TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סרטים!!!
Pages (13): « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 »
| quote: |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ לפני 10 דקות קיבלתי דיסק של הסרט החדש של אלי ג' ALI G IN DA HOUSE שזה רק השתחרר באירופה מי שלא יודע אלי ג זה איזה אחד ישראלי במקור מאנגליה שיש לו תכנית בוואיטיבי ביס, והוא אחד האנשים הכי קרועים שראיתי בחיים שלי, כל פעם שאני רואה את התוכנית שלו אני נקרע מצחוק אפילו שראיתי אותם כבר איזה 5 פעמים. נראה לי יהנה מהסרט... |
הסרט דווקא בסדר
זה לא שהוא ממש קורע
אבל יש קטעים טובים
אהבתי יותר את הסידרה

חחח גם בגלל לעשות באמפ וגם בגלל שהרגע ראיתי לתפוס את איימי
אני כותב את זה..
חח איזה סרט .....
חהחהחה
בונאה אנשים
דוח מיוחד!!!!
איזה סרט ענקקקקקקקקק
איזה הפקה ענקית
!!!!
סרט חובה!!!
חייב לראות את זה עוד פעם!!!

| Originally posted by MoSH_MaN בונאה אנשים דוח מיוחד!!!! איזה סרט ענקקקקקקקקק איזה הפקה ענקית !!!! סרט חובה!!! חייב לראות את זה עוד פעם!!! |
הסרט החדש של סטיבן שפילברג עם טום קרוז
סרט טוב
אבל בהתחלה קשה להבין מה נסגר שם ומה בעצם הם עושים 
אז ככה אני עובד בקולנוע ורק עכשיו ראיתי את הטרד הזה
רציתי להגיד לכם
שדוח מיוחד סרט פשוט טוב!!! כאילו ממש אבל מה שכן הוא ארוך וחובה ליראות אותו מההתחלה. עכשיו יש את שלטון האש שגם הוא סרט חמוד לא יותר מזה
מממ בקרוב תצפו לסרטים חזקים כמו
Triple X - בן זונה!!
007 - Die Another Day
Signs - מיום חמישי בקולנוע
The Lord Of The Rings - Two Towers
Matrix 2,3 - מחכה כמו לא יודע מה
Mr Deeds - נחמד
The Hulk - זה הולך להיות ממש ממש ממש טוב זה יוצא בקיץ 2003
יש גם תסרט החדש של סנדרה בולוק שניראה שהוא דיי נחמד:]
בונאה
XxX
נראה ממש אדיר
ואני אוהב את השחקן הזה!!!
גם סיינס נראה אדיר
אני חייב לראות אותו!
| Originally posted by MoSH_MaN בונאה XxX נראה ממש אדיר ואני אוהב את השחקן הזה!!! גם סיינס נראה אדיר אני חייב לראות אותו! |
| Originally posted by t0xIc אני מוריד עכשיו את xxx שתי דיסקים:]] יסיים אני ישלח לך אם תרוצה בכיף |
| Originally posted by MoSH_MaN ממש לא יכלתי להוריד לפני כמה שבועות אבל V-C-D S-U-X!!! |
| Originally posted by t0xIc אני מוריד עכשיו את xxx שתי דיסקים:]] יסיים אני ישלח לך אם תרוצה בכיף |
| Originally posted by NaOren יוואו גבר אני מת לראות את זה... אם תוכל לשלוח לי אני יודה לך... |
| Originally posted by t0xIc אין בעיה אח שלו שאני יסיים אני ישלח לך אבל הבעיה שאני מוריד מימשהו שיש לו אינטרנט איטי פחד! יקח קצת זמן אבל בכיף |
מה אתה דפוק ?
אורן שלא ישלח לך זה יקח שנים
למה שלא תיכנס לאיזה שרת FTP
ותוריד משם?
יכול להיות אני הולך היום לראות סרט!!!!
למי שראה איזה סרט אתם ממליצים לי ללכת?????
דו"ח מיוחד???
או
שלטון האש???
ממה שהבנתי שניהם תותחיים אבל רציתי לדעת מה דעתכם!!!
וואי איזו התלהבות
טיאסטו יהיה שם???
חחחחחחחחחחחחחחחחח
אחי
דו"ח מיוחד!
טוב תראו אני הייתי בכמה סרטים חדשיים לאחרונה וזה הולךך כככה
אוסטין פאוורס גולדממבר- לא שמהו מיוחד סתם לא מצחיק ולא מעניין כמו הישנים אבל למי שאוהב את זהה אז אני ממליץ ככה באופן כללי אני לא ממלץ על הסרט
דו'ח מיוחד עם טום קרוז-אנשים זה אחד מהסרטים הכי טובים שתראו השנההה פשוט סרטט שחבל לכם על הזמן מתחח פעולה אהבה מה אין בווו אני ממליץ בחוםם רבבב (עם אתם רוצים ללכת לסרט אני ממליץ לקנות כרטיסים כמה שעות לפניכןן בכדי שיהיה לכם מקומות......)
הכי מתוק שיש- סרטט מאוד חמודד בסגנוןן אמריקן פאי סרטט שאני יחסית דיי אהבתיי כי אני אוהב את סיפורי האבהב האלו בתיכון אז אני ממליץ למי שאוהב סרטיים בסגנון אמריקן פאי שילךךך

| Originally posted by Gil Shwarts למה שלא תיכנס לאיזה שרת FTP ותוריד משם? |
| Originally posted by itamarsan הכי מתוק שיש- סרטט מאוד חמודד בסגנוןן אמריקן פאי סרטט שאני יחסית דיי אהבתיי כי אני אוהב את סיפורי האבהב האלו בתיכון אז אני ממליץ למי שאוהב סרטיים בסגנון אמריקן פאי שילךךך |
צ'וק צודק, הכי מתוק שיש זה ממש לא
teen movie
אבל זאת קומדיה קלילה כזאת ומאוד נחמדה...
אני אהבתי אותו...
אם מדברים על
teen movies
אז יש את
Van Wilder
סרט מאוד נחמד על אחד שכבר איזה 5 שנים בתיכון ולא רוצה לעזוב אותו...
והשחקנית הזאת בסרט יפיפיה!

| Originally posted by t0xIc אז ככה אני עובד בקולנוע ורק עכשיו ראיתי את הטרד הזה רציתי להגיד לכם שדוח מיוחד סרט פשוט טוב!!! כאילו ממש אבל מה שכן הוא ארוך וחובה ליראות אותו מההתחלה. |
| Originally posted by Tarantula דוח מיוחד זה סרט הרבה יותר טוב מסתם ממש טוב! זה פשוט סרט מ-ד-ה-י-ם!! פשוט חובה לראות!! Mr Deeds זה לא יצא עדיין?! ראיתי את זה משהו כמו לפני חודש בחו"ל |
| Originally posted by MoSH_MaN ועכשיו אני ידבר על הסרט בונד החדש לא ראיתי טריילר או משוה ואני חובב ארת הסרטים שלו אבל נראה לי זה יהיה גרוע כמו האחרונים שהיו.... |