TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
Re: מסיבתתת השנההההההההההההה
| quote: |
| Originally posted by divx-master זוכרים את המסיבה בגני התערוכה שאמרתי לכם !!! אז הכל השתנה ב - 18.10.2002 כל האנשים היפים הולכים ל - @@@@###===--- קומפורט 13 ---===###@@@@@ מקום מדהים ששופץ במיוחד בשבילם למסיבת נוער מטורפת ... צוות שעושה מסיבות חיילים וסטודנטים בלבד מתפנה אלינו ועושה מסיבות נוער ... ==- די ג'י בועז גופלד -== ==- די ג'י רונן לביא -== אלכוהול חופשי עד 2 ... סלקציה כבדהה במיוחד אז ככההההההה המסיבה מיועדתת לכיתות יא יב וצבא שנה ראשונה לי אסור לכמור לשום ילד בכיתה י אז כל מי שבכיתה י' אז סורי אנשים עכשיו יש ממשש סלקציהה קפדנית אז עם יש לכם חברים שאפילו נראים ערסים אז יש מבצ שיהייו בעיות כניסה למסיבה דרך הקופות זה 70 שקל ודרכי זה 50 !!!!! זהה כלוםםםם עכשיו אני יכול לסדר לכם דיליםםםם בקנייה כלומר שעל כל 5 אנשים שקונים אינ יכול לסדר חינם לבן השישי ( שזה אתם חח מן הסתם) 1 אז אם מישהו מעוניין אז שיפנה אלי לאייסי - 156508929 או לפלא - 067729888 |
Re: מסיבתתת השנההההההההההההה
| Originally posted by divx-master עכשיו יש ממשש סלקציהה קפדנית אז עם יש לכם חברים שאפילו נראים ערסים אז יש מבצ שיהייו בעיות |
Re: Re: מסיבתתת השנההההההההההההה
| Originally posted by Shibby תגיד גבר איפה זה יוצא בדיוק הקומפורט? ממש בודקים באיזה כיתה אני... ואיך בדיוק הם בודקים בעקרון אני שמיניסט אבל אין לי 18 |
נו מה אתה דואג אתה כבר בן 17 זה מסיבה לשביעיסטים גם...
יעני גם 16 הולך
בונא אל מי אתה עובד
אנשים יהיו במסיבה הזו מלא ערסים שחושבים שהם צפונים
אתם יודעים אלה שבאים עם גופיות בטן שקופות וגרביים עד הברכיים המכוערים האלה....
ויהיו מלא ילדים בכתה י ואפילו ט
וזה בדוק שזה ככה ויכניסו מי שירצה בדוק נו
עלק סלקציה למה מה אתם שלוותה שאתם עושים סלקציה
פחחחחחחחחחח
חושבים הם נקסט הפקות
אתם יודעים גם אסור לעשות סלקציה יש חוק נגד
בונא אל מי אתה עובד
אנשים יהיו במסיבה הזו מלא ערסים שחושבים שהם צפונים
אתם יודעים אלה שבאים עם גופיות בטן שקופות וגרביים עד הברכיים המכוערים האלה....
ויהיו מלא ילדים בכתה י ואפילו ט
וזה בדוק שזה ככה ויכניסו מי שירצה בדוק נו
עלק סלקציה למה מה אתם שלוותה שאתם עושים סלקציה
פחחחחחחחחחח
חושבים הם נקסט הפקות
אתם יודעים גם אסור לעשות סלקציה יש חוק נגד
חחחחחחחחחחחח
א. למה אתה מפרסם אותה הודעה 3 פעמים ????????1
ב. אתתתהה מששש טועעההה !!!!!!!!!!!!!1
קודם כללל בעל המסיבה יכול להכניס מי שהוא רוצה ומי שהוא לא רוצה פשוט ישאר בחוץץץ
צפון- ערסים גם לא יכנסו כי הם לא יקבלו מכירה מוקדמת והם לא בטוח יעברו סלקציה
שמעע מה אני יגיד ל ךבכל מסיבה יש ערסים אבל יש מסיבות שיש בהם פחותתת
המסיבה הזאת היא של צצות שעושה מסיבות חיילים וסטודנטים לא מסיבות ילדים והפעם הם עושים גם לנוערר
אז הם לא ירצו לעשות במסיבה הראשונה שלהם שם רע לעצמם !!!!
Re: חחחחחחחחחחחח
| Originally posted by divx-master א. למה אתה מפרסם אותה הודעה 3 פעמים ????????1 ב. אתתתהה מששש טועעההה !!!!!!!!!!!!!1 קודם כללל בעל המסיבה יכול להכניס מי שהוא רוצה ומי שהוא לא רוצה פשוט ישאר בחוץץץ צפון- ערסים גם לא יכנסו כי הם לא יקבלו מכירה מוקדמת והם לא בטוח יעברו סלקציה שמעע מה אני יגיד ל ךבכל מסיבה יש ערסים אבל יש מסיבות שיש בהם פחותתת המסיבה הזאת היא של צצות שעושה מסיבות חיילים וסטודנטים לא מסיבות ילדים והפעם הם עושים גם לנוערר אז הם לא ירצו לעשות במסיבה הראשונה שלהם שם רע לעצמם !!!! |
Re: Re: חחחחחחחחחחחח
| Originally posted by yahel222 בטעות היה בעיה פתאום בדפדפן.... ומי הצוות של איזה מסיבות?? ושמע בדוק שזה ככה תאמין לי אני יותר מבוגר הייתי ביותר מסיבות... אני יודע איך זה גם אני הייתי יחצן והייתי בסרטים שלך יעני בלי להעליב גם לילינבלום שהיה עלק אמרו שמינסטים ובלי ערסים כולם שם היו כתה ט וערסים וככה גם סטודיו |
Re: Re: Re: חחחחחחחחחחחח
| Originally posted by divx-master חחחחח ממשש לא קשור בכמה מסיבות היית אחי שמעעעע תשאללל אתתת כל מי שמכיר אותיי וכולללללם יגידו לך שאני לא הולך למסיבות שוקק עם ערסים ובטח ובטחחחחח של אמיחצן לכאלהה הרי מה יצא לי מזה ??? רק שם רע של אחד שמביא אנשים למסיבות חרא אז אין לי טעם בלפרסם מסיבות מסריחות עכשיווו בסטודיו ובלילינבלום בהתחלה היו מסיבותת ממש על רמהה עד שהמקום התפרסם ומלאא ערסים הלכו לשם ושמע מה אני יגיד לך צוות אנרגי בלי להעליב אף אחד לא כזה צוות טוב ואייס גם צוות חדש שאולי לא ממש מקפיד על סקלציה גבוה הצוות של המסיבה בקומפורט אני לא זוכר תשם שלו אבל זה דייב ואביעד אם אתה מכיר עושים מסיבות לחיילים וכאלה הקיצר מה אני יגיד לך תבוא ותיראה שתיהיה מסיבה טובה |
Re: Re: Re: Re: חחחחחחחחחחחח
| Originally posted by yahel222 שמע אני אין מצב יעני כי אני הולך למסיבות של חיילים ומעלה זתומרת עד שהתגייסתי מטרה היתה מסיבות של חיילים עכשיו המטרה זה ה25 פלוס למשל הימי שלישי בפאצה ששבוע שעבר היתה מסיבה אחרונה.....איזה מסיבההההההההה היתה וטיאלוי של הגדולים וכו... ויאלה מת שיתחיל כבר הקילומבו סעמק נמאס לי מהדום כבר ושיהיה לך בהצלחה במסיבה |
מי הולך ביום שישי ולאן????????????????????
אני כנראה לסטודיו
| Originally posted by AnthemFreak מי הולך ביום שישי ולאן???????????????????? אני כנראה לסטודיו |
עזבו אתכם ממסיבה ביום שישי 
למה ?
| Originally posted by MoSH_MaN עזבו אתכם ממסיבה ביום שישי |
| Originally posted by guetag מה אין כבר ימי שישי מסיבות ל +18 רק ללימבו ומטרוק? |
| Originally posted by guetag ובמטרוק ילדות בנות 20 שזה גם לא כיף יותר מדי גדולות איזה מקומות עוד יש? |
אוקי מי יוצא לאן מחר
????
עיגיעיע
| Originally posted by t0xIc אוקי מי יוצא לאן מחר ???? |
Re: עיגיעיע
| Originally posted by divx-master אאההה אני מקווה שיבואו איתי לסטודיו אז אני אלךךך |
Re: Re: עיגיעיע
| Originally posted by NaOren אלון חצי שכבה הולכת לסטודיו היום... |
Re: Re: Re: עיגיעיע
| Originally posted by divx-master כרגילל |
אני אולי בסטודיו, חבר שלי מתקלט בירח (משהו חדש) נראה אם הוא יכול לקמבן משהו...
ממממ מישו ממכם נוסע לתל יצחק היום??
איזה מסיבה באננס
חוץ מהשתיה חינם
ים כוסיות בכלל היה מלא אנשים
וכל הטירונות !!
באלהים נפגשנו שם איזה 10 ילדים שבטירונות היינו הכי קרובים
אין זה היה הכי כיף !!!!!!!