TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- גדנ"ע 2002
Pages (8): « 1 2 3 4 5 6 7 [8]
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN טוב אני סתום... הקטע שהם הולכיןם לקבל בראש מזה ואם הוא יעשו שוס סקנדל יזיינו להם את התחת |
| Originally posted by HyPeRSoNiC טוב תפסיקו לריב!!!!!! בכל מקרה, אתם לא תראו אותי עד יום חמישי כי אני יוצא לגדנ"ע אז ביי לכם!!!! |
| Originally posted by MoSH_MaN טוב אני סתום... הקטע שהם הולכיןם לקבל בראש מזה ואם הוא יעשו שוס סקנדל יזיינו להם את התחת |
חחחחח
לא אותכם
את הבסיס
| Originally posted by MoSH_MaN לא אותכם את הבסיס |
חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!
יו איזה סבבה היה!!!
אני מה זה נהניתי!!!
הייתי חניך תורן, ובסוף הייתי חניך מצטיין.........
בקיצור, היה כיף... רק שחשבתי שיהיה יותר קשה אבל חפיף..... 
הבנתי שהולכים להשלים לנו 4 ימי גדנ"ע
לא יודע אם אני יצא

| Originally posted by m0sh ????? ??????? ?????? ??? 4 ??? ???"? ?? ???? ?? ??? ??? |
| Originally posted by MoSH_MaN וצדקתי!!! ב21 לספטמבר עד ה25 יש לנו גדנ"ע ! ! ! איזה קטעים.......נראה לי עכשיו כל החברה יצאו יהיה קטעים הפעם בשדה בוקר......טרור אני הולך לעשותתתת |

| Originally posted by Hell_Copter תזהר לא לחטוף מכות הפעם ![]() ולשמור על הדברים שלך |
| Originally posted by MoSH_MaN וצדקתי!!! ב21 לספטמבר עד ה25 יש לנו גדנ"ע ! ! ! איזה קטעים.......נראה לי עכשיו כל החברה יצאו יהיה קטעים הפעם בשדה בוקר......טרור אני הולך לעשותתתת |
איך אני אוהב הקפצות
חחח העיקר שאתה שמח מושל'ה
למרות שהרצליה לא עלו

(אני מקווה שאתה לא נוטר טינה לרמת גן חחח)
| Originally posted by luckystrike חחחחחחחחחחחחח אשכרה ומוש - תגיד לא סיפרת לי מה קרה בסוף עם החבר'ה הפופציקים האלה מרעננה וגבעת חן ! |
| Originally posted by MoSH_MaN חחח ואללה מ אמרתי לעצמי מי צריך את החרא הזה... בשביל מה אני עושה את זה ? כבוד? מה זה כבוד בכלל? שאתה מתייחס למילה כבוד בשביל לא לצאת הומוולהחשב הומו אז מי צריך את החרא הם הרי לא מזיזים לי את הביצה ככה שהכבוד הזה בכלל לא שווה ללכת מכות...אני את השלב הזה בחיים עברתי ואין לי בעיה איתם וגם ידעתי שהם לא יעשו כלום |
| Originally posted by MoSH_MaN ורועי - לא קיבלת מכות ולא גנבו לי דברים |
GO!!!
הגדנ"ע זה משהו בן זונה…..
חוויה!!

| Originally posted by LA© GO!!! הגדנ"ע זה משהו בן זונה….. חוויה!! |
| Originally posted by Sniper באמת זאת חוויה שעד היום אנחנו כל הח'ברה נפגשים וזה ונזכרים בגדנ"ע וצוחקים חבל על הזמן רק צחוקים הולך שם |
| Originally posted by LA© ובנוסף.. מסתכלים על התמונות ומריצים דחקות So fucking funny! |
| Originally posted by Sniper חחחופשי איזה כיף היה |
| Originally posted by LA© איזה בסיס הייתם? |
| Originally posted by Sniper לא זוכר ככ אמרו לי שדה בוקר אבל אני כמעט בטוח שלא.. אני רק זוכר שבלילה הראשון ירד עלינו גשם מבוללל והיה קר רצחחח וכל הלילה לא ישנו וקיללתי תיום שיצאתי ואז בבוקר כולם היו בסאטלה חבל על הזמן ובלילה השני התחיל הצחוקים נון סטופ |
| Originally posted by LA© אנחנו הינו בשדה בוקר... גם כן היה חרא של מזג אוויר... אז החזירו אותנו הביתה יום לפני ... ביאסו את כולנו, אבל עדיין היה שווה בלילה הראשון תקף אותי גל של צחוקים וחירפון. גררתי איתי את כל האוהל.. ואז המפקדת באה וצעקה עליי.. היו קטעים.. משהו בן זונה! |