TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
| quote: |
| Originally posted by markfeldman איזו אישה בראש שלך ? זה ווקאל גברי לאורך כל הדרך... |
| Originally posted by markfeldman מה הקשר ? לא התכוונתי למישור הזה. התכוונתי ל"אמנת" האמפי3 של הפורום. |
| Originally posted by Segev דקה 3:57 היא מתחילה לשיר אני בטוח בזה אחי תבדוק עוד פעם.. |
טוב לא משנה
יש לי עוד שאלה
יום רביעי שמעתי ברדיו את
dj spikes
הוא ניגן איזה רימיקס של
tipsy
שסנופ דוג שר שם
all the nigers in the club got pistols so dont fuck with us
משהו כזה, מישהו מכיר?
| Originally posted by DJ Alex E. אנשים אני צריך עזרה דחוף!!!!!!! שמעתי לפני כמה זמן במועדון איזה רמיקס קצבי כזה לשיר הנושא של ספיס ג'אם.השיר הזה שמנגנים תמיד במשחקי כדורסל וכאלה שהולך everybody get up,it's time to slam now we got a real jam goin' down welcome to the space jam,space jam here's your chance,do your dance ,at the space jam ואז יש איזה אחד עם קול גס כזה ששר come'on and slam,if you wanna jam ! קיצר כולכם בטוח מכירים את זה השאלה איך קוראים לרימייק הזה??? |
אני צריך עזרה איך קוראים לדיסק האחרון של הרכב הטכנו
DAFT PUNK?
| Originally posted by guetag טיאסטו שם גם איזה קטע.. "skydive" אולי למישהו יש מושג... |
| טיאסטו שם גם איזה קטע.. "skydive" אולי למישהו יש מושג... כתבו לך בטרד על המסיבה cosmic - free fall לא זוכר כבר |
| Originally posted by FederalBI אני צריך עזרה איך קוראים לדיסק האחרון של הרכב הטכנו DAFT PUNK? |
Kristin W - The Wonder Of It All (Ofer Nisim Rmx)
שיר ענק .... התמכרתי אליו מזמן...
ואז יצאתי לאומן 17 בחיפה ושמעתי גרסת
Intro
עצבנית!!!
מישהו יכול לארגן?
מישהו יכול להציע לי
מישהו יכול להציע לי מסיבת האוס פרוגרסיב / קלאב טראנס טובה בארץ בזמן הקרוב ??
ביום שישי לפני שבועיים הייתי ב-TLV בהפקה של NEXT.
הופיע על הסט אלון הלפרין אבל המוסיקה שלו הייתה על הפנים.. ממש דיפ האוס חלש. ידוע לכם על מסיבה טובה עם מוסיקה קצת יותר עצבנית..?
Re: מישהו יכול להציע לי
| Originally posted by ZiroCool מישהו יכול להציע לי מסיבת האוס פרוגרסיב / קלאב טראנס טובה בארץ בזמן הקרוב ?? ביום שישי לפני שבועיים הייתי ב-TLV בהפקה של NEXT. הופיע על הסט אלון הלפרין אבל המוסיקה שלו הייתה על הפנים.. ממש דיפ האוס חלש. ידוע לכם על מסיבה טובה עם מוסיקה קצת יותר עצבנית..? |
צודק אחי
לא שמתי לב
| Originally posted by ZiroCool צודק אחי לא שמתי לב |
שים לב ממתי אני רשום לפורום.....
יום טוב
יש איזה טראק האוס חדש אחד.....
צחי אלבו שם אותו מדי פעם ב-99 אף אם......
משהו בסגנון של
Syndicate of Law - Accelerator
יש שם איזו בחורה ששרה וממלמלת איזה משהו לא מובן......
ובחור ג'מאיקני ששר כל מיני דברים לא מובנים במבטא ג'מאיקני כבד....
אני יודע שהתיאור עילג, אבל זה מה שאני מצליח לתאר בטקסט....
יש מצב שמישהו פה יודע על מה אני מדבר???
פליז, אני חייב את הטראק הזה.....
| Originally posted by ZiroCool שים לב ממתי אני רשום לפורום..... יום טוב |
Jun-10-2002
בואנה איפה היית שנתיים וחצי???
חחח איך אני אוהב את האלה שנרשמים יום אחד לכל הפורומים לכל מקרה ואחרי כמה שנים נזכרים שהם נרשמו חחחח
| Originally posted by DJ Alex E. Jun-10-2002 בואנה איפה היית שנתיים וחצי??? חחח איך אני אוהב את האלה שנרשמים יום אחד לכל הפורומים לכל מקרה ואחרי כמה שנים נזכרים שהם נרשמו חחחח |
טוב צודקים.. אני נוב..
ניסיתי להסתיר את זה שנתיים אבל כנראה לא הצלחתי..
באסה לי
| Originally posted by YAEL2107 ממצב כולם? שאלה קטנה:אני מחפשת איזה קטע שיצא בסוף ה90 וקוראים לו פלנט אוף דרימס אבל אני לא בטוחה מי עשה אותו יש לכם מושג??? |
| Ceremony X - Planet Of Dreams |
| כן בגלל זה אני שואלת אני מחפשת את זה מאז.... זה המצעד שהוא סיים את אמבטיית קצב לא? שהוא שם איטרניטי בסוף...... איזה יפה זה היה יש לי את כל הפלייליסט חוץ מזה כי אני לא בטוחה.... |
02-Markus_Schulz_Global_DJ_Broadcast_ Party_931_15-11-2004_Part_2
אני צריך את השם של השיר האחרון בסט הזה זה הולך ככה.
"i love you too i'm dead inside plastice eyes look milky white and the violence make thinks hard to hide .... ether way its suicide i gonna jump the next train i gotta jump on the plain take a ticket on teh other side jump the next train ......"
ווקאל של זכר
תודה מראש
| 02-Markus_Schulz_Global_DJ_Broadcast_ Party_931_15-11-2004_Part_2 אני צריך את השם של השיר האחרון בסט הזה זה הולך ככה. "i love you too i'm dead inside plastice eyes look milky white and the violence make thinks hard to hide .... ether way its suicide i gonna jump the next train i gotta jump on the plain take a ticket on teh other side jump the next train ......" ווקאל של זכר תודה מראש |