TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
| quote: |
| Originally posted by ronsh אתמול שמעתי שיר ממש חמוד ניו יורק כזה.....שכל הזמן מישהו אומר.... you got to turn it up שבאמצע נפסק השיר ואז יש מנגינה...ואז אישה שרה... got to turn it up..don't you... משהו כזה... |
אנשים אני חייב המלצות לשירים שקטים ורומנטיים כאלה כמו
tony braxton - unbreak my heart
KC and Jojo -all my life
N'Sync - gone
וכדומה
זה ממש לא חייב להיות שירים חדשים העיקר שיהיו יפים
תודה
PS:סיסי אני סומך עליך שתיתני פה רשימה מכובדת
WRONG:
| Originally posted by ronsh חייב עזרה...... הייתי לפני שבועיים במסיבה באומן בחיפה...עופר ניסים נתן סט חזק ביותר |
| Originally posted by ronsh חייב עזרה...... הייתי לפני שבועיים במסיבה באומן בחיפה...עופר ניסים נתן סט מוקלט חזק ביותר |
| Originally posted by Viperon Afro Dite - Turn It Up (Soundfactory Club Anthem Mix) |
| Originally posted by guetag frankie goes to hollywood - The power of love - השיר השקט הכי מדהים לדעתי bryan adams - Every thing I do (I do it for you) The Beloved - Sweet Harmony Gooo Goo Dolls - Iris Artful Dodger - Think About Me ft. Michelle Escoffery dubstar - stars Portishead - Roads ![]() David Usher - Black Black Heart Red Hot Chili Peppers - Otherside yanou ft do - on and on [piano version] -חובה Evanescence - Hello Depeche Mode - Enjoy The Silence Reamonn - Supergirl A-ha - summer moved on A-ha - Forever Not Yours Oasis - Wonderwall Whitney Houston - My Love Is Your Love Delerium - innocente Natalie Imbruglia - Beauty On The Fire Andain Feat. Mavie Marcos - You Once Told Me paul oakenfold - Southern Sun (Solar Stone Chillout Mix)!! Motorcycle - As The Rush Comes (Gabriel & Dresden Chillout Mix)!!!! Solar Stone - Speak In Sympathy אם אתה צריך עוד תגיד :-) |
אני אשמח לקבל רשימת New York House
תודה 
תיכנס לתרד ההמלצות ותפחש המלצות של גיל שוורץ
לפני כמה ימים הוא נתן שם רשימה גדולה של ניו יורק חדש
תדפדף בין הדפים האחרונים ואני בטוח שתמצא
משהו פה שמע על הזמרת
dvora kokx
או משהו כזה חבר שלי שאל על זה והוא אמר שהשיר שלה הוא להיט עכשיו ומשמעים אותו כל היום ברדיו
"Dark light city"

| Originally posted by eXeTik "Dark light city" |
| Originally posted by yonih אני יודע שזה שאלה דיי דבילית אבל זה שיר שאני צריך שהוא סלסה עכשיו בשיר יש איזה אהבל שצועק כל תחילת פזמון " סי סי סי" אני יודע שזה לא הרבה אינפורמציה ואני גם מקווה שמיהו אחר כבר לא הטריד אותכם עם השאלה הזאת אבל תודה אם תוכלו איכשהו לעזור... |
חבר'ה אני צריך עזרה, אני מחפש קטע כבר המון זמן, אולי תצליחו להגיד לי של מי הוא
הקטע עצמו לקוח מהסרט חוכמת הביגל'ה, הסרט הישראלי המצויין של אילן הייטנר, יש את סיצנת החתונה של יוסי ובזמן שכולם חוגגים מתנגנת לה נעימה מדהימה עם קול של חזן כזה, כינורות, אבל יש בו משהו אלקטרוני, אז יש לכם מושג של מי הוא? תודה
גמר חתימה טובה
תגידו חבר'ה יצא טראק חדש לבני בנאסי?
ואני לא מדבר על
Love is gonna save us...
יש מצב?
| Originally posted by Segev משהו פה שמע על הזמרת dvora kokx או משהו כזה חבר שלי שאל על זה והוא אמר שהשיר שלה הוא להיט עכשיו ומשמעים אותו כל היום ברדיו |
| Originally posted by KrazyDJs summer night city ? של עופר ניסים? |

| Originally posted by StruckeR תגידו חבר'ה יצא טראק חדש לבני בנאסי? ואני לא מדבר על Love is gonna save us... יש מצב? |
לא אחי, Hit my heart
רחוק מאד מלהיות חדש...
פשוט חבר שלי אמר שהוא שמע טראק חדש של בני בהום קלאב ...
אני אישית לא שמעתי שהוא הוציא משהו חדש ...
Originally posted by eXeTik ![]() נראה לי אני לא מעודכן בשיט, שמעתי את זה כבר במסיבוטת, ברדיו... ואני בטוח שזה לא חדש בכלל לאנשים פה בסצנה צריך להתחיל להתעדכן... איזה קול יש למאיה הזאת, שתהיה בריאה... פשוט מדהים! |
| Originally posted by guetag אולי Deborah Cox - Easy As Life יש רימיקס של עופר ניסים |
גרסת עיבוד חדשה לשיר של פינוקיו נראה לי זה מתוך דיסק שאבי מסיקה הוציא לכל השירי ילדים אבל בעיבוד חדש.
מעדיף ךדעת איך קוראים לדיסק אבל איך קוראים לשיר גם יספיק
| Originally posted by FederalBI גרסת עיבוד חדשה לשיר של פינוקיו נראה לי זה מתוך דיסק שאבי מסיקה הוציא לכל השירי ילדים אבל בעיבוד חדש. מעדיף ךדעת איך קוראים לדיסק אבל איך קוראים לשיר גם יספיק |
שלחתי לך הודעה פרטית אתה יכול לענות לי בבקשה
| Originally posted by StruckeR תגידו חבר'ה יצא טראק חדש לבני בנאסי? ואני לא מדבר על Love is gonna save us... יש מצב? |
כבר אמרתי ש Hit my heart
רחוק מלהיות חדש.... :\
למשהו יש אולי דרך להשיג את הטראקליסט של רוברט גיטלמן מאתמול בלילה באסקיפ?
| Originally posted by StruckeR כבר אמרתי ש Hit my heart רחוק מלהיות חדש.... :\ |