TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
| quote: |
| Originally posted by eXeTik שישי אני בפלג / צוף VOX שבת למישהו אותם תיכנונים? |
| Originally posted by DjNumShum אל תלך לפלג סתם מסריח אבל אני כמוך שישי צוף שבת ווקס |
אני אחרי כל התיכנונים שהיו לי לא יצא כנראה - רבתי עם חבר...אין לי חשק לכלום עכשיו...
| Originally posted by taltul אני אחרי כל התיכנונים שהיו לי לא יצא כנראה - רבתי עם חבר...אין לי חשק לכלום עכשיו... |
| Originally posted by eXeTik אחי, אני מבין אותך אבל תדע שדווקא בזמנים כאלה אתה צריך לצאת ולבלות כמה שיותר שלא תמצא את עצמך אפילו רגע אחד לבד בבית חושב על הכל כמו שקורה עכשיו... |
חחחחחחחחחחחחחחחח איזה יציאה רונן... אחת החזקות 
אמרו לי באמת צוק היה אחלה...
גם שקוף אמרו לי היה סבבה שבוע שעבר
אני מחכה בעקרון לתשובה מחבר שלי מהצבא
אם הוא יכול לארגן משהו אני איתו בצוף...
אם לא אז אני עם חברים שלי במקום אחר... אולי בשקוף הזה או משהו
ומחר אולי לסלף או משהו... נראה
אם אתה נסגר על הצוף היום תשאיר לי את הפלאפון שלך ב
PM
I need ALLLLLL the parties that take place in the month of August. From Prog, to House to Psy, from beach parties to TLV 23+ ones.
P.S.: YOU're pussies for drinking tequila with sprite 
| Originally posted by TranceGiant P.S.: YOU're pussies for drinking tequila with sprite |
רונן אח שלו
לפי הדיבור עם חבר שלי כנראה שאני לא הולך לצוף היום... יש עם זה סרטים קצת ואם זה לא 100 אחוז אז אין טעם לבוא
אבל הוא אמור לדבר איתי יותר מאוחר... אולי אני יסע איתו לצפון לאיזה מסיבת טבע או משהו... נראה מה יהיה בסוף
זה בהנחה שלא יצוץ לי איזה משהו אחר
אם תבוא בכל מקרה תנסה לזהות אותי לפי החתימה 
| Originally posted by eXeTik אם תבוא בכל מקרה תנסה לזהות אותי לפי החתימה |
איזה סוף היה!
כמה אלכוהול חינם...
כן באמת היה סבבה אתמול בצוף
נו... מה נסגר אתכם?!
הייתם אומרים שאתם באים- היינו מארגנים מפגשון 
| Originally posted by guetag כל כך הרבה BITCHES |
| Originally posted by DjNumShum חבל על הזמן.... לא יודע איך זה שכולן שם מזדיינות |
חחחחחחח
דווקא...
הייתי שמה עם חבר שלי וחברה שלי מקנדה ..
איזה בחורציק שמה מצא אותה.. והם הלכו "להסתובב"... קיצר... חחח
הם התנשקו והוא השכיב אותה שמה עם הריצפה
והאבטחה באה והתערבה להם בעיניים... ביקשו שיפסיקו
קיצר, הם מנסים איכשהו להילחם בזה לדעתי...
למרות שאני בטוחה שאתם הייתם מעדיפים שהם לא

| Originally posted by LA© חחחחחחח דווקא... הייתי שמה עם חבר שלי וחברה שלי מקנדה .. איזה בחורציק שמה מצא אותה.. והם הלכו "להסתובב"... קיצר... חחח הם התנשקו והוא השכיב אותה שמה עם הריצפה והאבטחה באה והתערבה להם בעיניים... ביקשו שיפסיקו קיצר, הם מנסים איכשהו להילחם בזה לדעתי... למרות שאני בטוחה שאתם הייתם מעדיפים שהם לא |
| Originally posted by LA© חחחחחחח דווקא... הייתי שמה עם חבר שלי וחברה שלי מקנדה .. איזה בחורציק שמה מצא אותה.. והם הלכו "להסתובב"... קיצר... חחח הם התנשקו והוא השכיב אותה שמה עם הריצפה והאבטחה באה והתערבה להם בעיניים... ביקשו שיפסיקו קיצר, הם מנסים איכשהו להילחם בזה לדעתי... למרות שאני בטוחה שאתם הייתם מעדיפים שהם לא |
| Originally posted by DjNumShum אני בטוח שגם אתן מעדיפות שלא יפסיקו עם זה.... |

| Originally posted by LA© ורונן חברה שלי, הייתה בחופשה... היא מקנדה אין לה מחויבויות לשום בחור אז היה רצתה קצת להנות... ההחלטה שלה.. היא עשתה חיים משוגעים בישראל! ![]() |
| Originally posted by eXeTik זה סתם לפוזה של "אני שיכור" מי שבאמת רוצה לדפוק את הראש הולך על איכות... הולך על אבסנט'! |
בעיקרון כפי הידוע לי לא ניתן לרכוש אותו בארץ אלא אם כן אתם מכירים מקומות מחתרתיים 
| Originally posted by eXeTik את זורעת מלח על הפצעים... איך אומרים Pics or stfu! |

| Originally posted by taltul מאיפה בדיוק אתה יודע על אבסנט בעיקרון כפי הידוע לי לא ניתן לרכוש אותו בארץ אלא אם כן אתם מכירים מקומות מחתרתיים ![]() קראתי עליו - הוא נחשב הכי חזק היום אפילו יותר חזק מווודקה ושותים אותו בעיקר מי באמת יודע לשתות אחרת הראש מקבל שריטה |