TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
תקשיבו- משהו מ-מ-ש נדפק בסלקציה של הצוף
פעם הם היו נאצים- אבל לפחות היה להם היגיון
חברים שלי נכנסו 5 בנים באוטו
ואני באתי עם 2 ידידות פאקינג כוסיות ולא ועברנו רק בבדיקה ה-4!!!!!!
כמה צחקנו על זה, ואם זה עוד לא מספיק- בדקו לנו את התא מטען לראות שאנחנו לא מחביאים שם אף אחד
סיפרתי את זה לחברים שלי שמייחצנים שם הם בכלל נשפכו...
בכל מקרה- צחוקים...
אני קולט באמצע המסיבה איזה אחד הולך בזיגזגים, נתקע באנשים
איך לא............................. רועי! 
exetic ,
תשנה את הכיתוב ב
מתחת ל
ל
betrayed by tul alliance
יותר טוב?
| quote: |
| Originally posted by eXeTik תקשיבו- משהו מ-מ-ש נדפק בסלקציה של הצוף פעם הם היו נאצים- אבל לפחות היה להם היגיון חברים שלי נכנסו 5 בנים באוטו ואני באתי עם 2 ידידות פאקינג כוסיות ולא ועברנו רק בבדיקה ה-4!!!!!! כמה צחקנו על זה, ואם זה עוד לא מספיק- בדקו לנו את התא מטען לראות שאנחנו לא מחביאים שם אף אחד סיפרתי את זה לחברים שלי שמייחצנים שם הם בכלל נשפכו... בכל מקרה- צחוקים... אני קולט באמצע המסיבה איזה אחד הולך בזיגזגים, נתקע באנשים איך לא............................. רועי! |

יש מצב מישהו מסביר לי מה קטע של הסלקציה כשעוד יושבים באוטו לבן האדם היוצא באיזור תל אביב ולא למועדוני השרון וכאלה...

| Originally posted by taltul יש מצב מישהו מסביר לי מה קטע של הסלקציה כשעוד יושבים באוטו לבן האדם היוצא באיזור תל אביב ולא למועדוני השרון וכאלה... |
| Originally posted by eXeTik צוף זה מקום עם סלקציה ערסית (ובזמן האחרון בכלל לא מובנת) בעיקרון- במקום ליצור פקק בסלקציה של הכניסה אז הם מתחילים כבר במכוניות היה להם גם רעיון די טוב האמת- במקום שיהיו איזה 50 בנים על כל בת במסיבה הם יצרו יחס של 1:1 יענו חצי בנים וחצי בנות מה שזה אומר בתאכלס זה שאתה לא תכנס אלא אם כן יש לך בנות באוטו, או שיש כבר די הרבה בנות בפנים שזה זין אם אתה רוצה לבוא רק עם חברים, אבל בתאכלס- זה מעלה את הכיף במסיבות שיש מלאאאא בנות |
| Originally posted by Hell_Copter וחשוב לציין שאם אתה שחור למוות אז כנראה שגם לא תכנס... אלק הם עושים תמיד להוריד שרשראות... למה אתה שואל... סכנת חניקה... רק שם יכול לקרות... |
מישהו מגיע ברביעי 6/10 למסיבה של נקסט בקו מילניום?
הלפרין סולו 6 שעות, יסגור ת'ערב דיג'יי אסטריקס
www.nxt.co.il

| Originally posted by eXeTik יותר טוב? |
| Originally posted by Hell_Copter וחשוב לציין שאם אתה שחור למוות אז כנראה שגם לא תכנס... אלק הם עושים תמיד להוריד שרשראות... למה אתה שואל... סכנת חניקה... רק שם יכול לקרות... |
| Originally posted by DjNumShum וכמה שלא יפה להגיד יש שם כלכך הרבה בנים שאין לי מושג איך הם יוצאים מהבית קיבינימט מי יוצא עם חולצות של סוף מסלול בצבא?! |
| Originally posted by Sm0keMachine אני יסביר לך.. הקהל של הצוף זה לא קהל של מועדונים.. זה בד"כ קהל של חיילים כאלו שפשוט יוצאים לשם כדי להגיד אחרי זה שהם נכנסו לצוף לא ככה? |
| Originally posted by eXeTik לא. אם יצא לך לראות את החותמת החדשה כתוב "הצוף אוהב חיילים קרביים" מעבר למסיבות סוף מסלול שיש שם בד"כ ימי חמישי ברגע שהם רואים תעודת לוחם / אחד עם חולצת סוף מסלול ג'ינס וכפכפים ישר יחס מעודף כל העניין הזה בגלל כל הבלאגאן שהיה לפני כמעט שנה עוד בחממה- שלא הכניסו את הקרביים האלה בסלקציה... |
| Originally posted by DjNumShum זה אופציה אחת.. אני חושב שזה פשוט ילדים מסכנים שלא יוצאים הרבה מהבית ואין להם יותר מידי מה ללבוש חוץ מ 2-3 חולצות מפוקס אז הם חושבים שוואללה הם סיימו מסלול אז יהיה מגניב לצאת עם החולצה... |
זה דיברו ממש לא לעניין.
שכל אחד ילבש מה שהוא רוצה ויראה איך שהוא רוצה .
אף אחד פה לא יודע את המצב הכלכלי של אותם אנשים חשוב להזכיר שהמדינה שלנו לא בדיוק פורחת מבחינה כלכלית
לא לאלאלאל
חס וחלילה
לא התכוונתי שאין להם כסף לקנות חולצות אז יוצאים עם חולצות צבא ממש לא
פשוט כאלה שחושבים שזה מגניב ללבוש חולצות צבא
| Originally posted by DjNumShum לא לאלאלאל חס וחלילה לא התכוונתי שאין להם כסף לקנות חולצות אז יוצאים עם חולצות צבא ממש לא פשוט כאלה שחושבים שזה מגניב ללבוש חולצות צבא |
למי שאין כסף לקנות בגדים לא יוציא 60 שקל על מסיבה
זה באמת בד"כ קיבוצניקים או קרביים שסתם באים עם הלבוש הזה
וקיבוצניקים ד"א מקומבנים שם אחושרמוטה כי זה הםקה של קיבוצים ואיזור השרון
לך תדע אולי חיילים מקבלים חינמים מאיפשהו .
| Originally posted by Sniper אחי, רוב הקיבוצנקים מתלבשים ככה.. בת'אחלס זה זרוק, וזרוק בד"כ זה נוח... |
איזה שטויות אתם מדברים!
נתחיל בזה ש: א. מה בכלל איכפת לכם מה הם לובשים?
ב.מה קשור אין להם כסף לקנות בגדים ויש להם למסיבות? יש כאלו שלא מעניין אותם בכלל הלבוש והם מעדיפים לבזבז על דברים אחרים ולא על בגדים
[ואולי באמת אין להם כסף מי יודע?]
אולי הם רוצים להשוויץ ואולי הם חושבים שהחולצות האלה יפות?
ומה קשור קיבוצניקים? הלו????
אני מכירה הרבה שלובשים חולצות טירונות/סוף מסלול והם בכלל לא קיבוצניקים
[שלא נדבר על זה שהם כבר בני 30 וממש לא חיילים]
באטום ליין למי איכפת בכלל?
שיילבשו מה בא להם!
במקום להסתכל על כוסיות זה מה אתם עושים במסיבות???????????
בוחנים מה אחרים לובשים?
ראסמי יותר גרועים מנשים אתם!

| Originally posted by princess cc איזה שטויות אתם מדברים! נתחיל בזה ש: א. מה בכלל איכפת לכם מה הם לובשים? ב.מה קשור אין להם כסף לקנות בגדים ויש להם למסיבות? יש כאלו שלא מעניין אותם בכלל הלבוש והם מעדיפים לבזבז על דברים אחרים ולא על בגדים [ואולי באמת אין להם כסף מי יודע?] אולי הם רוצים להשוויץ ואולי הם חושבים שהחולצות האלה יפות? ומה קשור קיבוצניקים? הלו???? אני מכירה הרבה שלובשים חולצות טירונות/סוף מסלול והם בכלל לא קיבוצניקים [שלא נדבר על זה שהם כבר בני 30 וממש לא חיילים] באטום ליין למי איכפת בכלל? שיילבשו מה בא להם! במקום להסתכל על כוסיות זה מה אתם עושים במסיבות??????????? בוחנים מה אחרים לובשים? ראסמי יותר גרועים מנשים אתם! |
| Originally posted by princess cc להסתכל על כוסיות זה מה אתם עושים במסיבות??????????? בוחנים מה אחרים לובשים? ראסמי יותר גרועים מנשים אתם! |