחי אני מפקסס לך את
2.Fast.2.Furious.INTERNAL.SVCD.TS-NOX
אבל משום השרת נורא איטי
Transferred: 2f2f-cd1nox.part58.rar 1,004 KB in 11.11 (90.49 KBps)
זה שרת שיכול להגיע עד
700kb\sec
אני ימשיך לפקסס, מקווה שזה בסדר, יש בשרת גם את מוצאים את נימו, אם אתה נותן אישור אני יפקסס גם אותו
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK חן אחי אני מפקסס לך את 2.Fast.2.Furious.INTERNAL.SVCD.TS-NOX אבל משום השרת נורא איטי Transferred: 2f2f-cd1nox.part58.rar 1,004 KB in 11.11 (90.49 KBps) זה שרת שיכול להגיע עד 700kb\sec אני ימשיך לפקסס, מקווה שזה בסדר, יש בשרת גם את מוצאים את נימו, אם אתה נותן אישור אני יפקסס גם אותו |
| Originally posted by Sniper יווו אני רוצה את מוצאים את נמו באיזה איכות זה?? ד"א הסרט הזה אמור להיות בסטייל של מיפלצות בע"מ |
230 18427172 Kbytes used (99%) - authorized: 18432000 Kb
אני לא יכול להמשיך לפקסס

| Originally posted by GLoBaL-MUZiK Finding.Nemo.SVCD.TS-Centropy (1559.58 mb) האיכות של זה טובה מאוד, כמעט כמו דיווקס, או אקסוויד, רק הגודל אוי הגודל |
| Originally posted by Hell_Copter בולשיט!! זה איכות על הפנים זה TS |
תשמע זה בטח כמו ה
2 FAST 2 FURIOUS
שהתחלת להעלות
ה
SAMPLE
פסדר, אבל זה נורא מטושטש ונמרח
ראיתי ת'סמפפל והוא ממש לא משו
אבל למה מחקו את זה ?
אני צריך את זה בכל זאת
שמישהו יעלה שוב 
Native.Instruments.Vokator.v1.0-ArCTiC
מישהו העלה את זה כבר?
לא... אתה מוזמן 
אמ...איך אני מקבל גישה?
יש מצב שאחד החסידים פה יארגן לי גישה? 
נו כוסאמק נימאס לי להוריד מקאזה!!
אם מסדרים לי גישה אני מעלה את
goldclub series presents MAX GRAHEM
בין השאר נו מה צריך בשביל גישה אני יכול לספק סטים נדירים העיקר תביאו תכתובת
(!!)
אתה יכול לפנות ליוזר בשם
bizz
הוא המנהל של ההאב של טראנסאדיקט, הוא יכול לעשות לך יוזר להאב שזה במקרים מסוימים יותר טוב מהשרת...
| Originally posted by MASTERsplinter שמעו הכסף מהדיסק הולך לאמא שלו ומנסים להעיף מעל 20 אלף עותקים כדי להוכיח שהמוזיקה שלו יכולה למכור גם בלעדיו אמר לי את זה חבר מהוםמגה שבד"כ אין לו בעיה עם צריבות למרות שהוא עובד בלייבל אמר לי אחי בבקשה תקנה את הדיסק הזה ואל תצרוב אותו לאחרים.. |
| Originally posted by HyPeRSoNiC אוף! כוס עמק! עשית לי רגשות אשם עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח דווקא אותו באתי לצרוב ראשון טוב יאללה שיהיה... אני אקנה אותו.... אבל רק אם מוכרים אותו במחיר נורמלי כי הרבה זמן לא שילמתי מעל שקל וחצי לדיסק........ נ.ב. מאז שיש לי גישה לשרת הזה הורדתי 7 דיסקים חדשים של פסיי תודה רבה אנשים!!!! אני יעלה עוד דברים בקרוב..... אתם אוהבים אמביינט במקרה? כי אם כן אז יש לי כמה דברים בשבילכם |
| Originally posted by HyPeRSoNiC אוף! כוס עמק! עשית לי רגשות אשם עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח דווקא אותו באתי לצרוב ראשון טוב יאללה שיהיה... אני אקנה אותו.... אבל רק אם מוכרים אותו במחיר נורמלי כי הרבה זמן לא שילמתי מעל שקל וחצי לדיסק........ נ.ב. מאז שיש לי גישה לשרת הזה הורדתי 7 דיסקים חדשים של פסיי תודה רבה אנשים!!!! אני יעלה עוד דברים בקרוב..... אתם אוהבים אמביינט במקרה? כי אם כן אז יש לי כמה דברים בשבילכם |

*/me hates psy ;]
לכל היוצרי מוזיקה למיניהם
הוספתי כמה אקפלות לאתר
אני ימשיך לעדכן מדי פעם שיהיה לי זמן
| Originally posted by Gil Shwarts לכל היוצרי מוזיקה למיניהם הוספתי כמה אקפלות לאתר אני ימשיך לעדכן מדי פעם שיהיה לי זמן |