TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
| quote: |
| Originally posted by eXeTik האמת- אני לא זוכר בדיוק, אני זוכר שממש אהבתי את זה וזה היו המילים אם יצא לי לשמוע את זה עוד פעם אני אגיד לך דורי- יש מצב תשאל את תומאס בשבילי? |
| Originally posted by oDrori אין בעיה... מתישהו השבוע בטח. אתה יכול לכתוב לי עליו שוב כמה שיותר פירוט? |
יש איזה שיר שאני מחפש. משמיעים אותו הרבה בבי יו...........
זה סגנון דאנס ממוסחר כזה........
יש שם בחורה ששרה
she moves her head, she moves her feet
she knows the groove like it is her heartbeat
בלה בלה בלה....... ואז היא שרה כזה
la la la la la la la.............
מישהו יודע על מה אני מדבר???????
| Originally posted by HyPeRSoNiC יש איזה שיר שאני מחפש. משמיעים אותו הרבה בבי יו........... זה סגנון דאנס ממוסחר כזה........ יש שם בחורה ששרה she moves her head, she moves her feet she knows the groove like it is her heartbeat בלה בלה בלה....... ואז היא שרה כזה la la la la la la la............. מישהו יודע על מה אני מדבר??????? |
אורן תחבר לאיסייקיו אני אשלח לך את ה
X900
| Originally posted by oDrori אין בעיה... מתישהו השבוע בטח. אתה יכול לכתוב לי עליו שוב כמה שיותר פירוט? |
| Originally posted by yahel222 מאיפה אתה מכיר את תומאס? |
| Originally posted by oDrori אני נכנס לחברת אירועים שהוא עובד בה, אח שלו מנהל וואח אחר גם עובד... "קוראים לה "מוזיקה מיוחדת רונן, תומאס בחו"ל, כשהוא חוזר אני אראה אותו |
| Originally posted by yahel222 ואלה יום שישי דיברתי איתו היינו במסיבה של ידידה משותפת... שתראה אותו מסור לו ד"ש מדותן מקמר תגיד לוווווו |

סבבה
תודה
אני מוריד גם את הרדיו מיקס וגם את ה
k900
עכשיו עוד משהו
איך קוראים לטראקים הפסיכודלים שגיל שם ברבע שעה האחרונה של הסט האחרון שלו?
| Originally posted by HyPeRSoNiC סבבה תודה אני מוריד גם את הרדיו מיקס וגם את ה k900 עכשיו עוד משהו איך קוראים לטראקים הפסיכודלים שגיל שם ברבע שעה האחרונה של הסט האחרון שלו? |
איפה שהבאתי לך
או שאני אמשיך לשלוח לך
אממ יש שיר שאני חייב תשם שלו...
בסט של
pvd - nova969sydney
הוא ניגן רמיקס טוב ל
040 - dreams
ולא כתוב את שם הרמיקס ברשימה..
יש הצעות?
040 - dreams (PUMP Remix)
| Originally posted by oDrori רונן, תומאס בחו"ל, כשהוא חוזר אני אראה אותו |
איך קוראים לחידוש של
"sweet dreams are made of this..."
שאלתי על זה לפני כמה זמן, רועי- נראה לי אתה הבאת לי איזה שם אבל זה לא זה
עכשיו משמיעים את זה פול בכל מקום, רק יום שבת שמעתי את אודי חמודי מנגן את זה ב-99 
| Originally posted by eXeTik איך קוראים לחידוש של "sweet dreams are made of this..." שאלתי על זה לפני כמה זמן, רועי- נראה לי אתה הבאת לי איזה שם אבל זה לא זה עכשיו משמיעים את זה פול בכל מקום, רק יום שבת שמעתי את אודי חמודי מנגן את זה ב-99 |
אני זוכר שלושה, חות מזה של מרילין מנסון 
C&A - Sweet Dreams
Alex Butcher - Sweet Dreams
Blue Star - Sweet Dreams
נראה לי סי אנד איי זה הלהיט העולה
מממממ תגידו למישו בא לירשום פה איזה 10 שירים ככה
בסיגנון של
Laava - Wherever You Are
כי אני רוצה לעשות דיסק כזה של שירים חמודים כאלה
מממ יש גם איזה קטע שיש עכשיו בבי יו שאישה שרה בו
it's a wonderfull wonderfull life.... lalalalallalala(לא זוכר תהמשך)
*Edit*
חשוב שיהיו עם וואקללל
| Originally posted by guetag yanou - on&on מדהים |
אלעד:
DJ Encore ft. Angelina - I See Right Through To You
Amber - Yes
Kim Wilde - You Are Loved
Flip & Fill - True Love Never Dies
Sash - Mysterious Times
| Originally posted by oDrori אלעד: DJ Encore ft. Angelina - I See Right Through To You Amber - Yes Kim Wilde - You Are Loved Flip & Fill - True Love Never Dies Sash - Mysterious Times |
לפי מה שהוא מבקש
מתאים מאד
Kim Wilde - Loved (pulsedriver vs beam remix)
הרימיקס של
DEE DEE
ל TRY
alex_c._feat_yasmin_k.-rhythm_of_the_night__pulsedriver_remix
גם
foggy_-_come_into_my_dream_(pulsedriver_remix)
| Originally posted by MoSH_MaN לפי מה שהוא מבקש מתאים מאד Kim Wilde - Loved (pulsedriver vs beam remix) הרימיקס של DEE DEE ל TRY alex_c._feat_yasmin_k.-rhythm_of_the_night__pulsedriver_remix גם foggy_-_come_into_my_dream_(pulsedriver_remix) |

לא ממש
יש את זה ויש את זה
זה כמה דברים שיתאימו לו