TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הממממ.... איחוד הטראנסאדיקט הישראליים למוח גדול ולשינוי הארץ !!! עזרה מכולם !
Pages (12): « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 »
טוב התיק עם הקיוג'ה סגור יהיה פרסום בהתחלה אצלנו באתר ואם זה יצמח וילך דיי טוב אז נתחיל לדבר עם כספים:]]
בכל אופן בקרוב ידוע לי גם שיש לימבו יענתו הליין ניפתח שוב
אז אני ידבר עם האחראי שמארגן תמסיבה ננסה ליראות אם יש איזה משו
יש לי הצעה לסמל שלנו :
את הפרטים יעשו כבר המעצבים אבל לדעתי בכללית, זאת צריכה להיות ציפור כחולה, ורצוי שיהיו עליה אוזניות בומבסטיות כאלה של סטודיו, ואולי גם אזיקים על הכנפיים
חח נחמד
אבל למה אזיקים ?
אסף, אם אתם לומדים על שדה עם כלל יד שמאל
אז זה הכי מצחיק שהמורה מרים במרחב את היד
ואז זה נראה כאילו הוא מצדיע כמו נאצי
ומסתובב כדי שכולם יראו
(במיוחד שדובר על המצפן / או השדה האופקי)
סורי שמחקתי ואני שם את זה מחדש
זה יכול להיות טוב
למרות שאורן לא ממש אוהב
חשבתי שאפשר לשים טקסט בתמונה הזאת
אני חולה נפש.......
ומוזיקה ואולי שזה יהיה פלאש ואולי שזה יזוז קצת
מה אתם חושבים?

תמונה חמודה מוש
אבל לא הכי מתאימה נראה לי.....
| quote: |
| Originally posted by oDrori יש לי הצעה לסמל שלנו : את הפרטים יעשו כבר המעצבים אבל לדעתי בכללית, זאת צריכה להיות ציפור כחולה, ורצוי שיהיו עליה אוזניות בומבסטיות כאלה של סטודיו, ואולי גם אזיקים על הכנפיים |
| Originally posted by nesher נשר כחול אבל אז תקחו לי זכויות יוצרים =[ חחחח |
שמעו חברה עם כל הכבוד
אי אפשר ליזרוק הכל על המעצבים
כאילו אם יש רעיונות תנסו גם אתם
| Originally posted by DjChook חח נחמד אבל למה אזיקים ? אסף, אם אתם לומדים על שדה עם כלל יד שמאל אז זה הכי מצחיק שהמורה מרים במרחב את היד ואז זה נראה כאילו הוא מצדיע כמו נאצי ומסתובב כדי שכולם יראו (במיוחד שדובר על המצפן / או השדה האופקי) |
| Originally posted by ripcurl בכל מקרה, משום מה אני מרגיש דיי left out הלו, אני בין אלה שהעלו את הרעיון שתפוני בבקשה... |
וואי אני כזה פוליטיקאי
טוב חברה
בקשר לכל הרעיונות האלו לדמויות אז אני אישית לא יצליח לעשות משהו כזה
אין לי מושג בשום תוכנת תלת מימד...
סורי...
אורן, מה איתך?
| Originally posted by oDrori והרעיון של ציפור נראה לי מתאים שיהיו אזיקים כי אנחנו באנו לשחרר אותם כדי להרקיע לשחקים... וואי אני כזה פוליטיקאי |
תשמע אתה חוזר למצב של
"אתה מטומטם, בוא תראה עד כמה"
אנשים לא יאהבו את זה !
ובקשר לך אסף, בוא דבר למקרופון
ומה זה המורה המרמה בדמקה הזה שלך ?
מה הוא ספר ? להשתמש בכלל יד ימין לשני החוקים זה גרועעע
כלל יד שמאל שולטטטט,
חחחח מרמה בדמקה
כמה זמן לא שמעתי את זה
בכל מקרה יד שמאל זה חלש מאוד
יש כלל ימין משופר שגורם לך נקע רציני אחרי שימוש מופרז אבל זה נחמד
זה נראה כמו ווסט-סייד
או איסט סייד איך שקוראים לזה
| Originally posted by DjChook תשמע אתה חוזר למצב של "אתה מטומטם, בוא תראה עד כמה" אנשים לא יאהבו את זה ! |
| Originally posted by DjChook ובקשר לך אסף, בוא דבר למקרופון |
| Originally posted by Hell_Copter לא מבקשים רשות? כבר אין זכויות יוצרים בארץ הזאת?! |
חחח אוקיי
*זכויות על הביטוי שיכות לרועי "השבלול" שם_משפחה*

בקיצור חשבתי בדרך הביתה מביהס על משהו
אפשר לעשות יונה ובמקום עם עלה זית בפה לשים את המחט של הפטיפון
אהה נו אני לא זוכר איך קוראים לזה
או סתם תקליט, אבל אז צריך מקור גדול 
אפשר להשתמש בשל רועי
חחחחחחחחחחחחחחח
דוגרי חן רעיון טוב אבל אפשר לשים תקליט בפה של היונה
והמקור לא צריך להיות גדול
כיאלו היא תופסת אותו מהצד
:]
| Originally posted by DjChook חחח אוקיי *זכויות על הביטוי שיכות לרועי "השבלול" שם_משפחה* ![]() בקיצור חשבתי בדרך הביתה מביהס על משהו אפשר לעשות יונה ובמקום עם עלה זית בפה לשים את המחט של הפטיפון אהה נו אני לא זוכר איך קוראים לזה או סתם תקליט, אבל אז צריך מקור גדול ![]() אפשר להשתמש בשל רועי |
אני יכול לארגן איזה לוגו, אבל חכו שאני יסיים לקרוא את כל הטרד...
חחחח רועי אני נשבע לך שקראתי את זה עכשיו ואין לי מושגגג למה התכוונתי
חחח
אני חוזר לתקופות הרעות שלי

לדעתי האתר הזה יצעק מיינסטרים לפי איך שניסחתם הכל!!
אני כבר רואה איך ילדים בני 12-13 נכנסים לאתר לחפש
"טראנסים"
ויהיו פול ערסים, ראיתי אתרים כאלה קמים ונהיו בדיוק הגועל נפש הזה שאני מתאר עכשיו... זה סבבה שיש אתרים שמאפשרים לכולם להכנס וזה, אבל צריך איזשהם חוקים כדי לשמור על רמה באתר (לא רצינות, עם הומור לאף אחד אין בעיה...), לתת באתר למצטרף המתחיל איזה כמה עמודי קריאה של הסגנונות השונים וכאלה כדי שכשהוא יכנס הוא כבר ידע על מה אנשים מדברים ולא שהוא יכנס, יבקש איזה דידי וכולם יצחקו לו בפנים... יש מבינים??
| Originally posted by Vortex_SA לדעתי האתר הזה יצעק מיינסטרים לפי איך שניסחתם הכל!! אני כבר רואה איך ילדים בני 12-13 נכנסים לאתר לחפש "טראנסים" ויהיו פול ערסים, ראיתי אתרים כאלה קמים ונהיו בדיוק הגועל נפש הזה שאני מתאר עכשיו... זה סבבה שיש אתרים שמאפשרים לכולם להכנס וזה, אבל צריך איזשהם חוקים כדי לשמור על רמה באתר (לא רצינות, עם הומור לאף אחד אין בעיה...), לתת באתר למצטרף המתחיל איזה כמה עמודי קריאה של הסגנונות השונים וכאלה כדי שכשהוא יכנס הוא כבר ידע על מה אנשים מדברים ולא שהוא יכנס, יבקש איזה דידי וכולם יצחקו לו בפנים... יש מבינים?? |
שמע אורן צודק במיליון אחוז
שגיא וחוץ מזה מה קשור לערסים עכשיו??
ומין הסתם יש חוקים באתרר
זה לא שאפשר לעשות שם מהה שרוצים