TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
| quote: |
| Originally posted by taltul נו חבר'ה מה עושים היום? אני צריך איזו הצעה!!!! איתן מארק מה נסגר עם הפאב ההוא? ?נ''ב: תגידו יש פה למישהו אומץ לבוא לטי אל וי היום אני רציני לגמרי... |
| Originally posted by guetag Me |
| Originally posted by eXeTik גילי- דבר איתי 050-6580654 |
| Originally posted by taltul אחי איזו מסיבה זו? שווה לבוא אפילו מראשון? |
| Originally posted by lklk2 לאיזה גילאים זה? |
| Originally posted by eXeTik צוף זה מתחם הקיץ של החממה זה ממוקם בצומת העוגן שזה קצת לפני חדרה די רחוק מראשון הייתי אומר אבל זה ליין המסיבות הטוב ביותר שיש מכל המועדונים באיזור השרון פוווווווווווווול כוסיות, אני מדבר על 3 בנות על כל בן מוזיקה מעולה.... השקעה בהפקה, במקום... יש רק בעיה אחת- הסלקציה נאצית- אם אתה לא יליד 84 או גדול מזה שכח מזה ואם אתה בא רק בנים גם רוב הסיכויים שלא תיכנסו |
| Originally posted by Narcotic Mind זה כבר ממזמן לא ככה הסלקציה אומנם באמת דוחה אנשים בצורה נאצית אבל ההקפדה שם על גילאים זה כבר ממזמן לא 84 שלא לדבר על זה שאם אתה נראה טוב ולא קטן אז סביר שהם אפילו לא יבדקו לך גיל |
| Originally posted by eXeTik תקשיב, אני לא אוהב להכנס לוויכוחים סתם בוא רק נגיד שאני בטוח ב-100% שאתה לא מדבר מניסיון אישי ואני לא יודע מי סיפר לך את זה אבל זה באמת בולשיט וההקפדה היא על 84 לבנים ולפני חודשיים פתחו 85 לבנות כל מה שאני אומר עכשיו זה הליין ימי שישי |
![]()
מדהים אותי שאני גר באיזור כבר מעל 8 חודשים ועדיין לא היה לי זמן להגיע לצוף..
בעקרון לא אמורה להיות לי בעיה להכנס.
כבר כמה פעמים רציתי להפגש עם חברי הפורום מהאזור..
משום מה כנראה מפחדים..
קיצר..
HAPPY DAYS ARE OVER
חוזרים ביום ראשון.
| Originally posted by Narcotic Mind זה לא ויכוח אני אישית לא הלכתי לשם כי אני עובד בימי שישי אבל הרבה חברים שלי היו שם וזה עובדה שהם נכנסו... ובלי איזה קימבון או משהו |
| Originally posted by MASTERsplinter מדהים אותי שאני גר באיזור כבר מעל 8 חודשים ועדיין לא היה לי זמן להגיע לצוף.. בעקרון לא אמורה להיות לי בעיה להכנס. כבר כמה פעמים רציתי להפגש עם חברי הפורום מהאזור.. משום מה כנראה מפחדים.. קיצר.. HAPPY DAYS ARE OVER חוזרים ביום ראשון. |
| Originally posted by taltul אחי איזו מסיבה זו? שווה לבוא אפילו מראשון? |
| Originally posted by Sm0keMachine עזוב אותך.. הכי טוב מוסד |

| Originally posted by taltul חחחחחחח...אחי דבר איתי באי סי קיו יש לי מה לספרך... אתה לא יודע בזמן האחרון אני נהיתי DRUNK ADDICTED והכל בגלל המוסד והשתיה החינם שלו כל הערב... נ''ב: דבר איתי באי סי...אספרך על "חוויות" של להיות שיכור תחת...אבל ממש ממש תחת... ![]() נפלתי שם מהבמה כמעט שברתי יד...פאק... הכי מצחיק אבל אני כזה על הרצפה כולי כאבים ביד ואז באות 3 כוסיות גם שיכורות ומתחילות לרקוד מעליי כזה בזמן שאני על הריצפה... וואי זהו מעכשיו לא שותה... |
| Originally posted by eXeTik בוא נגיד את זה ככה, אני מציע לך לא ללכת עם הבנאדם הזה שאמר לך שאם אתה נראה טוב אתה תכנס בלי שיסתכלו על תעודות... עם אתה מעמק חפר או מהקיבוצים בסביבה באמת לא תהיה לך בעיה להכנס העיקר שכולכם 84+, אפילו אם תבואו כולכם בנים... |
הוודקה תפוזים המגעילה והכוסיות בירה חינם זה מה שעושה בשבילכם את המוסד למקום טוב?
אני ממש שונא את המקום הזה

| Originally posted by Flotser הוודקה תפוזים המגעילה והכוסיות בירה חינם זה מה שעושה בשבילכם את המוסד למקום טוב? אני ממש שונא את המקום הזה |
| חחחח גם לי יש מיליון סיפורים מהשתכריות שם (מה שאני זוכר!)... מה, היית שם שישי האחרון? אני עשיתי שבת בבסיס כוסעמק..חברים שלי היו שם.. תבוא יום שישי הזה נפרק שם אלכוהול.. |

| Originally posted by taltul yalla... get ready! ![]() |

| Originally posted by Flotzer הוודקה תפוזים המגעילה והכוסיות בירה חינם זה מה שעושה בשבילכם את המוסד למקום טוב? אני ממש שונא את המקום הזה |
| Originally posted by DjNumShum אחי אני הייתי בצוף לפני 3-4 שבועות במסיבת פתיחה וראיתי לפחות 10 אנשים שלמדו שכבה מתחתיי זאת אומרת ילידי 85 שנכנסו בלי בעיה... לא בודקים שם בכלל גיל בודקים חוגר נראה לי שכל מי שהתגייס לפני 2004 יכול להינכס... |
אם יש לך את ה18 ואתה נראה טוב אז 90% שאתה נכנס ולא משנה מה גיל המסיבה, אבל בלי הגזמנות כמובן של גיל המסיבה כאילו אפשר להכנס בגיל 18 חופשי למסיבות 18-25 אבל לא יותר מזה
אגב השבוע יש 3 מסיבות מפציצות
Perry O'neil @ Satisfaction
Justin K @ Malevox
Marc Almond @ FFF
| Originally posted by eXeTik להפך, חוגר לא תופס שם... חייב ת.ז או רישיון נהיגה שרואים את התאריך לידה |
יש לך איזה קומבינות שם דרך אגב?
אין לי כוח להתווכח על זה כשאני מקליד ביד אחת 
צוף זה המקום הטוב ביותר שיש באזור השרון
ולא- אין לי שם קומבינות
מה אנשים איפה תם היום?
| Originally posted by AnthemFreak מה אנשים איפה תם היום? |
אני בווקס יהנה לי עם גסטין קיי
אני חשבתי ללכת ל
E
ואחר כך נזכרתי במסיבה לפני שבועיים שהיה מגעיל ירד לי החשק
אחרי זה חשבתי על הצוף אבל חברים שלי לא רצו