TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
| quote: |
| Originally posted by DJ Alex E. הוא עשה אבל זה יותר נשמע כמו אדיט...זה די דומה לקלאב מיקס ממה שאני זוכר |
תריץ חיפוש בסולסיק או בכל מקום אחר(חוץ מקאזא כמובן) וזה ימצא לך מליון יוזרים עם הטראק הזה
| Originally posted by yaman עשיין לא דרך אגב הוטראק של רוברט פשוט מצוין |
אנשיםםםםםםם תעזרו לי דחוף בבקשה לזהות את הטראק הזה...זה טראק ישן רצחחח אני זוכר ששמעתי אותו לפני הרבה זמן ועד היום לא השגתי אותו כי אין לי מושג איך קוראים לטראק...זה משהו חזקקק רצח, קטע מדהים שמקפיץ לשמיים.
קיצר תשמעו תקטע ותנסו לזהות אותו
לינק:
http://www.websamba.com/SMoKe-MaN/shay/ID.mp3
הלינק לא טוב אח שלי
| Originally posted by yaman הלינק לא טוב אח שלי |
ידוע למישהו על חידוש לשיר של מייקל "אני אונס ילדים" ג'יקסון
Beat it???
מישהו שמע על bootleg של
insomania vs. sweet dreams
?
שמעתי את זה אתמול ב MTV
הקליפ מעפן אבל הטראק יצא משו בסט...
קיים דבר כזה בכלליות?
אמ, עוד משו..סורי על הדאבל פשוט..
שיר האוסי כזה
בחורה שרה
"i want to be connected, i want to be effected"
מישהו מכיר?
| Originally posted by KrazyDJs אמ, עוד משו..סורי על הדאבל פשוט.. שיר האוסי כזה בחורה שרה "i want to be connected, i want to be effected" מישהו מכיר? |
| Originally posted by eXeTik Narcotic thrust - I like it |
| Originally posted by SMoKeR אם זה לא עובד תנסו מכאן http://www.websamba.com/SMoKe-MaN/shay/ID.zip |
היי חברה אני צרך עזרה דחוף
יש שיר שהוא לא טראק אבל עם הרבה ווקאל
גבר שר אותו
היה אותו ברשת ב' לפני שבוע
ואני חייב אותו לעבודה
לא מצליח לזהות
יש שם שורה כזאת
you rise me up atop mounten you rise me up above the sea
הלפ !!!
אוקיי אנשים אני צריך עזרה במציאת קטע ששמעתי ארתמול ברדיו חיפה
זה קטע האוס די לטיני כזה עם ווקאליסטית ששרה בספרדית
הזה שאחראי שם על המוסיקה לא הסכים לגלות לי איך בדיקו קוראים לקטע הזה(כי יש להם בתוכנית איזה עניין דפוק כזה של "חסרי זהות"
קיצר שכנעתי אותו שיכתוב לי את השם של זה בעברית והוא כתב
גרי רופרו & דני -
קורסאו
ניסיתי לכתוב את זה באנגלית בכל מיני וריאציות אבל זה לא מצא לי כלום
למישה השם הזה נשמע מוכר?אני חייב את הקטע הזה
| Originally posted by DJ Alex E. אוקיי אנשים אני צריך עזרה במציאת קטע ששמעתי ארתמול ברדיו חיפה זה קטע האוס די לטיני כזה עם ווקאליסטית ששרה בספרדית הזה שאחראי שם על המוסיקה לא הסכים לגלות לי איך בדיקו קוראים לקטע הזה(כי יש להם בתוכנית איזה עניין דפוק כזה של "חסרי זהות" קיצר שכנעתי אותו שיכתוב לי את השם של זה בעברית והוא כתב גרי רופרו & דני - קורסאו ניסיתי לכתוב את זה באנגלית בכל מיני וריאציות אבל זה לא מצא לי כלום למישה השם הזה נשמע מוכר?אני חייב את הקטע הזה |
אנשים אני מחפש שיר ראפ כזה שהולך
Rock your body and sing one two oooo ooooooooo
משהו כזה אין לי מושג חבר ביקש ממני זה מה הוא רשם
זה נשמע לי מאד מוכר אבל אין לי את השם..
| Originally posted by -CosmicFire- אנשים אני מחפש שיר ראפ כזה שהולך Rock your body and sing one two oooo ooooooooo משהו כזה אין לי מושג חבר ביקש ממני זה מה הוא רשם זה נשמע לי מאד מוכר אבל אין לי את השם.. |
תודה אחי
| Originally posted by DJ Alex E. אוקיי אנשים אני צריך עזרה במציאת קטע ששמעתי ארתמול ברדיו חיפה זה קטע האוס די לטיני כזה עם ווקאליסטית ששרה בספרדית הזה שאחראי שם על המוסיקה לא הסכים לגלות לי איך בדיקו קוראים לקטע הזה(כי יש להם בתוכנית איזה עניין דפוק כזה של "חסרי זהות" קיצר שכנעתי אותו שיכתוב לי את השם של זה בעברית והוא כתב גרי רופרו & דני - קורסאו ניסיתי לכתוב את זה באנגלית בכל מיני וריאציות אבל זה לא מצא לי כלום למישה השם הזה נשמע מוכר?אני חייב את הקטע הזה |
| Originally posted by Star מה אתה מתייחס למפגר הזה דדי וטל תבין דבר אחד שהם בעצמם לא יודעים מה הזחהות של הקטע הזה חח |
[QUOTE]Originally posted by DJ Alex E.
חח שמח לראות שאתה מת עלי
אבל ברצינות....אם הם לא יודעים מה השם אז איך קיבינימט הם השיגו את זה?? תחשוב קצת...זה די טיפשי להגיד שהם משדרים משהו שאין להם מושג איך זה נקרא
אחרת איך הם השיגו את זה? [/QU
אחי
אני בטוח שאתה זוכר אבל פעם אחת היה להם "חסר זהות"
ששמו היה בזמנו ששוחרר לאינטרנט
UKNOWN - YOU ARE MY ANGEL
עכשיו זה היה חסר זהות שחבר שלך חשף אותו
ואמר ששמו זה UKNOWN
!!!
חודש אחרי זה שוחרר שוב פעם עם עוד גרסאות
ושמו האמיתי היה
BPM - ANGEL
אז אני אומר
ל<יי<מ<ר<י<ם
טוב אנשים יש לי שני טראקים שאני מחפש
עכשיו אחרי ששמעתי את הטראק הזה במסיבה למרות שהכרתי אותו הרבה לפני נגנבתי והתמכרתי
זה היה בטיאסטו אין קונצרט נראה לי בסידי3
עם איזה זמר אחד ששר
So tell me where you are
Tell me how you feel
Tell me what u need
just tell me how you feel...
בקטע הזה טיאסטו יצאה והתחיל לרקוד איתו זה היה לפני הקטע של ארצות הברית
***נימצא בעזרת הטראקליסטים של הדיוידי
Kane - Rain Down On Me (Dj Tiesto Remix)...
עכשיו רק נשאר השני
ועוד אחד
שיר ראפ כזה שהולך
We gonna ride back
We gonna mashu back
ככה הרבה לא זוכר יותר את המילים
בבקשה חשוב לי
****נמצאאאאאאאאאאאאאאא
Ja rule - Clap Back
אני לא מפסיק לשמוע
| Originally posted by -CosmicFire- טוב אנשים יש לי שני טראקים שאני מחפש עכשיו אחרי ששמעתי את הטראק הזה במסיבה למרות שהכרתי אותו הרבה לפני נגנבתי והתמכרתי זה היה בטיאסטו אין קונצרט נראה לי בסידי3 עם איזה זמר אחד ששר So tell me where you are Tell me how you feel Tell me what u need just tell me how you feel... בקטע הזה טיאסטו יצאה והתחיל לרקוד איתו זה היה לפני הקטע של ארצות הברית ***נימצא בעזרת הטראקליסטים של הדיוידי Kane - Rain Down On Me (Dj Tiesto Remix)... עכשיו רק נשאר השני ועוד אחד שיר ראפ כזה שהולך We gonna ride back We gonna mashu back ככה הרבה לא זוכר יותר את המילים בבקשה חשוב לי ****נמצאאאאאאאאאאאאאאא Ja rule - Clap Back אני לא מפסיק לשמוע |
איך קוראים לטראנס המגניב שאפשר לשמוע כאן?
http://home.planet.nl/~kos00131/ima...ur_sound_on.htm
| Originally posted by Dman איך קוראים לטראנס המגניב שאפשר לשמוע כאן? http://home.planet.nl/~kos00131/ima...ur_sound_on.htm |