TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 [90] 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
| quote: |
| Originally posted by KrazyDJs 31.8 הבנתי מידידה שלי שיש מסיבה בחוף הסירנות .. למישהו יש פרטים? ואיפה לעזעזל זה חוף הסירנות ? הבנתי שיש שם מסיבה משו חזק... |
| Originally posted by yaman חשבת לשאול את ידידה שלך? |
| Originally posted by Sm0keMachine בוא למוסד יום שישי יא זיין |
| Originally posted by eXeTik מזל טוב I guess באמת עשתה לך קטע לא במקום... אבל כמו שאמרתי לך אתמול כמעט כל הקרביים טוחנים קשרים ישנים בזמן שטוחנים אותם בבסיס הכי טוב במצב שלך יהיה לנסות למצוא דברים חדשים, אבל זה כבר לא קל כשאתה חוזר פעם ב... |
| Originally posted by Hell_Copter בכל אופן... התקשר אליי אתמול יחצן מה-E ואמר לי שיש מחר בר חופשי לגמרי כל הלילה מה שאומר וודקה רד בול חופשי וייגר חופשי נראה לי דווקא תופס לא רע בכלל!! מה אתם אומרים? |
)
| Originally posted by eXeTik בפלג יש בירה חינם עד 1 E זה בכלל גועל נפש של מקום! בכל מקרה, יש לי בית ריק... לא חושב בכלל על מסיבה (במועדון ) |
| Originally posted by Hell_Copter אני דווקא אוהב את ה אי בתור מקום... ויש לך בית ריק ואתה לא מזמין אותי? אין בעיה... נרשם אני בדיוק באתי להזמין אותך עכשיו לבית ריק שיש לי! |

| Originally posted by eXeTik טחינת צבא + פרידה מחברה = חרמנות חרמנות + בית ריק + בנות = ![]() בית ריק + אני + אתה = סתם אחי, אם אתה לא הולך למסיבה מחר אתה מוזמן let me know |

| Originally posted by Hell_Copter אני עובד כמו מפעל פלסטיק וממחזר עכשיו הרבה פחיות... |
| Originally posted by Hell_Copter בכל אופן... התקשר אליי אתמול יחצן מה-E ואמר לי שיש מחר בר חופשי לגמרי כל הלילה מה שאומר וודקה רד בול חופשי וייגר חופשי נראה לי דווקא תופס לא רע בכלל!! מה אתם אומרים? |
| Originally posted by Sm0keMachine אני בספק שהם באמת מביאים ייגר חופשי! |
הייתי בנטאשה היה סבבה
הרבה זמן לא הייתי שם
מחר, כאילו היום לא יודע לאיזה מסיבה נלך
כניראה לשקוף זה מה שחבר שלי אמר לי
בכל אופן מי ששאל פה איפזה חוף הסירונית
אני יודע שיש בנתניה חוף כזה
ולא שמעתי על שום מסיבה.
| Originally posted by Sniper בכל אופן מי ששאל פה איפזה חוף הסירונית אני יודע שיש בנתניה חוף כזה ולא שמעתי על שום מסיבה. |
אני כניראה יהיה בשקוף היום
הייתי אתמול במועדון
SO
מועדון חדש שנפתח לא מזמן בת"א
אני וחבר שלי, שהיה בתחרות הדיג'ייז של היינקן ט'ירסט היינו מוזמנים של הדיג'יי רועי טוכנר (הסתחבקנו איתו אחרי התחרות)
ניגן שם סאם פאנקי פיש מוזיקת טרייבל/טכנו הזויה לגמרי..לא הכרתי כלום ממה שהוא שם..חוץ מב3:40 לפנות בוקר הוא פתאום הפיל את
Three Drives - Greece 2000
ואחרי זה עלה טוכנר והביא בראש עם טכנו לפרצוף ולאט לאט העלה ביפיאם והגיע לקלאב-טראנס..
שם את
whirlpool - under the sun (solarstone remix)
love comes again...
אחרי זה הלכנו לאכול עם טוכנר וצוקיאל, למי שמכיר, בדיקסי.. חבל על הזמן איזה מפוצץ דיקסי ב6:30 בבוקר..חיכנו בתור חצי שעה...
בקיצור היה קצת שינוי בשגרה אתמול..
במקום להתפחלץ מאלכוהול ולנשוך בנות מסכנות..שתיתי כמה בירות ונהניתי מהמוזיקה...
בשקוף היה בסדר לא מי יודע מה
נחמד לא יותר מזה
כוסיות היה והמון אבל מוזיקה לא יודע.. כאילו היה כזה מוזר
חפיף
בקיצר
Love Comes Again
מתחיל לפוצץ!!!! כל מסיבה לאחרונה אני שומע את זה
אחי זה ידוע שטיאסטו מלך ישראל 
אהההה ושכחתי
Abel Ramos - Aquarius (Randy Katana Remix)
טוכנר שם את זה אתמול...
פשוט קטע חזקקק למועדון...
איזה מצחיק זה לראות את הבנות מגיבות לקטע הזה.. בקטע של הסינטי כולן כזה רוקדות לאט עם רגש..
ואז הן מקבלות בומים לפרצוף חחחחחח 
הייתי שוב בפלג...
לא יודע... היה קהל די מגעיל אני חייב לציין
אולי היו פה ושם כוסיות אבל היו גם ים ערסים...
קיצר... היה בסדר... לא משהו מיוחד
הכי נחמד שבאמצע המסיבה ראיתי חבר מהצבא ואז הוא שאל אותי אם אני רוצה לשתות אז יצאנו לאוטו שלו ושתינו וודקה תפוזים
רק שהוודקה הייתה סמירנוף... איכות או לא איכות 
ועוד משהו... מעצבן שחינם שם זה 10 שקל... 
| Originally posted by Hell_Copter הייתי שוב בפלג... לא יודע... היה קהל די מגעיל אני חייב לציין אולי היו פה ושם כוסיות אבל היו גם ים ערסים... קיצר... היה בסדר... לא משהו מיוחד הכי נחמד שבאמצע המסיבה ראיתי חבר מהצבא ואז הוא שאל אותי אם אני רוצה לשתות אז יצאנו לאוטו שלו ושתינו וודקה תפוזים רק שהוודקה הייתה סמירנוף... איכות או לא איכות ![]() ועוד משהו... מעצבן שחינם שם זה 10 שקל... |
| Originally posted by Sniper בקיצר Love Comes Again מתחיל לפוצץ!!!! כל מסיבה לאחרונה אני שומע את זה |
| Originally posted by eXeTik אמרתי לך עוד מסיבה שעברה... מגעיל שם זה עצוב אבל חוץ מהצוף לא נראה לי יש מקומות נורמאלים באיזור השרון |
כמה תמונות מהבית הריק מאתמול...
הבאנו חשפנית ברגע האחרון אז לא היה לנו הרבה זמן לברר ולבחור
אז תכירו- זאת החשפנית שלנו
למרות שהיא נראית יותר טוב במציאות מבחינת פנים
חזה לא משהו
אבל היה לה תחת סוף
היא לא נתנה לצלם אז יש רק תמונה אחת מעפנה שלה
ד"א- זאת הייתה הפעם הראשונה שלה, אז הייתי צריך להרקיד אותה
איזה צחוקים
אפשר לראות בערך שמישהו יושב על כסא, היא רוקדת עליו וכולם מסביב
שאר תמונות:
יש לי סרטים קורעייייייייים מאתמול... חבל שאין לי לאן לעלות אותם
נ.ב- מישהו יכול להסביר לי למה חשפנית עולה פי 2 מזונה?! O_o
| Originally posted by Sniper בקיצר Love Comes Again מתחיל לפוצץ!!!! כל מסיבה לאחרונה אני שומע את זה |
בואנה רונן יש לך ידידות שיא הכוסיות!!
תסדר לי אחת מהן 
והחשפנית נראית מעפנה לגמרי... כמעט כמו הזאת שהבאנו ביום הולדת של חבר שלי לפני 3 שנים...
כולה הייתה עם שיני זהב... אבל היה לה גוף נחמד
| Originally posted by Hell_Copter בואנה רונן יש לך ידידות שיא הכוסיות!! תסדר לי אחת מהן ![]() |
| Originally posted by eXeTik רובן בגיל שלי ויש כמה יותר גדולות יש לי חבר קטן ממני בשנה שניסיתי לסדר לו לא מזמן אף אחת ממי שניסיתי לסדר לו לא רצתה אותו רק בגלל הגיל |