TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
| quote: |
| Originally posted by Elior "it's a new dawn, it's a new world it's a new life for me, it's a new dawn, it's a new day, for me..." ??? ???.. ?? ?? ??? ????? ?? ???.. ??? ????.. ?? ???? ???? ????????? ?? HOT ?? ?? ???? ?????? ???? ??? ????... |
תגידו איך קוראים לגרסא החדשה לשיר
everybody dance now?
אה וגם שמעתי אתמול במסיבה את השיר של ספייס ג'אם לדעתי זה היה איזה חידוש.מישהו מכיר?
| Originally posted by DJ Alex E. תגידו איך קוראים לגרסא החדשה לשיר everybody dance now? |
לכל מביני ההארדסטייל וההארדקור ....
טראק מספר שתיים בסט של דנה בדפקון
Defqon
אחד..
יש אישהו מטורף שצועק
Sex Manic
טראק סוףףףףףףףףףף
שלום לכולם,
אולי תוכלו לעזור לי בזיהוי טרק ששמעתי כמה פעמים בכל מיני מסיבות.
הזמרת שרה בפזמון משהו שנדמה לי שהולך ככה:
"I've lost my way, you lost your way"
יכול מאוד להיות שאני משבש את המילים... 
יש למישהו מושג?
| Originally posted by §chop¥ לכל מביני ההארדסטייל וההארדקור .... טראק מספר שתיים בסט של דנה בדפקון Defqon אחד.. יש אישהו מטורף שצועק Sex Manic טראק סוףףףףףףףףףף |
חבר'ה אני צריך עזרה בזיהוי קטע אינטרו שהתנגן לפני סט של הרנן קאטניו שהורדתי לפני איזה חודשיים
הקטע די קצר אבל אני מקווה שתצליחו לזהות
סמפל מצורף:
http://users.atw.hu/djalexe/Hernan%...ro%20sample.mp3
| Originally posted by DJ Alex E. אולי זה mike_heart-sex_machine(original mix) יש לזה גם רמיקס מטורף של dj isaac אבל הקטע הזה ישן אז רוב הסיכויים שזה לא זה... |
| Originally posted by Carrera4S שלום לכולם, אולי תוכלו לעזור לי בזיהוי טרק ששמעתי כמה פעמים בכל מיני מסיבות. הזמרת שרה בפזמון משהו שנדמה לי שהולך ככה: "I've lost my way, you lost your way" יכול מאוד להיות שאני משבש את המילים... ![]() יש למישהו מושג? |
| Originally posted by Sniper שלום גם לך!!! כמה פעמים כבר אפשר לחפש את זה Narcotic Trust - I Like It |

| Originally posted by Sniper שלום גם לך!!! כמה פעמים כבר אפשר לחפש את זה Narcotic Trust - I Like It |
| Originally posted by Carrera4S שלום לכולם, אולי תוכלו לעזור לי בזיהוי טרק ששמעתי כמה פעמים בכל מיני מסיבות. הזמרת שרה בפזמון משהו שנדמה לי שהולך ככה: "I've lost my way, you lost your way" יכול מאוד להיות שאני משבש את המילים... ![]() יש למישהו מושג? |
| Originally posted by -CosmicFire- זה Dj Isaac - Sex Machine... |
| Originally posted by §chop¥ לכל מביני ההארדסטייל וההארדקור .... טראק מספר שתיים בסט של דנה בדפקון Defqon אחד.. |
| Originally posted by YoraY בטח סיבכת תמילים של עופר ניסים - מחפשת offer_nissim_feat._maya_-_searching_(you_dont_know) |
| Originally posted by Carrera4S אתה תותח! אין,אין עלייך.... הבאת אותה בשיחוק, חיש גד... המון תודה!! עכשיו עוד שאלה קטנה - מי עושה את הליריקס, עופר או מיה? סתם, סתם... |
| Originally posted by DJ Alex E. מה שבטוח שעופר הוא זה שאחראי על המייק אפ |
| Originally posted by Rising ואתה אחראי על הבדיחות? סתם אל תקח ללב.. |
| Originally posted by DJ Alex E. לא יודע מה איתך אבל אני לא שומע בקטע אפילו פעם אחת את המילה way |
| Originally posted by YoraY זה mike_heart-sex_machine_(dj_isaac_remix_extended) מתוך mike_heart-sex_machine-cdm-2004-mvzmp3 זה מה שקורה שמורידים מקאזזה..... אווה סט נורא ישן כבר מחקתי - תקליט קטע מהטראק ותעלה... |
| Originally posted by §chop¥ זה לא זה.... SEX MANIC לא machine אנייודע שזה סט ישן אבל עד שאני קודם פוסט לוקח לי שנננננייייים בכל מקרה אם מישהו יכול לעזור לי להעלות את זה איכשהו אני אשמח מאד |
| Originally posted by DJ Alex E. איייא...שונא אותך סתם אל תיקח ללב |
לכל חובבי הראפ פה..
אמ..
שיר חדש אני מניח
נראה לי זה מיסי אליוט
ברדיו שמעתי משהו כמו
tosh
אבל לא מצאתי...
יש פעמים שהמילים חוזרות על עצמן..
tosh tosh tosh
bush bush bush
אנאערף..משו נחמד כזה נו 
אנשים
היום שמעתי דאבל דיג'יי
וגורדון דיבר על לייבל ספרדי בשם פולסר (לא היוצר)
ששיחרר הרבה סינגלים פצצות אחד אחד
מישהו יכול לתת לי פרטים?!
הנה אחד הטראקים שאני יודע ששוחרר דרכם
Serenade - Serenade
מישהו מכיר עוד
| Originally posted by KrazyDJs לכל חובבי הראפ פה.. אמ.. שיר חדש אני מניח נראה לי זה מיסי אליוט ברדיו שמעתי משהו כמו tosh |