TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הכללים הלא פורמליים של ILTA
Pages (15): « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 »
| quote: |
| Originally posted by KosmiK-G8 קטנוני שכמוך... לא שמעתי את אליאור וקיפר מעירים הערות על זה שיש ביניהם פער של חודשים-שנים בין תאריכי השחרור אתה יודע למה?? כי זה לא מעניין אף אחד מה יקרה בעוד 8 שנים!!!! |
| Originally posted by DJ Alex E. מצידי בכיף אבל מר ריסינג אמר את זה בציניות לפחות מאיך שאני הבנתי את זה... |
| Originally posted by yaman עוד 8 שנים אני קולט את טל עם קמטים ומלצמה דיגיטלית ביד בכדי לצלם כוסיות שהיום בנות 10 |

| Originally posted by Rising דבר ראשון תקרא לי אורן.. דבר שני.. אמרתי בציניות כן.. אבל תפסיק עם זה .. אני צוחק איתך במקום שתזרום אז אתה סתם מתעצבן.. אז תבין שזה לא משהו אישי.. צוחק איתך זה הכל. |
| Originally posted by DJ Alex E. קודם כל יש לי נטיה לשכוח שמות דבר שני, אני לא מבין את הצחוק שלך והאמת אני גם לא כל כך אוהב את הצחוק החצי ציני חצי מתנשא שלך אין לי כלום נגדך אבל היציאות האלה שלך כל פעם הן לא בדיוק מנת הבידור היומית שלי לא שיש לי משהו נגד צחוק.להיפך אבל יש דרכים יותר טובות לצחוק ו"לזרום" מאשר בהערות עוקצניות |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
טוב אני ואורן יישרנו את ההדורים
היו אי הבנות פה ושם אבל דיברנו והכל נסגר אני ואורן בסבבה עכשיו אחד עם השני
יום טוב לכולם
| Originally posted by DJ Alex E. טוב אני ואורן יישרנו את ההדורים אני ואורן בסבבה עכשיו אחד עם השני יום טוב לכולם |
לפעמים באמצע הלילה כשקשה להרדם
והמוח מתחיל לקדוח ומסביב הכל שומם
אלה הן השעות שבהן צצים הרעיונות
ומהן יוצאים הפוסטים שמשום מה רשומים בהם הכי הרבה שטויות
כן חברים אחרי הרבה זמן שמוחי הקודח לא השפיל חבר פורום אחד
3 חודשים שלא כתבתי כאן כללים ואכן יש תחושה של התרופפות משמעתית חמורה כאן משהו שגובל בתוהו ובוהו לוגיסטי החלטתי שזה הזמן להעמיד דברים על מקומם ולהושיב את קיפר ואליאור בפינה..
ותחזרו לפה רק עם ההורים!
טוב אז נתחיל...
בימים אלה מסיים היוצר הנערץ גיל שוורץ את הפקת אלבומו הראשון שיקרא
hava nagillala la la la la la la
האלבום אמור להשתחרר לקראת...
בלייבל....
גיל שוורץ בתגובה: "אין תגובה" למזלי יש לי תחקירנים ברמה עולמית שהשיגו לנו את הטראקליסט של האלבום
1. gil shwartz - udi belongs to the past (progressive)
2. gil shwartz - southern crime
3. gil shwartz - don't say 'cheeeeeese'
4. gil shwartz feat. very fat black woman - i'm huuuuuuuuuuuuuuuuuuuungry
5. gil shwartz feat. prison 6 - prison 6 (years)
6. gil shwartz - ilan you are a big mo$%#% ^&^^%& (explicit words)
מקווה שתהנו...
ולחדשה הבאה
הרמטכ"ל משה בוגי יעלון החליט להעלות את מארק פלדמן ידידנו מהפורום מיידית לדרגת אלוף ולמנותו לראש אכ"א
יעלון בתגובה: "שמעתי שמארק הוא קצין מסור שיודע על כל אחד מתי הוא משתחרר ואם הוא טוב או לא" כתבנו מוסר שהוא העדיף לא להרוס לבוגי ולכן לא גילה לו שההבנה של מארק מתבטאת במוזיקה אלקטרונית ולא בחיילי צה"ל...
ולידיד אחר שזוכה להצלחה
טלטול גויס הלילה בבהלה לשורות המוסד הישראלי
במוסד אומרים בתגובה: "אזרחי המדינה כבר שכחו שהמוסד קיים בגלל שהפאשלה האחרונה שלנו היתה לפני כמה שנים טובות. לכן גייסנו את טלטול שהוכיח מעל לכל ספק שהמקורות שלו הם לא אמינים אי אפשר לסמוך עליהם ברגע אמת ולכן בזכותו יש לנו סיכויים גדולים להכשל במתבצעים הבאים ולזכות להכרה מחודשת במדינה"
אלי וגיל ממשיכים לצבור אהדה רבה בקרב קלאברים ותיקים ו
ilta#2 ייערך בקרוב במוסך אחמד שבאזור התעשייה הישן בחולון...
כניסה 30 שקל למי שיש חיים
20 שקל מתוך רחמים לאנשי הפורום שאיבדו את חייהם הנורמליים לפני מספר שנים
שתייה חינם עד שעה 22:30
אלעד בן דוד הדורמן כבר מתרגש...
מוקדם יותר שאלנו אותו מה הציפיות שלו מהערב הזה וזאת תגובתו
"אני מצפה קודם כל שישחררו אותי מהבסיס
ואחרי שישחררו אותי מהבסיס אני מצפה שלא יקפיצו אותי כי אני מחליף את הקצין שלי את המח"ט את הרס"ר וגם את הש.ג. השקמיסט ו-3 מילואימניקים שלא יכלו להגיע..."
גיל הידוע בכינויו הדרקון הכחול החל ללמוד באוניברסיטת תל אביב לתואר ראשון בארכיאולוגיה
גיל בתגובה: "אין כמו חפירות!! זאת תמיד תהיה האהבה שלי"
תקרית מביכה ארעה באחת מהמסיבות בחודש האחרון כאשר הנסיכה הגיעה עם בעלה למקום הארוע...
בעלה התמסטל והחל להתקע ולדחוף אנשים ברחבה
הנסיכה אחרי רבע שעה של הפצרות הצליחה להושיב אותו איתה בצד ושתתה איתו כמה משקאות כאשר היא משתדלת לשתות את הרוב ולא לתת לו להשתכר יותר ממשהוא כבר היה
בשלב מסוים הנפיחה היתה הפוכה לגמרי ובשיאו של הערב היא התקשרה למשטרה ודיווחה על פנסים של מכוניות וצקלקות של משטרה שרדפו אחריה כל הערב
הנסיכה בתגובה: "שתיתי כל כך הרבה...אני בחיים לא הייתי מאמינה שירון
יעשה לי קטע שכזה
אלכס החליט לעברת את שמו לאלקס
ובכך להמנע מכל מיני עוותים שונים של שמו
וכעת לצרור עצות שימושיות לחבר הפורום הממוצע
בני יאמאן - פה זה לא דואר ואתה לא שולח מברק..מילים כאן לא עולות כסף אז אתה יכול לכתוב יותר מ-7 אותיות בפוסט
רועי וחן - אל תסתובבו ביחד בכדי שזה יקל על חברי הפורום שאינם מכירים אתכם היטב להבדיל מי מביניכם הוא חן ומי הוא רועי..
רק לבדוק רועי זה החנון עם המשקפיים נכון?
קובי ויובל
איך היה במצעד האהבה? אהה אופס לא הלכתם כי אין לכם רשיון...מצטער
אריק.. תאמת איך ההרגשה מאז שהצטרפת לליין הדי גיים של אלי וגיל?
משהו השתנה?
בחורות רודפות אחריך?
עופר ניסים מנסה לשדל אותך לסקס.?
לא זה באמת שאלה כנה אני שואל פה...פשוט מסקרן אותי איך נראים חייו של בן אדם אחרי שהוא מגיע לפסגה מסוימת
מוש שוב נעלמת לנו?
לא ראינו אותך פה המון זמן
שלא תגיד שלא דואגים לך פה הכנו לך מדריך קטן לחורף שיעזור לאנשים במצבך הרפואי המיוחד
כאשר ירד הגשם הראשון רד אל החצר עם דלי חול וכף של ילדים בגן
תאסוף כמות של בוץ..
תמרח על הפנים
דרך אגב אני הייתי ממליץ לך לאסף כמות גדולה ככה שישאר לך גם לקיץ ולא תצטרכו סתם לבזבז חופשה דווקא בים המלח כשאפשר לרדת לאילת או ליסוע לחו"ל כאילו רבאק! כל שנה אתה דופק לכל המשפחה שלך תהזדמנות לחופשה נורמלית!! זה הזמן להתחשב בהם רק תעקוב צעד אחר צעד אחרי הכתוב כמה שורות למעלה ובקיץ הבא תראה שהמשפחה שלך רק תודה לך
זהו חברים
המוח שלי נכנס לשעות הבוקר ומאותת כבר שזה הזמן לישון (כאילו טיפש שכמותי מה לא הבנתי שכבר לפני כמה שעות טובות הגיע הזמן לישון?!?!) אז אני יעזוב אותכם כאן לבד...להתמודד עם הרעיונות שמוחי הצליח ליצוק מההברקות שצצו לי בראש
לכל האנשים שלא נכללו הפעם בקדחת הרעיונות שלי בין השאר אלה רונן
וולדי
שגיא
עודד
ירון
רון
צח
ועוד
אז יש שתי אפשרויות
א. או שאתם משעממים ברמות כל כך מטורפות שאין שום דבר להגיד עליכם
ב. או שהשפתיים של הדגדגן שלכם בולטות
לילה טוב
| Originally posted by KosmiK-G8 לפעמים באמצע הלילה כשקשה להרדם והמוח מתחיל לקדוח ומסביב הכל שומם אלה הן השעות שבהן צצים הרעיונות ומהן יוצאים הפוסטים שמשום מה רשומים בהם הכי הרבה שטויות כן חברים אחרי הרבה זמן שמוחי הקודח לא השפיל חבר פורום אחד 3 חודשים שלא כתבתי כאן כללים ואכן יש תחושה של התרופפות משמעתית חמורה כאן משהו שגובל בתוהו ובוהו לוגיסטי החלטתי שזה הזמן להעמיד דברים על מקומם ולהושיב את קיפר ואליאור בפינה.. ותחזרו לפה רק עם ההורים! טוב אז נתחיל... בימים אלה מסיים היוצר הנערץ גיל שוורץ את הפקת אלבומו הראשון שיקרא hava nagillala la la la la la la האלבום אמור להשתחרר לקראת... בלייבל.... גיל שוורץ בתגובה: "אין תגובה" למזלי יש לי תחקירנים ברמה עולמית שהשיגו לנו את הטראקליסט של האלבום 1. gil shwartz - udi belongs to the past (progressive) 2. gil shwartz - southern crime 3. gil shwartz - don't say 'cheeeeeese' 4. gil shwartz feat. very fat black woman - i'm huuuuuuuuuuuuuuuuuuuungry 5. gil shwartz feat. prison 6 - prison 6 (years) 6. gil shwartz - ilan you are a big mo$%#% ^&^^%& (explicit words) מקווה שתהנו... ולחדשה הבאה הרמטכ"ל משה בוגי יעלון החליט להעלות את מארק פלדמן ידידנו מהפורום מיידית לדרגת אלוף ולמנותו לראש אכ"א יעלון בתגובה: "שמעתי שמארק הוא קצין מסור שיודע על כל אחד מתי הוא משתחרר ואם הוא טוב או לא" כתבנו מוסר שהוא העדיף לא להרוס לבוגי ולכן לא גילה לו שההבנה של מארק מתבטאת במוזיקה אלקטרונית ולא בחיילי צה"ל... ולידיד אחר שזוכה להצלחה טלטול גויס הלילה בבהלה לשורות המוסד הישראלי במוסד אומרים בתגובה: "אזרחי המדינה כבר שכחו שהמוסד קיים בגלל שהפאשלה האחרונה שלנו היתה לפני כמה שנים טובות. לכן גייסנו את טלטול שהוכיח מעל לכל ספק שהמקורות שלו הם לא אמינים אי אפשר לסמוך עליהם ברגע אמת ולכן בזכותו יש לנו סיכויים גדולים להכשל במתבצעים הבאים ולזכות להכרה מחודשת במדינה" אלי וגיל ממשיכים לצבור אהדה רבה בקרב קלאברים ותיקים ו ilta#2 ייערך בקרוב במוסך אחמד שבאזור התעשייה הישן בחולון... כניסה 30 שקל למי שיש חיים 20 שקל מתוך רחמים לאנשי הפורום שאיבדו את חייהם הנורמליים לפני מספר שנים שתייה חינם עד שעה 22:30 אלעד בן דוד הדורמן כבר מתרגש... מוקדם יותר שאלנו אותו מה הציפיות שלו מהערב הזה וזאת תגובתו "אני מצפה קודם כל שישחררו אותי מהבסיס ואחרי שישחררו אותי מהבסיס אני מצפה שלא יקפיצו אותי כי אני מחליף את הקצין שלי את המח"ט את הרס"ר וגם את הש.ג. השקמיסט ו-3 מילואימניקים שלא יכלו להגיע..." גיל הידוע בכינויו הדרקון הכחול החל ללמוד באוניברסיטת תל אביב לתואר ראשון בארכיאולוגיה גיל בתגובה: "אין כמו חפירות!! זאת תמיד תהיה האהבה שלי" תקרית מביכה ארעה באחת מהמסיבות בחודש האחרון כאשר הנסיכה הגיעה עם בעלה למקום הארוע... בעלה התמסטל והחל להתקע ולדחוף אנשים ברחבה הנסיכה אחרי רבע שעה של הפצרות הצליחה להושיב אותו איתה בצד ושתתה איתו כמה משקאות כאשר היא משתדלת לשתות את הרוב ולא לתת לו להשתכר יותר ממשהוא כבר היה בשלב מסוים הנפיחה היתה הפוכה לגמרי ובשיאו של הערב היא התקשרה למשטרה ודיווחה על פנסים של מכוניות וצקלקות של משטרה שרדפו אחריה כל הערב הנסיכה בתגובה: "שתיתי כל כך הרבה...אני בחיים לא הייתי מאמינה שירון יעשה לי קטע שכזה אלכס החליט לעברת את שמו לאלקס ובכך להמנע מכל מיני עוותים שונים של שמו וכעת לצרור עצות שימושיות לחבר הפורום הממוצע בני יאמאן - פה זה לא דואר ואתה לא שולח מברק..מילים כאן לא עולות כסף אז אתה יכול לכתוב יותר מ-7 אותיות בפוסט רועי וחן - אל תסתובבו ביחד בכדי שזה יקל על חברי הפורום שאינם מכירים אתכם היטב להבדיל מי מביניכם הוא חן ומי הוא רועי.. רק לבדוק רועי זה החנון עם המשקפיים נכון? קובי ויובל איך היה במצעד האהבה? אהה אופס לא הלכתם כי אין לכם רשיון...מצטער ![]() אריק.. תאמת איך ההרגשה מאז שהצטרפת לליין הדי גיים של אלי וגיל? משהו השתנה? בחורות רודפות אחריך? עופר ניסים מנסה לשדל אותך לסקס.? לא זה באמת שאלה כנה אני שואל פה...פשוט מסקרן אותי איך נראים חייו של בן אדם אחרי שהוא מגיע לפסגה מסוימת ![]() מוש שוב נעלמת לנו? לא ראינו אותך פה המון זמן שלא תגיד שלא דואגים לך פה הכנו לך מדריך קטן לחורף שיעזור לאנשים במצבך הרפואי המיוחד כאשר ירד הגשם הראשון רד אל החצר עם דלי חול וכף של ילדים בגן תאסוף כמות של בוץ.. תמרח על הפנים דרך אגב אני הייתי ממליץ לך לאסף כמות גדולה ככה שישאר לך גם לקיץ ולא תצטרכו סתם לבזבז חופשה דווקא בים המלח כשאפשר לרדת לאילת או ליסוע לחו"ל כאילו רבאק! כל שנה אתה דופק לכל המשפחה שלך תהזדמנות לחופשה נורמלית!! זה הזמן להתחשב בהם רק תעקוב צעד אחר צעד אחרי הכתוב כמה שורות למעלה ובקיץ הבא תראה שהמשפחה שלך רק תודה לך זהו חברים המוח שלי נכנס לשעות הבוקר ומאותת כבר שזה הזמן לישון (כאילו טיפש שכמותי מה לא הבנתי שכבר לפני כמה שעות טובות הגיע הזמן לישון?!?!) אז אני יעזוב אותכם כאן לבד...להתמודד עם הרעיונות שמוחי הצליח ליצוק מההברקות שצצו לי בראש לכל האנשים שלא נכללו הפעם בקדחת הרעיונות שלי בין השאר אלה רונן וולדי שגיא עודד ירון רון צח ועוד אז יש שתי אפשרויות א. או שאתם משעממים ברמות כל כך מטורפות שאין שום דבר להגיד עליכם ב. או שהשפתיים של הדגדגן שלכם בולטות לילה טוב |
ANAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אילן אני מציע לך להתחיל לכתוב בלוגים באינטרנט אתה תחרפן את כל המדינה עם הדימין המפותח שלך... 
נ''ב:
אני מקווה שעדיין לא תלך לתבוע אותי על הטעיה שגרבמתי לך כי שמעתי גם אתה מבצב כלכלי לא כל כך טוב.... אז....

כן .. ואני סוס 
אחלה פוסט אילן. ישר כח
| Originally posted by taltul ANAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אילן אני מציע לך להתחיל לכתוב בלוגים באינטרנט אתה תחרפן את כל המדינה עם הדימין המפותח שלך... ![]() נ''ב: אני מקווה שעדיין לא תלך לתבוע אותי על הטעיה שגרבמתי לך כי שמעתי גם אתה מבצב כלכלי לא כל כך טוב.... אז.... |

| Originally posted by KosmiK-G8 חחח אתה יודע מה עכשיו כשאני חושב על זה.. ![]() יש פה איזה עורך דין שיכול לייעץ לי במקרה? אולי איזה עתודאי שלומד משפטים? (לא נראה לי שיש בכל הארץ דבר כזה) סטיבי תזהר כל רכושך עומד לעבור אלי |
| Originally posted by KosmiK-G8 חחח אתה יודע מה עכשיו כשאני חושב על זה.. ![]() יש פה איזה עורך דין שיכול לייעץ לי במקרה? אולי איזה עתודאי שלומד משפטים? (לא נראה לי שיש בכל הארץ דבר כזה) סטיבי תזהר כל רכושך עומד לעבור אלי |

| Originally posted by KosmiK-G8 יש פה איזה עורך דין שיכול לייעץ לי במקרה? אולי איזה עתודאי שלומד משפטים? (לא נראה לי שיש בכל הארץ דבר כזה) סטיבי תזהר כל רכושך עומד לעבור אלי |

| Originally posted by taltul הקטע שגם אני למדתי שני קורסים במשפטים והספקתי להכיר "קייסים" בהטעיות וכדומה... אז.... אני לא כזה חסר אונים כמו שחשבת ![]() אני מניח שסיסי תייצג את טענות ההגנה שלך... סבבה... הקטע שאין לה רשיון עדיין כי מן הסתם לא סיימה וחוץ מזה יש לה לעבור עוד מבחני המועצה אחרי שתסיים וגם סטאג'... אז.... ![]() |
חחחחחחחח אילן יא קרוע
ולהמשך החדשות:
נצפתה תקרית מוזרה במשרד הפנים
שני רעולי פנים פרצו למשרד הפנים,כאשר כל אחד מנסה לגרום לפקידה לשנות את שמו של האחר בתעודת הזהות
עדי ראייה סיפרו שהשמות שנזרקו לאוויר היו 'יגאל' ו'שאול'.איש אינו יודע אם דרישותיהם של השניים נענו
ממקורות נמסר שנשלחה למקום נסיכה מטעם ממלכת אנגליה
כאשר נשאלה הנסיכה האם היא אינה מפחדת להתעמת איתם,ענתה:"אל תדאגו.אני מפליצה בסתר"

| Originally posted by DJ Alex E. חחחחחחחח אילן יא קרוע ולהמשך החדשות: נצפתה תקרית מוזרה במשרד הפנים שני רעולי פנים פרצו למשרד הפנים,כאשר כל אחד מנסה לגרום לפקידה לשנות את שמו של האחר בתעודת הזהות עדי ראייה סיפרו שהשמות שנזרקו לאוויר היו 'יגאל' ו'שאול'.איש אינו יודע אם דרישותיהם של השניים נענו ממקורות נמסר שנשלחה למקום נסיכה מטעם ממלכת אנגליה כאשר נשאלה הנסיכה האם היא אינה מפחדת להתעמת איתם,ענתה:"אל תדאגו.אני מפליצה בסתר" |
נתת לי מוזה לכתיבה חחחח
| Originally posted by KosmiK-G8 לפעמים באמצע הלילה כשקשה להרדם והמוח מתחיל לקדוח ומסביב הכל שומם אלה הן השעות שבהן צצים הרעיונות ומהן יוצאים הפוסטים שמשום מה רשומים בהם הכי הרבה שטויות כן חברים אחרי הרבה זמן שמוחי הקודח לא השפיל חבר פורום אחד 3 חודשים שלא כתבתי כאן כללים ואכן יש תחושה של התרופפות משמעתית חמורה כאן משהו שגובל בתוהו ובוהו לוגיסטי החלטתי שזה הזמן להעמיד דברים על מקומם ולהושיב את קיפר ואליאור בפינה.. ותחזרו לפה רק עם ההורים! טוב אז נתחיל... בימים אלה מסיים היוצר הנערץ גיל שוורץ את הפקת אלבומו הראשון שיקרא hava nagillala la la la la la la האלבום אמור להשתחרר לקראת... בלייבל.... גיל שוורץ בתגובה: "אין תגובה" למזלי יש לי תחקירנים ברמה עולמית שהשיגו לנו את הטראקליסט של האלבום 1. gil shwartz - udi belongs to the past (progressive) 2. gil shwartz - southern crime 3. gil shwartz - don't say 'cheeeeeese' 4. gil shwartz feat. very fat black woman - i'm huuuuuuuuuuuuuuuuuuuungry 5. gil shwartz feat. prison 6 - prison 6 (years) 6. gil shwartz - ilan you are a big mo$%#% ^&^^%& (explicit words) מקווה שתהנו... ולחדשה הבאה הרמטכ"ל משה בוגי יעלון החליט להעלות את מארק פלדמן ידידנו מהפורום מיידית לדרגת אלוף ולמנותו לראש אכ"א יעלון בתגובה: "שמעתי שמארק הוא קצין מסור שיודע על כל אחד מתי הוא משתחרר ואם הוא טוב או לא" כתבנו מוסר שהוא העדיף לא להרוס לבוגי ולכן לא גילה לו שההבנה של מארק מתבטאת במוזיקה אלקטרונית ולא בחיילי צה"ל... ולידיד אחר שזוכה להצלחה טלטול גויס הלילה בבהלה לשורות המוסד הישראלי במוסד אומרים בתגובה: "אזרחי המדינה כבר שכחו שהמוסד קיים בגלל שהפאשלה האחרונה שלנו היתה לפני כמה שנים טובות. לכן גייסנו את טלטול שהוכיח מעל לכל ספק שהמקורות שלו הם לא אמינים אי אפשר לסמוך עליהם ברגע אמת ולכן בזכותו יש לנו סיכויים גדולים להכשל במתבצעים הבאים ולזכות להכרה מחודשת במדינה" אלי וגיל ממשיכים לצבור אהדה רבה בקרב קלאברים ותיקים ו ilta#2 ייערך בקרוב במוסך אחמד שבאזור התעשייה הישן בחולון... כניסה 30 שקל למי שיש חיים 20 שקל מתוך רחמים לאנשי הפורום שאיבדו את חייהם הנורמליים לפני מספר שנים שתייה חינם עד שעה 22:30 אלעד בן דוד הדורמן כבר מתרגש... מוקדם יותר שאלנו אותו מה הציפיות שלו מהערב הזה וזאת תגובתו "אני מצפה קודם כל שישחררו אותי מהבסיס ואחרי שישחררו אותי מהבסיס אני מצפה שלא יקפיצו אותי כי אני מחליף את הקצין שלי את המח"ט את הרס"ר וגם את הש.ג. השקמיסט ו-3 מילואימניקים שלא יכלו להגיע..." גיל הידוע בכינויו הדרקון הכחול החל ללמוד באוניברסיטת תל אביב לתואר ראשון בארכיאולוגיה גיל בתגובה: "אין כמו חפירות!! זאת תמיד תהיה האהבה שלי" תקרית מביכה ארעה באחת מהמסיבות בחודש האחרון כאשר הנסיכה הגיעה עם בעלה למקום הארוע... בעלה התמסטל והחל להתקע ולדחוף אנשים ברחבה הנסיכה אחרי רבע שעה של הפצרות הצליחה להושיב אותו איתה בצד ושתתה איתו כמה משקאות כאשר היא משתדלת לשתות את הרוב ולא לתת לו להשתכר יותר ממשהוא כבר היה בשלב מסוים הנפיחה היתה הפוכה לגמרי ובשיאו של הערב היא התקשרה למשטרה ודיווחה על פנסים של מכוניות וצקלקות של משטרה שרדפו אחריה כל הערב הנסיכה בתגובה: "שתיתי כל כך הרבה...אני בחיים לא הייתי מאמינה שירון יעשה לי קטע שכזה אלכס החליט לעברת את שמו לאלקס ובכך להמנע מכל מיני עוותים שונים של שמו וכעת לצרור עצות שימושיות לחבר הפורום הממוצע בני יאמאן - פה זה לא דואר ואתה לא שולח מברק..מילים כאן לא עולות כסף אז אתה יכול לכתוב יותר מ-7 אותיות בפוסט רועי וחן - אל תסתובבו ביחד בכדי שזה יקל על חברי הפורום שאינם מכירים אתכם היטב להבדיל מי מביניכם הוא חן ומי הוא רועי.. רק לבדוק רועי זה החנון עם המשקפיים נכון? קובי ויובל איך היה במצעד האהבה? אהה אופס לא הלכתם כי אין לכם רשיון...מצטער ![]() אריק.. תאמת איך ההרגשה מאז שהצטרפת לליין הדי גיים של אלי וגיל? משהו השתנה? בחורות רודפות אחריך? עופר ניסים מנסה לשדל אותך לסקס.? לא זה באמת שאלה כנה אני שואל פה...פשוט מסקרן אותי איך נראים חייו של בן אדם אחרי שהוא מגיע לפסגה מסוימת ![]() מוש שוב נעלמת לנו? לא ראינו אותך פה המון זמן שלא תגיד שלא דואגים לך פה הכנו לך מדריך קטן לחורף שיעזור לאנשים במצבך הרפואי המיוחד כאשר ירד הגשם הראשון רד אל החצר עם דלי חול וכף של ילדים בגן תאסוף כמות של בוץ.. תמרח על הפנים דרך אגב אני הייתי ממליץ לך לאסף כמות גדולה ככה שישאר לך גם לקיץ ולא תצטרכו סתם לבזבז חופשה דווקא בים המלח כשאפשר לרדת לאילת או ליסוע לחו"ל כאילו רבאק! כל שנה אתה דופק לכל המשפחה שלך תהזדמנות לחופשה נורמלית!! זה הזמן להתחשב בהם רק תעקוב צעד אחר צעד אחרי הכתוב כמה שורות למעלה ובקיץ הבא תראה שהמשפחה שלך רק תודה לך זהו חברים המוח שלי נכנס לשעות הבוקר ומאותת כבר שזה הזמן לישון (כאילו טיפש שכמותי מה לא הבנתי שכבר לפני כמה שעות טובות הגיע הזמן לישון?!?!) אז אני יעזוב אותכם כאן לבד...להתמודד עם הרעיונות שמוחי הצליח ליצוק מההברקות שצצו לי בראש לכל האנשים שלא נכללו הפעם בקדחת הרעיונות שלי בין השאר אלה רונן וולדי שגיא עודד ירון רון צח ועוד אז יש שתי אפשרויות א. או שאתם משעממים ברמות כל כך מטורפות שאין שום דבר להגיד עליכם ב. או שהשפתיים של הדגדגן שלכם בולטות לילה טוב |
אל תגזים.
| חחחחחחחח אילן יא קרוע |
| הקטע שגם אני למדתי שני קורסים במשפטים והספקתי להכיר "קייסים" בהטעיות וכדומה... |

איך אתה מעיז לא לכלול את אחד מותיקי הפורום פה
אותי כמובן במסכת ההשפלות שלך
מה זה אין לי כבוד?
| Originally posted by Scorchio איך אתה מעיז לא לכלול את אחד מותיקי הפורום פה אותי כמובן במסכת ההשפלות שלך מה זה אין לי כבוד? |