TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ציוד תקלוט, ציוד להפקה, וכל הדברים הקשורים!!
Pages (30): « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
נו זה מה שאמרתי
יד שנייה בערך המחיר הזה...
| quote: |
| Originally posted by Scorchio נו זה מה שאמרתי יד שנייה בערך המחיר הזה... |
לא שווה לך להשכיר
סתם יצא לך יותר כסף כל פעם
אלא אם כן זה חד פעמי..
חפש בספר טלפונים חברת השכרות שירותי אודיו
| Originally posted by Scorchio לא שווה לך להשכיר סתם יצא לך יותר כסף כל פעם אלא אם כן זה חד פעמי.. חפש בספר טלפונים חברת השכרות שירותי אודיו |
מה אתם יודעים על הדבר הזה?
מכשיר סידי של דנון שהציאו לי באלפיים ש"ח, לדגם קוראים
Denon CD-9500 Pro 2...
אין לי מושג בגרוש... עצות, הערות, והמלצות ייתקבלו בברכה....
Re: מה אתם יודעים על הדבר הזה?
| Originally posted by oDrori מכשיר סידי של דנון שהציאו לי באלפיים ש"ח, לדגם קוראים Denon CD-9500 Pro 2... אין לי מושג בגרוש... עצות, הערות, והמלצות ייתקבלו בברכה.... |
Re: מה אתם יודעים על הדבר הזה?
| Originally posted by oDrori מכשיר סידי של דנון שהציאו לי באלפיים ש"ח, לדגם קוראים Denon CD-9500 Pro 2... אין לי מושג בגרוש... עצות, הערות, והמלצות ייתקבלו בברכה.... |
Re: Re: מה אתם יודעים על הדבר הזה?
| Originally posted by Agent-Fire אלפיים ש"ח? בדיוק המחיר שיש לי להוציא על קופאקטים זה חדש או יד שניה? |
חזרתי מהולנד לפני 4 ימים ורק עכשיו המחשב שלי חזר מתיקון
כמעט מתתי משעמום בבית
קיצר
חזרתי משם עם
Numark DM3002X
ואוזניות פצצות של טכניקס
באסה
רציתי לקנות שם את הואסטקס 175 אבל המוכר המניאק התחיל לשכנע את אמא שלי שאני לא צריך את זה כי אני לא ישתמש בכל האפשרויות שלו
וששניהם אותו דבר רק המחיר שונה
הוא כמעט שיכנע אותה לקנות לי איזה מיקסר מעפן שתי ערוצים בלי אקולייזר אבל אמרתי לה שאני לא חוזר הביתה בלי מיקסר נורמלי בסוף התפשרנו על זה
לא נורא גם זה התחלה
המיקסר עלה לי 240 דולר
והאוזניות עלו לי 70
| Originally posted by DJ-Kreing^^ חזרתי מהולנד לפני 4 ימים ורק עכשיו המחשב שלי חזר מתיקון כמעט מתתי משעמום בבית קיצר חזרתי משם עם Numark DM3002X ואוזניות פצצות של טכניקס באסה רציתי לקנות שם את הואסטקס 175 אבל המוכר המניאק התחיל לשכנע את אמא שלי שאני לא צריך את זה כי אני לא ישתמש בכל האפשרויות שלו וששניהם אותו דבר רק המחיר שונה הוא כמעט שיכנע אותה לקנות לי איזה מיקסר מעפן שתי ערוצים בלי אקולייזר אבל אמרתי לה שאני לא חוזר הביתה בלי מיקסר נורמלי בסוף התפשרנו על זה לא נורא גם זה התחלה המיקסר עלה לי 240 דולר והאוזניות עלו לי 70 |
תתחדש אחי
איזה אוזניות קנית
rp-1210?
| Originally posted by DJ-Kreing^^ חזרתי מהולנד לפני 4 ימים ורק עכשיו המחשב שלי חזר מתיקון כמעט מתתי משעמום בבית קיצר חזרתי משם עם Numark DM3002X ואוזניות פצצות של טכניקס המיקסר עלה לי 240 דולר והאוזניות עלו לי 70 |
למכירה: אוזניות מקצועיות של סנייזר
היי אנשים
חבר שלי מוכר את האוזניות שלו, תעיפו מבט בבקשה:
אוזניות מקצועיות של סנייזר מדגם HD-265
כמו חדשות, כולל האריזה המקורית
מחיר - 500 ש"ח
לפרטים: 054-514016
ICQ-95067842
Vestax
זה המיקסר הכי טוב
אין עליהם במיקסרים
לא פיוניר ולא נעליים
יום שישי איפה שעבדתי היה מיקסר של נומארק
הדבר הזה גרוע זה לא יאומן
אחי יש את
אלן אנד היט'
ויש את
rane
ולא חסר ששמות גם את ניומארק וגם את ווסטאקס וגם את פיוניר וגפ את ברינגהר וגם ג'ימיני על הזים
Allen And Heath
מתמחים במיקסרים של רדיו והפקה בכלל
ו
Rane
יש להם דגמים מוצלחים מבחינת ביצועים
אבל
Vestax
יותר טובים משניהם מבחינת סאונד וזה בדוק
אחי ל
rane
יש איכות עמידות והכל יותר טוב מווסטאקס לא סתם הם יותר יקרים ויותר נחשבים בעולם....
לא ראיתי הופעה אחת שמשתמשים בה במיקסר של ווסטאקס...
ב
Trance energy 2002
היה מיקסרים של
A&H
אז בגלל זה זה אומר שהמיקסרים שלהם לא טובים?
אתה יודע שקארל קוקס שהוא אחד התקליטנים הנחשבים ביותר בעולם משתמש ב
Vestax PMC-55
שזה לפי דעתי המיקסר הכי טוב בעולם למועדונים
זה רק מראה כמה אין לכם מושג מה אתם מדברים
חוץ מזה מה שראית בטראנס אנרג'י זה כל המיקסרים המסחריים
בהופעות ממש גדולות משתמשים במיקסרים שאתה בכלל לא שמעת עליהם
למשל
Ecler
Mackie
וגם במיקסר החדש של סטנטון שהוא פשוט מדהים
VRM-10
| Originally posted by Scorchio חוץ מזה מה שראית בטראנס אנרג'י זה כל המיקסרים המסחריים בהופעות ממש גדולות משתמשים במיקסרים שאתה בכלל לא שמעת עליהם |
גדולה
אבל בהופעות כמו אינרסיטי
שיש שם איזה 50 אלף
יש ציוד שונה
| Originally posted by DjChook טראנס אנארג'י לא מספיק הופעה גדולה ?! |
| Originally posted by Scorchio אז בגלל זה זה אומר שהמיקסרים שלהם לא טובים? אתה יודע שקארל קוקס שהוא אחד התקליטנים הנחשבים ביותר בעולם משתמש ב Vestax PMC-55 שזה לפי דעתי המיקסר הכי טוב בעולם למועדונים זה רק מראה כמה אין לכם מושג מה אתם מדברים חוץ מזה מה שראית בטראנס אנרג'י זה כל המיקסרים המסחריים בהופעות ממש גדולות משתמשים במיקסרים שאתה בכלל לא שמעת עליהם למשל Ecler Mackie וגם במיקסר החדש של סטנטון שהוא פשוט מדהים VRM-10 |

| Originally posted by Scorchio אז בגלל זה זה אומר שהמיקסרים שלהם לא טובים? |

)
| Originally posted by Scorchio אז בגלל זה זה אומר שהמיקסרים שלהם לא טובים? אתה יודע שקארל קוקס שהוא אחד התקליטנים הנחשבים ביותר בעולם משתמש ב Vestax PMC-55 שזה לפי דעתי המיקסר הכי טוב בעולם למועדונים זה רק מראה כמה אין לכם מושג מה אתם מדברים חוץ מזה מה שראית בטראנס אנרג'י זה כל המיקסרים המסחריים בהופעות ממש גדולות משתמשים במיקסרים שאתה בכלל לא שמעת עליהם למשל Ecler Mackie וגם במיקסר החדש של סטנטון שהוא פשוט מדהים VRM-10 |