TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
.1
חידוש לשיר הנושא של טופגאן
(Take my breath away)
בגירסה קצבית
2.
טראק האוס כזה שחוזרת בו המילה
"Resist"
3.
"I like it"
גירסה שונה ממה שמשמיעים ברדיו, נשמע לגמרי אחרת
4.
גירסה חדשה ל
Passanger
"I'm your passanger
and you take my breath away..."
5.
שיר שמשמיעים הרבה ברדיו
"Jipsy girl, don't let the drugs get in on you..."?
ד"א- שיר שחיפשתי וסופסוף מצאתי:
stagga lee - rock your body
מומלץ לאוהבי השחורה
| quote: |
| Originally posted by eXeTik 4. גירסה חדשה ל Passanger "I'm your passanger and you take my breath away..." |
1.
soda_club_featuring_hannah_alethea_-_take_my_breath_away__flip_and_fill_radio_edit
| Originally posted by Rising marc o'tool - passenger 2003 אין על האורגינל אבל |
Re: Re: שיר במועדון
| Originally posted by djGoosh Wayne Wonder - Anything Goes |
מה המצב חברה !!!
חברה תודה רבה שמצאתם לי תשיר שחפשתי !!!
חברה תנו לי רשימה של האוסים טובים שהולכים עכשיו במעדונים
משהו טוב כזה איזה חמש עשר כמה שבא לכם אני יודה לכם מאד
בתודה איילי!

אחי יש לנו טרד סטיקי עצום של שירים מומלצים אז כדאי שתציץ בו אני בטוח שתמצא שם מספיק טראקים
| Originally posted by YoraY תכלס... רק שאתה מתכוון ל ballroom-passenger_(marc_o_tool_remix) ובתור אחד שלא אוהב פרוגרסיב זה אחד האהובים והחזקים |
| Originally posted by YoraY 1. soda_club_featuring_hannah_alethea_-_take_my_breath_away__flip_and_fill_radio_edit |
| Originally posted by Rising marc o'tool - passenger 2003 אין על האורגינל אבל |
Re: מה המצב חברה !!!
| Originally posted by dj-eyali חברה תודה רבה שמצאתם לי תשיר שחפשתי !!! חברה תנו לי רשימה של האוסים טובים שהולכים עכשיו במעדונים משהו טוב כזה איזה חמש עשר כמה שבא לכם אני יודה לכם מאד בתודה איילי! |
אנשים עכשיו שהייתי באילת ישבתי ליד איזה פאב כזה שיחקתי סנוקר עם חברים פתאום אני שומע שיר מוכר חושרמוטה
שיר ראפ כבד כזה מוכר מאד ואני כמעט בטוח שזה ישן
הולך כזה
We Gonna
We Wanna
כל המילים ככה
שיר חזק מאד הביא קאמבק עצבני בזמן האחרון יש מצב מישהו מביא לי את השם?
Re: Re: מה המצב חברה !!!
| Originally posted by dj-eyali חברה אני לא יודע איפה זה |
| Originally posted by eXeTik 3. "I like it" גירסה שונה ממה שמשמיעים ברדיו, נשמע לגמרי אחרת |
| Originally posted by -CosmicFire- אנשים עכשיו שהייתי באילת ישבתי ליד איזה פאב כזה שיחקתי סנוקר עם חברים פתאום אני שומע שיר מוכר חושרמוטה שיר ראפ כבד כזה מוכר מאד ואני כמעט בטוח שזה ישן הולך כזה We Gonna ... We Wanna ... כל המילים ככה שיר חזק מאד הביא קאמבק עצבני בזמן האחרון יש מצב מישהו מביא לי את השם? |
1.
טראק פרוגרסיב כזה
"And faces
faces are unjusting
just to feel curropted
you fire...
And I would give the world to get beneath you..."
Sample:
| Originally posted by eXeTik 1. טראק פרוגרסיב כזה "And faces faces are unjusting just to feel curropted you fire... And I would give the world to get beneath you..." Sample: *copy and paste in a new window* http://www.geocities.com/exetik/ID1.WAV 2. Ian van dahl - where are you now? בגירסא עם הבית "Wide awake and wonder where you are tonight and will I know A ____ of trace I look arround but your'e out of sight why did you go..." וזה לא ה extended mix Sample: *copy and paste in a new window* http://www.geocities.com/exetik/ID2.WAV |
טוב האמתי שכבר די הרבה זמן לא הורדתי משהו חדש וטוב
ובמקרה נתקלתי במשהו מצוין
מי שמע את הסט של מרקו וי במדריד מלפני חודששים
בדקה ה18 יש מיקס של
nancy sinatra - my baby shot me down
מישהו מכיר את זה
ואגב האם יש למישהו את הסט באיכות טובה ולא מעפנה כמו שלי
והאם יצאו לאחרונה עוד סטים של מרקו ??
| Originally posted by yahel222 טוב האמתי שכבר די הרבה זמן לא הורדתי משהו חדש וטוב ובמקרה נתקלתי במשהו מצוין מי שמע את הסט של מרקו וי במדריד מלפני חודששים בדקה ה18 יש מיקס של nancy sinatra - my baby shot me down מישהו מכיר את זה ואגב האם יש למישהו את הסט באיכות טובה ולא מעפנה כמו שלי והאם יצאו לאחרונה עוד סטים של מרקו ?? |
| Originally posted by YoraY אתה קשה מפעם לפעם :> תנסה אולי זה ian_van_dahl_-_where_are_you_now__robert_gitelmann_g_and_m_project_remix אני חושב שלא אבל זה הכי קרוב:| |
מבקש עזרה, אני צריך בדחיפות את שני קבצי הקיו לאלבום של עופר ניסים
search__mixed_by_offer_nissim-ute
תודה למי שיעזור.
שיר במועדון
שמעתי האוס מזה יפה אתם חייבים לעזור לי!!!
זה הולך ככה
say .......
ובפזמון היא שרה :
ya ya ya ya .....ya ya ya yae
פסיכודלי..פול-אוני כזה..
בהתחלה שומעים כזה
tic tac tic tac tic tac
כאילו הוא אומר את זה..
הרבה..
ואז נכנס כזה בום בום בום
ואמ..יש גם
im your master
בקטע הזה
או משו כזה..
קיצר בטח משהו מוכר..שאני לא מכיר
תעזרו לי אישים!! 
Re: שיר במועדון
| Originally posted by dj-eyali שמעתי האוס מזה יפה אתם חייבים לעזור לי!!! זה הולך ככה say ....... ובפזמון היא שרה : ya ya ya ya .....ya ya ya yae |
| Originally posted by YoraY אתה קשה מפעם לפעם :> תנסה אולי זה ian_van_dahl_-_where_are_you_now__robert_gitelmann_g_and_m_project_remix אני חושב שלא אבל זה הכי קרוב:| |
Re: Re: שיר במועדון
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK taj mahal? |