TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
| quote: |
| Originally posted by oDrori 3) Ian Van Dahl - Believe יש לא מעט מיקסים אבל אני מניח שהנפוץ יותר הוא זה של Kontakt (נראה לי שככה מאייתים אותם) אפילו טראק חמוד |
| Originally posted by Shahar לא הצלחתי לשמוע ז"א בקושי שומעים משו |
| Originally posted by Shahar וד"א אתה אף פעם לא בצבא? |
| Originally posted by eXeTik תגביר את הווליום- איכות זה מה שיש אם אתה מכיר את הטראק לא תהיה לך בעיה לזהות עובדה שזיהו את הרוב- נשארו כולה 2 ?! |
| Originally posted by Shahar בקשר לטראקים ....ניסיתי לשמוע את ה ID כבר אז אמרתי שלא שומעים לא יודע למה..... |
| Originally posted by Shahar ובקשר לצבא אתה בן 20 לא?! מה תעושה בבית? |
| Originally posted by eXeTik "תלךךךךךךךךךךךךךך תגביייייייייייייייייייר" בחיים שלך לא ראית מישהו שיוצא יומיות?! |

| Originally posted by Shahar אחי זה שעתיות אצלך ![]() אתה כל הזמן בבית יזבל.... אבל וואלה לבריאות אני מאחל לכל חייל... |
טוב זה בטח בקשה מטומטמת.. אבל השיר הזה
אני מאמין שהוא של עופר ניסים שיש באמצע קטע בעברית של
"אל המדבר.... משהו עם הר..."
לא מסובך 
תודה
| Originally posted by eXeTik לא מספיק צבא אני גם טוחן עבודה, בקושי נמצא פה אז מה אתה מזיין בשכל שאני כל הזמן בבית?! |
| Originally posted by DjChook טוב זה בטח בקשה מטומטמת.. אבל השיר הזה אני מאמין שהוא של עופר ניסים שיש באמצע קטע בעברית של "אל המדבר.... משהו עם הר..." לא מסובך ![]() תודה |
| Originally posted by DjChook טוב זה בטח בקשה מטומטמת.. אבל השיר הזה אני מאמין שהוא של עופר ניסים שיש באמצע קטע בעברית של "אל המדבר.... משהו עם הר..." לא מסובך ![]() תודה |
תודה לשניכם... איזה שיר חזק
| Originally posted by Shahar חחחחחחחחחחח טוחן בסלון אולי אבל לבריאות אחי מה רע |
| Originally posted by eXeTik חאלאס להיות ילד מפגר דבר ראשון אין לך מושג מה היציאות שלי דבר שני זה גם לא עניין שלך |
| Originally posted by Shahar מההההה תנעלב לי עכשיו מי ישמע מה אמרתי לך |
| Originally posted by eXeTik לא נעלב, מתעצבן על יציאות מפגרות |
| Originally posted by Shahar מה יציאות מפגרות@!#@! אני רואה אותך כל החיים פה מתרוצה |
אחים שלי אני צריך עזרה יחסית דחופה
ביום שבת הבא אנחנו מארגנים לאח שלי מסיבת הפתעה
הוא בכיתה ה' או ו' ואני צריך לארגן להם כמה דיסקים עם מוזיקה שילדים בגילו אוהבים
הראל סקעת מאיה בוסקילה כל מני
וגם שירי MTV כאלה
וגם טראנסים מסחריים
מישהו יכול לעזור לי עם הבולשיט הזה למה אין לי מושג
בבקשה אחים שלי חשוב לי
| Originally posted by eXeTik אתה רואה אותי פה כל יום אולי, וגם זה לא... מה אני מסביר לך אפילו תעשה טובה ואל תגיב, אתה מדבר שטויות וגולש מהטופיק |
| Originally posted by Shahar מילה שאתה חי בסרט אחי אמא של ידידה שלי אשכנזיה אסלית שרוטה פחות ממך |
| Originally posted by -CosmicFire- אחים שלי אני צריך עזרה יחסית דחופה ביום שבת הבא אנחנו מארגנים לאח שלי מסיבת הפתעה הוא בכיתה ה' או ו' ואני צריך לארגן להם כמה דיסקים עם מוזיקה שילדים בגילו אוהבים הראל סקעת מאיה בוסקילה כל מני וגם שירי MTV כאלה וגם טראנסים מסחריים מישהו יכול לעזור לי עם הבולשיט הזה למה אין לי מושג בבקשה אחים שלי חשוב לי |
| Originally posted by Flotser אני מארגן לך כמה דיסקים אם תארגן לי כמה תמונות של ידידות שלו שיבואו למסיבה |
| Originally posted by -CosmicFire- אחים שלי אני צריך עזרה יחסית דחופה ביום שבת הבא אנחנו מארגנים לאח שלי מסיבת הפתעה הוא בכיתה ה' או ו' ואני צריך לארגן להם כמה דיסקים עם מוזיקה שילדים בגילו אוהבים הראל סקעת מאיה בוסקילה כל מני וגם שירי MTV כאלה וגם טראנסים מסחריים מישהו יכול לעזור לי עם הבולשיט הזה למה אין לי מושג בבקשה אחים שלי חשוב לי |
| Originally posted by ronsh אחי דווקא עליך לא הייתי מאמין באמת הפורום הזה מתדרדר... פשוט תתחיל להוריד את כל המסחרי שיש ... ושירי MTV לא בעיה למצוא |
| Originally posted by ronsh אחי דווקא עליך לא הייתי מאמין באמת הפורום הזה מתדרדר... פשוט תתחיל להוריד את כל המסחרי שיש ... ושירי MTV לא בעיה למצוא |
צריך עזרה בזיהוי טראק שהיה במצעד... תודה!
אסטריקס שעלה אחרי עופר ניסים
במצעד..
ניגן איזה טראק אחד דבסט לקראת הסוף..
טראק עם גטרות
משו בן זונה
מישו יכול לתת יד בזיהוי ?????
תודה מראש
טראק שאני מחפש כבר מלא מלא זמן....
בדיוק היום השמיעו אותו מהמשאית של הדום
זה מן ניו-יורק האוס כזה, עם קצב:
ta ta tatatata
(אני מבין שזה לא הכי ברור... אבל אולי בכל זאת)
זה מן פעמונים כאלה או מה שזה לא יהיה... קיצור זה קטלני ....
ועוד משהו שלא ממש קשור לנושא...
קיבלתי לפני איזה שבועיים תסיסמא ל EMC
ועדיין זה לא מתחבר לי... מישהו יודע למה?
| Originally posted by StruckeR ועוד משהו שלא ממש קשור לנושא... קיבלתי לפני איזה שבועיים תסיסמא ל EMC ועדיין זה לא מתחבר לי... מישהו יודע למה? |