TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תצילו אותי
Pages (11): « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 »
| quote: |
| Originally posted by Shahar שמע אנלא כפוי טובה אנלא אוהב להגיד דברים כאלה תרוצה תבקש אנשים פה יגידו לך מה הם שמעו |
| Originally posted by Glenn-Holmes ההצעה של אייל נראית לי הוגנת |
| Originally posted by Shahar תאמין לי הספיקו לי החפירות ביום כיפור מכמה אנשים הוא ראה יפה שאני יכול לבוא למסיבה ולא לשים לב שהוא שם |
אילן תשכח מזה ששחר יקשיב
שחר כל ויכוח ינסה לצאת הגבר ולא להדפק
הוא כל כך עקשן שאת המשפחה שלו הוא היה שם בתוך הויכוח הזה רק בשביל לא להפסיד
| Originally posted by Glenn-Holmes זאת לא השאלה השאלה היא האם באמת בשביל זה צמת ביום כיפור צום הוא לא עוד פוזה יש לו משמעות תחשוב על זה ואז תחליט אם אתה רוצה להבין ממקור ראשון (אייל) מה הסיפור בדיוק אולי הוא צריך לבקש סליחה אולי שתיכם משבטוח..שתיכם צריכים להקשיב (ורק לא אני כי האוזניים כבר כואבות לי...או שזה הידיים מכתיבה והעיניים מקריאה) |
| Originally posted by m0sh אילן תשכח מזה ששחר יקשיב שחר כל ויכוח ינסה לצאת הגבר ולא להדפק הוא כל כך עקשן שאת המשפחה שלו הוא היה שם בתוך הויכוח הזה רק בשביל לא להפסיד |
| Originally posted by Shahar יש אנשים שתמביא להם הזדמנות ועוד הזדמנות והם לא מבינים שהם צריכים להשתנות ואז נמאס לך לתת להם הזדמנויות שיגיד תודה שכיבדתי אותו אפילו שהוא עבר תגבול וזהו בונא יהומו מה תפותח תפה למה תיודע על מה אני והוא מדברים? עכשיו אורגינל אל תדליק אותי מוש אל תכנס לי לשיחות שתלא מבין |
| Originally posted by Glenn-Holmes יש אנשים שזוכרים רק תדברים הרעים טיפוסים שכאלה תביט עמוק בעצמך לוודא שאתה לא כזה |
שחר תבין ביקשתי ממך להפסיק את השיחה הזאת לפני כל כך הרבה עמודים ולא עשית
ולא מעניין אותי כמה חן אילן רשמו
בבקשה תפסיקו כבר
אבל למה כל ויכוח שלך צריך להפוך לקרב על המולדת
אני ביקשתי משהו רציני ואתם ממשיכים לזיין במוח
ביקשתי לפני כל כך הרבה זמן וכל פעם מחדש ויתרתי
עכשיו לא מעניין אותי יותר מי ניצח או מה קרה
תהיו כולם בשקט ותחזרו לנושא
אליאור אתה רוצה לרשום את הפוסט שלך שוב בעמוד הזה? .... אני בעד
| Originally posted by m0sh שחר תבין ביקשתי ממך להפסיק את השיחה הזאת לפני כל כך הרבה עמודים ולא עשית ולא מעניין אותי כמה חן אילן רשמו בבקשה תפסיקו כבר אבל למה כל ויכוח שלך צריך להפוך לקרב על המולדת אני ביקשתי משהו רציני ואתם ממשיכים לזיין במוח ביקשתי לפני כל כך הרבה זמן וכל פעם מחדש ויתרתי עכשיו לא מעניין אותי יותר מי ניצח או מה קרה תהיו כולם בשקט ותחזרו לנושא אליאור אתה רוצה לרשום את הפוסט שלך שוב בעמוד הזה? .... אני בעד |
u2 - staring at the sun (brothers in rhythm remix)
שמעתי במסיבה בחוות היען לפני 3 שנים כשאנטוני פפה ניגן!
איזה רגע בלתי נשכח!

| Originally posted by Sm0keMachine u2 - staring at the sun (brothers in rhythm remix) שמעתי במסיבה בחוות היען לפני 3 שנים כשאנטוני פפה ניגן! איזה רגע בלתי נשכח! |
ההצעה שלי נשארת בעיניה, אם זה יתממש, זה לא תלוי בי,
בזאת מבחינתי העניין נסגר, בלי קשר לאיזה כיוון העניין יתפוס
| Originally posted by Meltdown ההצעה שלי נשארת בעיניה, אם זה יתממש, זה לא תלוי בי, בזאת מבחינתי העניין נסגר, בלי קשר לאיזה כיוון העניין יתפוס |
איך שבא לך שחר, לא מכריח אותך או אף אחד אחר לשוחח איתי
+1

מוש!!! בא הנה!!!!!
תתקופף!
ככה תבוגד ככה?!
רוק?#?!@$!@? אאאאאייייייווווווועעעעעעעעכככככסססססססססססס
אחי צריך לחסן אותך ומהר!!!!!
שמע קצת מרקו וי ..... :>
והנה פוסט שלא יודע איך יתייחסו אליו פה אבל על הזין
קניתי אתמול את שתי הדיסקים האחרונים של קולדפליי
אחד מההרכבים המוכשרים והטובים ביותר...
חסר רק הדיסק הראשון שהיה מצוין גם הוא
באמת לא יזיק לי קצת לחזק טיפה את הקשרים שלי שנותקו עם הרוק
מוש יש לך חולצה שחורה להלוות לי? (ציניות היא הצד החזק שלי להזכירכם
)
יפה יגאל
אבל קולדפלי זה יותר פופ-רוק

בכל מקרה
טעות שקנית את הדיסק השלישי כי הוא לא משהו...יש בו כמה שירים טובים
אבל הראשון הכי טוב
הכל פה לפי דעתי כמובן
| Originally posted by Glenn-Holmes והנה פוסט שלא יודע איך יתייחסו אליו פה אבל על הזין |
| Originally posted by m0sh יפה יגאל אבל קולדפלי זה יותר פופ-רוק ![]() בכל מקרה טעות שקנית את הדיסק השלישי כי הוא לא משהו...יש בו כמה שירים טובים אבל הראשון הכי טוב הכל פה לפי דעתי כמובן |
| Originally posted by Glenn-Holmes והנה פוסט שלא יודע איך יתייחסו אליו פה אבל על הזין קניתי אתמול את שתי הדיסקים האחרונים של קולדפליי אחד מההרכבים המוכשרים והטובים ביותר... חסר רק הדיסק הראשון שהיה מצוין גם הוא באמת לא יזיק לי קצת לחזק טיפה את הקשרים שלי שנותקו עם הרוק מוש יש לך חולצה שחורה להלוות לי? (ציניות היא הצד החזק שלי להזכירכם ) |
טוב מוש הבנתי מה אתה צריך
לך על
radiohead
מוזיקה אנדרגראונד, אקספרמנטלית רוק מתקדם
נראה לי זה מה שאתה מחפש
מוש, אם אכן אתה בכיוון של רדיוהד, שווה לך לרכוש את
THE BENDS
שזה הדיסק לפני
O.K. COMPUTER
THE BENDS
זה דיסק פשוט עצום
נ.ב. שחר, תאמין לי שההתעלמות תהיה הדדית, אתה יכול להיות בטוח ב 100% בכך
| Originally posted by Meltdown מוש, אם אכן אתה בכיוון של רדיוהד, שווה לך לרכוש את THE BENDS שזה הדיסק לפני O.K. COMPUTER THE BENDS זה דיסק פשוט עצום נ.ב. שחר, תאמין לי שההתעלמות תהיה הדדית, אתה יכול להיות בטוח ב 100% בכך |
וואי וואי נראה לכם שאני לא מכיר את רדיוהאד?
זה חור בהשכלה
The bends
אלבום מצויין
High and dry
fake plastic trees
just
street spirit...
אבל OK COMPUTER
הכי טוב
אין על פארנואיד אנדרואיד