TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 [96] 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
איזה מסיבות יש היום?
דברו אליי בשמות...
| quote: |
| Originally posted by KrazyDJs 1. בחרתי זין של אנשים [ בנות ] ללכת איתן למסיבה |
| Originally posted by KrazyDJs 3. יצא לטראנס של חושחש הבלש רמיקס חדש ? אני רציני |

| Originally posted by Rising ברבי באה בסוף? וואי חופשי לא משקיעים במסיבות לגילאים שלך ![]() צריך להרוג תקליטן על טעויות כאלה.. |
ועוד אחת...
| Originally posted by KrazyDJs נסעתי עם ברבי במונית ועוד אחת... |
ואללה בחג הזה אין כ"כ הרבה מסיבות שוות לפחות מה שידוע לי
יש היום מסיבת מוזמנים בפארנויה - בחדר הקטן.
אבל לאף אחד מהח'ברה אין כח ללכת
ואולי מחר נלך לחוות רונית
יש גם מסיבה באדמס היום שניראה לי שזה יהיה ממש זוועה, כי זה מקום יחסית קטן
ויש את ה
קרייזי רולר שזה ניראה לי ביכלל זוועה, זה מסיבת חג ואני שונא!!!
משמע יש מצב שאני נשאר בבית כל החג
| Originally posted by Rising אז למה הכנסת את זה לדברים הרעים? |
ב-22 לחודש הזה יש מסיבה של אסטריד בפורום....
היום אני 95% בטי אל וי... מסיבת חוגרים מזדיינת אבל נקווה שיהיו מספיק כוסיות וגם עופר שאמור לתת בראש עם ני יורק האוס...
אז אם מישהו יהיה שמה תעשו טלפון...
| Originally posted by KrazyDJs אוחח סוף סוף מסיבה טובה ![]() טוב נו חוץ מכמה דברים.. 1. בחרתי זין של אנשים [ בנות ] ללכת איתן למסיבה 2. היה את הראל סקעת...ובגלל החרא אנשים שומרים בולדוזרים עלו עלי 3. אני צריך לשים זין ולרקוד לבד מעכשיו אם יקרה שוב דבר כזה... דברים טובים ? היו 1. נכנסתי בחינם, ואירגנו לי גם שתייה חינם 2. פגשתי כמה חברים שמלאן זמן לא ראיתי 3. ינעל בורא העולם, יצא לטראנס של חושחש הבלש רמיקס חדש ? אני רציני והיו כמה קטעים טובים ![]() set it off finally that's the way i like it ועוד כמה שאני לא זוכר..כי רוב הזמן הייתי בחדר של הראפ ולא באשמתי יאללה...ישנתי רק 6 שעות..צריך לחזור להשלים שעות שינה |
| Originally posted by DJ Alex E. ב-22 לחודש הזה יש מסיבה של אסטריד בפורום.... |
| Originally posted by taltul היום אני 95% בטי אל וי... מסיבת חוגרים מזדיינת אבל נקווה שיהיו מספיק כוסיות וגם עופר שאמור לתת בראש עם ני יורק האוס... אז אם מישהו יהיה שמה תעשו טלפון... |
| Originally posted by DJ Alex E. ירדתי עם חברים למסיבה הזאת קודם כל זה היה שישיסטים אז מהתחלה לא הייתי בכזאת התלהבות להיכנס אבל חבר שלי שהיה איתנו בשכבה אבל נשאר כיתה(חחח טיפש) ייחצן את זה אז ירדנו איתו אבל בסוף החלטנו לא להיכנס ונסענו למקום אחר הסיבות לפניכם: . הקהל:יחסית למסיבות האחרונות שהייתי בהן,דווקא היה קהל די נורמלי כמו תמיד היה הרבה ערסים וערבים,אבל לעומת פעמים קודמות היה יותר קהל נורמלי.. סלקציה לא היה!ובגלל זה ידעתי שתיהיה מסיבה מגעילה שנה שעברה כשחבר אחר שלי יחצן מסיבה בחורבה שהיתה לגיל שלי,היה מתחם ענקי בחוץ שהוקף בגדר שנועד בשביל לעשות סלקציה והפעם לא היה את המתחם הזה אלא ישר כולם ישבו על הדלת לכניסה למועדון כמות אנשים:קטנה!אפילו שלא הייתי בפנים,נראה לי המועדון היה אולי רבע מלא! לא חושב שהיה יותר מ700 איש דיברתי עם החבר שלי שיחצן את זה הוא אמר שמכרו יותר מ1000 כרטיס אבל זה בולשיט כי הייתי הרבה זמן בחוץ עד שהחלטנו מה עושים וראיתי בדיוק כמה אנשים באו המחיר:60 שקל?בשביל איזה פלצן מכוכב נולד?זובי אני אשלם 60 שקל! בעיקרון ירדתי לשם כי היחצן היה אמור לסדר לי כניסה חינם אבל בסוף אל הסתדר אז זין למה שאני אשלם למסיבה של ילדים קטנים 60 שקל ועוד במיוחד כשאני יודע שהמוסיקה תהיה חרא כמו תמיד מהתחלה ירדתי כי הייתי בטוח שנאי אכנס חינם אבל לא הסתדר אז עפתי משם לטובת משחק סנוקר מטורף עם חבר של כמעט שעתיים שבסוף עלה לו ב50 שקל חחחחח הייתי מעדיף לנסוע לאולטראסאונד כי היה שם מסיבה בת זונה אבל לא היה עלי מספיק כסף... בקיצור מסיבות בחיפה שוות לתחת והמקומות היחידים בצפון שהם על רמה זה האומן17,האולטראסאונד והורטיגו למרות שגם באומן המסיבות לגיל שלנו הם על הפרצוף...חוץ מהמסיבה הראשונה שהיתה בפסח אם אני לא טועה והיה ענק... |
מה יש היום בחוות רונית ?
צריך להיות משהו מטורף
אבל חברים שלי הפארשים לא רוצים ללכת
אנחנו הולכים לרוץ בסוף...
אני הייתי בחוות רונית...
היה נחמד כזה... אבל לא הייתה סלקציה בשיט
חבל שנכנסו הרבה ערסים ואני מאמין שגם ילדים קטנים
לא יודע... מבאס שלא בודקים אפילו תעודות ומי שבא ישר נכנס
הורדתי איזה שוט אבסנט... משהו קטלני!!
אני הייתי בקרייזי רולר, לא מסיבה מי יודע מה גם בלי סלקציה, אבל נכנסתי ב 50, והכרתי את מי שניהל את הבר אז הוא הוציא לי ייגרבול, ואז הלך הביתה, אז לא התפנקתי במהלך הערב אבל בקטנה
חוץ מזה מסיבה סבבה, לא משהו מיוחד.. מסיבת חג
חזרתי מהמסיבה עם עופר והיה פשוט מטורף - כלומר הקטע של עופר כמובן
- אנשים פשוט התחילו לבכות שמה...
שמתי לב גם שרוב האנשים כן נהנו ותאכלס נראו כמו מעריצים שלו כל אחד רצה לגעת בו שילחץ להם ת'יד וגם כולם זרמו עם הטראקים חבל על הזמן...
היו גם הרבה הומויים תאכלס הרגשתי מדי פעם כאילו אני במסיבה של אפאפאפ למרות שבפועל זה היה ליין של חוגרים [מסיבה של פרפקטו הפקות]... הקיצר היה מטורף וגם קטע נחמד בשירותים של הבנות עם איזו חמודה אחת - בקטנה אבל עדיין קטע ויש מספר גם מאיזו מישהי אחרת שהיא אחת הבחורות החמודות ביותר שהכרתי [יש מצב לאהבה ממבט ראשון אבל זה לא ידוע בנתיים
]... כשיהיו תמונות אני אשתדל להראות לכם אותה שתראו ותבינו שהיא לא רק חמודה אלא גם כוסית לא קטנה... קיצר הייתה יחסית מסיבה בת זונה... נהנתי מאוד...
עד כאן אני זז לישון עוד כמה שעות נוסע לשפיים [פארק] - מזמן לא הייתי בבריכה אז...
תעשו חיים חבר'ה...
אני אתמול הייתי בסוף בווקס!
הערב התחיל בתדלוק שיגרתי אצל חבר עם כמה כוסות וודקה-רדבול...
החבר מקבל טלפון מהדיג'יי רועי טוחנר בסביבות 12 בלילה שמזמין אותו למסיבה בווקס..הוא נהיה שם רזידנט לאחרונה.....
יאללה נסענו לווקס..יש סלקציה קשה בחוץ..מלא אנשים לא מצליחים להכנס..אנחנו אומרים שאנחנו מוזמנים של טוחנר..נכנסים זריז ומקבלים חינמים 
בפנים טוחנר מפציץ עם פרוגרסיב האוס לפנים..אבל משום מה הרחבה השניה של הטראנס פשוט מפוצצת הרבה יותר! וגם כל הכוסיות שם 
ברחבת הטראנס ניגן איזה דיג'יי שמן לא מוכר..נראה מאוד מחתרתי 
בקיצור אחרי איזה כמה שעות רחבת ההאוס כבר התרוקנה מאנשים ומצאתי את עצמי רוקד עם 5 אנשים..
אז עברתי לטראנס והתקרחנתי קצת..
אחלה מסיבה זאת הייתה..
המינוס היחיד הוא שהברמן המניאק לא הסכים לחזק לי קצת את המשקה אחרי ששמתי לו 8 שקל טיפ!!!
במסיבת חיילים זה בחיים לא היה קורה
בוא נתחיל את המכרז...
מי בא היום לצוף? 
מי בא היום לטיאלוי?
| Originally posted by Sm0keMachine אני אתמול הייתי בסוף בווקס! הערב התחיל בתדלוק שיגרתי אצל חבר עם כמה כוסות וודקה-רדבול... החבר מקבל טלפון מהדיג'יי רועי טוחנר בסביבות 12 בלילה שמזמין אותו למסיבה בווקס..הוא נהיה שם רזידנט לאחרונה..... יאללה נסענו לווקס..יש סלקציה קשה בחוץ..מלא אנשים לא מצליחים להכנס..אנחנו אומרים שאנחנו מוזמנים של טוחנר..נכנסים זריז ומקבלים חינמים ![]() בפנים טוחנר מפציץ עם פרוגרסיב האוס לפנים..אבל משום מה הרחבה השניה של הטראנס פשוט מפוצצת הרבה יותר! וגם כל הכוסיות שם ![]() ברחבת הטראנס ניגן איזה דיג'יי שמן לא מוכר..נראה מאוד מחתרתי ![]() בקיצור אחרי איזה כמה שעות רחבת ההאוס כבר התרוקנה מאנשים ומצאתי את עצמי רוקד עם 5 אנשים.. אז עברתי לטראנס והתקרחנתי קצת.. ![]() אחלה מסיבה זאת הייתה.. המינוס היחיד הוא שהברמן המניאק לא הסכים לחזק לי קצת את המשקה אחרי ששמתי לו 8 שקל טיפ!!! במסיבת חיילים זה בחיים לא היה קורה |
| Originally posted by FederalBI כן שונא את הברמנים המבאסים האלה.. כאילו מודדים להם את הבקבוקים אחרי זה.... |
אז הייתי אתמול ברוץ, בת'אחלס היתה מסיבה בתתת זוונהה!!!!!
נשבע לכם שאני לא מגזים, היה בסביבות ה70 אחוז בנות
כמובן שתמיד יש את הנפילות בכל מסיבה אבל הפעם היו גג מתוך ה70 5 אחוז קונפות... המוזיקה היתה נחמדת, שמו קצת ניו יורק, ואז שאני מסתכל על התקליטן אני קולט שזה איזה אחד שלמד איתי בשכבה בכלל, קיצר שתיה היתה חינם, נכנסתי חינם, והיה מלא בנות
ראיתי פול אנשים שלא ראיתי ימבה זמן
קיצררר ציון בסולם האלעד 8.5/10
ירד ניקוד ביגלל שהיה קצת מאוד צפוף
אבל לפחות הצפוף היה בכוסיות
| Originally posted by princess cc שלא לדבר על המחירים ועל זה שהם מוהלים ת'אלכוהול במים... יאק! זה למה אנ'לא שותה במועדונים! טוף... אולי קצת... |
ממש איה נאפה אתה עושה פה
אני היום יש מצב ב.. גבעת חיים או משהו
או בצוף