TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
Re: לצופי אקזיט
| quote: |
| Originally posted by sh33p חבר שלי אתמול ראה אקזיט בתאריך 25.8 ראיינו שם את "דן אקריש" ממיכאלה היה טראק ברקע מישהו ראה ומכיר את הטראק? תודה מראש |
יש שיר כזה ראפ..
say u wanna משהו my lifeeeeeeeeee
טנהנהנה
זה הפזמון
מישו יודע????
sh33p
אולי אתה מתכוון ל
walt - bring the pain (marcel woods mix)
!?
| Originally posted by Shahar יש שיר כזה ראפ.. say u wanna משהו my lifeeeeeeeeee טנהנהנה זה הפזמון מישו יודע???? sh33p אולי אתה מתכוון ל walt - bring the pain (marcel woods mix) !? |
יש לי כמה שירים ששמעתי ברדיו ואני מחפש...
הראשון זה טרייבל חמוד שהיא שרה
Destanaition ..no no no no
עם כפיים כאלה ברקע
השני..
love to love
ברמיקס של פישר או משהו...
| Originally posted by guetag Gaudino Feat Crystal Waters - Destination Unknown (J Reverse) |
01-suzanne_palmer-luv_2_luv_(cevin_fisher_club_mix)-tn.mp3
השני שחיפשת
| Originally posted by guetag Gaudino Feat Crystal Waters - Destination Unknown (J Reverse) |
אז ככה..אני מחפש שיר מסחרי..ממש דאנס כזה עם אישה ששרה
Black and White Dancing Together...
משהו כזה...
היא גם אומרת
You Never Alone בשיר אם אני לא טועה
חברים..
אני זקוק לעזרה בטירוף...
אני צריך רמיקסים לשירים משנות השישים שבעים כמו
LET THE SUNSHINE
וכו' למסיבת סיום של השנת שירות שלי..
אין לי מושג מאיפה להוריד כרגע
אם תעזרו לי באיי סי קיו אני ממש אודה לכם!!!
9862021
ואם יש לכם פוטושופ למרות שזה בכלל לא קשור אני אודה לכם כפול.
| Originally posted by MASTERsplinter חברים.. אני זקוק לעזרה בטירוף... אני צריך רמיקסים לשירים משנות השישים שבעים כמו LET THE SUNSHINE וכו' למסיבת סיום של השנת שירות שלי.. אין לי מושג מאיפה להוריד כרגע אם תעזרו לי באיי סי קיו אני ממש אודה לכם!!! 9862021 ואם יש לכם פוטושופ למרות שזה בכלל לא קשור אני אודה לכם כפול. |
| Originally posted by ronsh אז ככה..אני מחפש שיר מסחרי..ממש דאנס כזה עם אישה ששרה Black and White Dancing Together... משהו כזה... היא גם אומרת You Never Alone בשיר אם אני לא טועה |
| Originally posted by guetag Wayne Wonder ft.CNN & Mr Lex - Anything Goes |
| Originally posted by oDrori שיר פופ-האוסי חמוד כזה... הווקאלים שבו מסתקמים בשירת רקע של נקבות שאומרות "Everybody Everybody" וגבר ששר "All I Need" יש מושג? |
שיר ראפ שמתחיל באיזה 20 שניות של כל מני קללות באנגלית ואז עובר לראפ חזק כזה
מישהו מכיר?
| Originally posted by Q-PiXeL שיר ראפ שמתחיל באיזה 20 שניות של כל מני קללות באנגלית ואז עובר לראפ חזק כזה מישהו מכיר? |
| Originally posted by Q-PiXeL שיר ראפ שמתחיל באיזה 20 שניות של כל מני קללות באנגלית ואז עובר לראפ חזק כזה מישהו מכיר? |
אוקיי זה האייסי טי.... תודה!!
הינה הליריקס אגב:
Attention!
At this moment you are now listenin to an Ice-T LP.
If you are offended by words like shit, bitch, fuck, dick, ass, ho,
****, dirty bitch, low mother******, nigga, hooker, slut, tran,
dirty low slut-tran-bitch-ho, nigga fuck shit, whatever...
Take the tape out NOW! This is NOT a pop album...
And by the way,
SUCK MY MOTHERFUCKIN DICK!
אני מקווה שהשיר שהיה אחרי האינטרו זה השיר השני של האלבום....
Q Pix
אתה אולי מחפש את
Eve - Got What You Need
שבאמת עושה שימוש באקאפלה ההיא...
Mama
מצטער אבל ממש לא... יש בזה עוד הרבה ווקאלים וזה לא ממש האוסי...
טוב, כנראה שזה יהיה קשה אבל ננסה, מי שהיה אתמול במסיבה של ארמין, הוא ניגן טראק מדהים עם ווקאל של בחורה כאשר היה ברייק, הטראק היה רקיד בסגנון טנגו כזה, אני זוכר שכל האנשים הרימו ידים, חלק התנשקו עם בנות הזוג שלהם כי זה היה קטע שקט כזה, היו בה קצת אלמנטים של מוזיקה קלאסית
יש למישהו מושג מה זה? 0
חבר'ה, נמצאה האבידה, הטראק כמובן הוא
Adam White - Ballerina
פשוט קטע מדהים, אני זוכר את הרגע שהקטע נוגן, כמעט כל האנשים שהיו להם בנות זוג במועדון, התנשקו כשהווקאל התחיל
יאמיי
חבר'ה, אני צריך זיהוי של 2 טראקים!!
1:
טראק סגנון פרנץ' האוס כזה, עם גבר ששר
gipsy girl, don't let the drugs get you
2:
טראק בסגנון דאנס-רגאיי.... כמו כל הרמיקסים האלה שעושים לשירים של בוב מארלי....
בהתחלה יש איזה מישהו מדבר, ואז איזה ג'מאיקאני אחד צועק
ACCELERETAAAAAAHH!!!
ואז הוא מתחיל לשיר משהו כמו
abra kadabra DJ open seseme
ועוד כל מיני דברים במבטא ג'מאיקאני כבד....
הטראק הזה מושמע הרבה ב-99 אף אם בתוכנית "סאמר פארטי"... צחי אלבו בד"כ פותח את התוכנית עם הטראק הזה.
| Originally posted by HyPeRSoNiC חבר'ה, אני צריך זיהוי של 2 טראקים!! 1: טראק סגנון פרנץ' האוס כזה, עם גבר ששר gipsy girl, don't let the drugs get you 2: טראק בסגנון דאנס-רגאיי.... כמו כל הרמיקסים האלה שעושים לשירים של בוב מארלי.... בהתחלה יש איזה מישהו מדבר, ואז איזה ג'מאיקאני אחד צועק ACCELERETAAAAAAHH!!! ואז הוא מתחיל לשיר משהו כמו abra kadabra DJ open seseme ועוד כל מיני דברים במבטא ג'מאיקאני כבד.... הטראק הזה מושמע הרבה ב-99 אף אם בתוכנית "סאמר פארטי"... צחי אלבו בד"כ פותח את התוכנית עם הטראק הזה. |
| Originally posted by guetag Gipsy - Gipsy (vocal) |
| Originally posted by djGoosh Syndicate Of Law - Accelerator (DJ L-ro Mix) |
http://event.trance.nu/
איך קוראים לקטע שברקע?
| Originally posted by Segev http://event.trance.nu/ איך קוראים לקטע שברקע? |