TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
שמעתי על ההקרנף
ואללה לא י ודע אם בא לי ביכלל מסיבה
האמת היא ששמעתי שיש גם משהו בבצרה
שחברים שלי דיי רוצים לזרום לשם
אבלל בלאטטט זה מהימים שמה זה אין לי כח
למסיבות
| quote: |
| Originally posted by DjChook חן הומו |
חבר'ה אל תצאו היום..אני רציני...תחסכו את הכסף למחר...
קיבלתי היום הודעה מהיחצן של דום לגבי המסיבה שתהיה מחר לכבוד הסיום של החג...
אז קיצר המחיר בסביבות 50-65 ש''ח
על הפטיפונים הלפרין ויהל...
נ.ב.: לא נשמע ממש כזה להיט אבל יחסית לכל מה שיש אמורה להיות מסיבה בת זונה...
אז אולי יש מצב שאפילו נפגש שם...כי גם המחיר לא כזה גבוה...
יאללה מי מעוניין?
אני יראה מה נסגר היום
לא חושב אבל שאני יצא למסיבה
אמורות להיות לי תוכניות אחרות... אה אלעד 
| Originally posted by Hell_Copter אני יראה מה נסגר היום לא חושב אבל שאני יצא למסיבה אמורות להיות לי תוכניות אחרות... אה אלעד |
אני היום ב TLV
| Originally posted by guetag מי בא לחממה? |

| Originally posted by guetag איך שגלגל מסתובב לו.... |
| Originally posted by guetag דווקא קראתי אותו |
| Originally posted by luckystrike נו אז אתה מבין מה סובב את הגלגל |
מישהו בא היום ל
E
???
אני הולך בלי חשק, כל החברים שלי הולכים ואני לא מתכוון להישאר בבית
טוב אני וחבר עשינו סיבובים אתמול עם הקטנוע בכל המסיבות נוער שהיו לעצמאות בת"א..
כולן מסריחות
פאצ'ה.. יואוווו כמה ערסים!!!!!!!!!!!!! באלוהים הם מייחצנים בשכונות
קהל מגעיל תחת
סטודיו.. קצת אנשים!! ממש קצת יחסית לסטודיו.. אבל היה שם איכות... חחח כמה אתיופיםם היו.. אבל אני אוהב אתיופים. שם היה סבבההה גם שם נשארנו כל הלילה כמעט
ותכלת בלה בלה בלה
| Originally posted by AnthemFreak טוב אני וחבר עשינו סיבובים אתמול עם הקטנוע בכל המסיבות נוער שהיו לעצמאות בת"א.. כולן מסריחות פאצ'ה.. יואוווו כמה ערסים!!!!!!!!!!!!! באלוהים הם מייחצנים בשכונות קהל מגעיל תחת |
אולי הוא רומז שאתה ערס.. 
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא רומז שום דבר
לא'דע אחי.. איתי פז (מנהל אנרג'י שלח לי בעצמו אמר לי שבאמת לא היה קהל טוב).. ואין לי מוזשג איך תנראה אחי!! אם הייתי יודע הייתי אומר שלום
ושמע... בסה"כ כל עוד ערסים לא מתחילים איתי אז אין לי יותר מדי בעיות.. אבל זה לא נעים בעיניים לראות קהל מגעיל אני מעדיף כבר צפונים
אבל אחי היה קהל מסריח בטירוףף טוב איזה ילדים קטנים ראיתי!! ראיתי אחד אני נותן לו מקסימום כיתה ז'!! אז איפה הסלקציה???
הגיד סטודיו היה ממשש קצתתת אנשים אבל איכות היה ראסמי היה בן זונה שם.. היה מלא קלאברים (לא סטייליסטים.. כל הקבועים שרואים במסיבות) זה הקהל הכי טוב
| Originally posted by AnthemFreak חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא רומז שום דבר לא'דע אחי.. איתי פז (מנהל אנרג'י שלח לי בעצמו אמר לי שבאמת לא היה קהל טוב).. ואין לי מוזשג איך תנראה אחי!! אם הייתי יודע הייתי אומר שלום ושמע... בסה"כ כל עוד ערסים לא מתחילים איתי אז אין לי יותר מדי בעיות.. אבל זה לא נעים בעיניים לראות קהל מגעיל אני מעדיף כבר צפונים אבל אחי היה קהל מסריח בטירוףף טוב איזה ילדים קטנים ראיתי!! ראיתי אחד אני נותן לו מקסימום כיתה ז'!! אז איפה הסלקציה??? הגיד סטודיו היה ממשש קצתתת אנשים אבל איכות היה ראסמי היה בן זונה שם.. היה מלא קלאברים (לא סטייליסטים.. כל הקבועים שרואים במסיבות) זה הקהל הכי טוב |
| Originally posted by Shahar היו קטנים בפאצה אבל היו גם יותר גדולים היה סבבה אתה יכול אבל לשאול תמפיק למה סגרו תמסיבה ב 5 ומשו בלי להגיד אפילו שסוגרים? כיבו תמוזיקה וזהו.... לא אמרו כלום |
| Originally posted by AnthemFreak חחחחח אחי מה ציפית? זאת שעה בערך שנגמרות מסיבות פלוס מינוס.. אם חשבת שיהיה תאפטר ואת כל החרא שהם כתבו אז חבל.. אסור להאמין לכאלה דברים.. צריך לצפות למינימום חוץ מזה שבאותו בוקר היה אפטר פאצ'ה של גדולים.. ככה שזה גם ככה חרטה |
| Originally posted by Shahar לא של הגדולים היה אמור להתחיל ב 11 ושלנו להגמר ב 10 בגלל זה זה נשמע הגיוני חוץ מזה של הגדולים התחיל ב 12 אז ראסמי נראה סבבה שיהיה לנו עד 10 או אפילו 8 אבל בני זונות הם הפסיקו תכל בלי להגיד שנגמר וזה |
| Originally posted by idanhakia תגיד לי מה אתה אומר על המוזיקה שהייתה בסוף ? בשעה האחרונה ? |
| Originally posted by Shahar אתה מדבר על הטראנס? כי היה בסוף גם אהוס קצת אם אתה מדבר על הטראנס אז היה טוב הוא שם את pvd - for an angel (nu nrg mix) ricky fobis - no regular ועוד טובים |

| Originally posted by idanhakia זה הייתי אני ![]() בזמן האחרון יוצא לי הרבה לנגן במסיבות נוער... |
| Originally posted by Shahar איך אתה נראה? |
| Originally posted by idanhakia אמממ איך אני יתאר לך אני דיי נמוך נראה לי עם משקפי ראייה זה תלוי אם בא לי או לא וזהו בעיקרון ... |
| Originally posted by Shahar אההה היית עם תיק כזה על הגב ששמת בו תתקליטים נכון? |