TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
אכן מארק, כבר כתבתי שהתאהבתי בשני האחים הללו מיוון בגלל שארמין ניגן את הטראק המדהים שלהם בתוכנית שלו, הקטע עצמו שוחרר לפני שנה באלבום הכפול שלהם
מארק, תאמין לי, אם אהבת את הטראק אתה תתאהב באלבום שלהם, הוא מדהים אבל לצערי אין לי אותו רק שמעתי אותו
מי יכול לעזור?? 0
Re: Re: מה המצב חברה
| quote: |
| Originally posted by Huge-A קבל הכי חדשים : Mylo - who's the mother****** that took my flasher(eggplant Club) Hydroid - water snake (Hydra dub) Fusion - I Need Your Disturbance Now (Mafria Club Mix) Dr.Neon - Kill Me With Light (Lo Hinam Mix) Fafloyze - Life drink (Finlandia Groove Mix) יש עוד הרבה אבל אלה הכי הולכים היום .. מקווה שעזרתי |
| אכן מארק, כבר כתבתי שהתאהבתי בשני האחים הללו מיוון בגלל שארמין ניגן את הטראק המדהים שלהם בתוכנית שלו, הקטע עצמו שוחרר לפני שנה באלבום הכפול שלהם מארק, תאמין לי, אם אהבת את הטראק אתה תתאהב באלבום שלהם, הוא מדהים אבל לצערי אין לי אותו רק שמעתי אותו |
Re: Re: Re: Re: חיפוש שיר
| Originally posted by guetag Junior Jack - Stupidisco |
זה שוב אני
הפעם אני מחפש שיר שהולך עכשיו חזק בגלגל"צ
זה שיר באנגלית שבאמצע השיר יש כזה מוזיקה בערבית אומרים שזה של כימיקל ברודרס אבל אני לא בטוח
אם מישהו יודע או מכיר ומוכן להביא לי אז תודה רבה
ביי בינתיים
Re: זה שוב אני
| Originally posted by eyali22 הפעם אני מחפש שיר שהולך עכשיו חזק בגלגל"צ זה שיר באנגלית שבאמצע השיר יש כזה מוזיקה בערבית אומרים שזה של כימיקל ברודרס אבל אני לא בטוח אם מישהו יודע או מכיר ומוכן להביא לי אז תודה רבה ביי בינתיים |
מחפש שיר שמתחילים לחרוש עליוווו
זה הולך ככה
You Said You Never go with other girls but you do
so
fuck you
כל השיר היא אומרת
Fuck You
ואז יש מנגינת סקסופון חזקה כזאת
whitelabel_-_fuck_u-unit
זה מה שאתה מחפש
Re: Re: Re: מה המצב חברה
| Originally posted by eyali22 תודה אחי |
לא יפה לצחוק עליו נו באמת :\
Denis The Menace & Jerry Ropero - Fuck U
איזה שיר קורע רחבות ריקודים שבא לבכות ממש
זה מה שחיפשתי וזה אחד הטובים...
| Originally posted by Huge-A קבל הכי חדשים : Mylo - who's the mother****** that took my flasher(eggplant Club) Hydroid - water snake (Hydra dub) Fusion - I Need Your Disturbance Now (Mafria Club Mix) Dr.Neon - Kill Me With Light (Lo Hinam Mix) Fafloyze - Life drink (Finlandia Groove Mix) יש עוד הרבה אבל אלה הכי הולכים היום .. מקווה שעזרתי |
| Originally posted by Rising חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
| Originally posted by eyali22 אתה עושה צחוק אחי אי אפשר למצוא אף אחד מהשירים האלו תביא משהו טוב !!! |
יש אולי מישהו שיכול לארגן לי טראקליסט לדיסק הזה?
01-va-positive_ways_4__mixed_by_kyau_vs_albert-tsp
בריליס אינפו לא רשום כלום על טראקליסט ובא לי לדעת מה אני שומע 
בעזרתו האדיבה של אליאור הנה הטראקליסט...
01. Sonorous - Last Sunday (Positive Ways Mix)
02. Sebastian Sand & Ronski Speed - Sole Survivor (Sebastian Sand Mix)
03. Serge Devant - Always Have Tomorrow (Eelke Klein Mix)
04. Reflekt feat. Delline Bass - Need To Feel Loved (Seb Fontaine & Jay P's Type Remix)
05. Odessi feat. Maria Nayler - Over Again (Original Mix)
06. Ronski Speed - 2Day (Original Mix)
07. Mirco de Govia & Ronski Speed - Asarja (Mirco de Govia Mix)
08. Faraway Project - Radiate (Original Mix)
09. Kaste - Desert Eagle (Original Mix)
10. Young Parisians feat. Ben Lost - Jump The Next Train (Kyau vs. Albert Remix)
11. Ridgewalkers feat. EL - Find (Kyau vs. Albert Remix)
12. Kyau vs. Albert - Made Of Sun (Positive Ways Hard Dub)
13. Silent Electra - For This Moment (Jochen Miller Remix)
14. Marksun & Brian - Gran Rey (Ronski Speed Remix)
15. Peaktwins - Hypnowaves (Original Mix)
דווקא דיסק לא רע בכלל...
אוקי יש איזה קטע ששמעתי יום שבת בווקס והצלחתי להשיג את הקטע עצמו אבל אני לא יודע את השם שלו זה מוזיקה שחורה..
[[ LINK REMOVED ]]
תנסו לעזור לי תודה
...
blank and jones - relax
אני מחפש את הדיסק שלהם .. ה
CD-2
זה היה דיסק של צילאווט למישהו יש אותו עדיין ?
תודה מראש
![]()
יש שיר שאני מחפש שמים אותו הרבה מאוד בגלגלצ המילים שלו בערך זה
cant take my eyes off of you
cant take my mind off of you
משהו כזה תודה!
למישהו יש מושג אם
DJ TIESTO - Lethal Industry
שוחרר בגרסה עם הכינור שהיתה בקונצרט האחרון..?
מה המצב חברה
שמעתי אתמול שיר ואני לא יודע שלי מי הוא נראה לי של עופר ניסים
זה הולך ככה:
לים......או.או.או.אוו.
זה נשמע כיאלו זה מתחיל בעיברית כזה אבל אני לא בטוח אם מישהו יכול למצוא לי אותו אז אחלה
יאללה חברה ביי בינתיים
Re: מה המצב חברה
| Originally posted by eyali22 שמעתי אתמול שיר ואני לא יודע שלי מי הוא נראה לי של עופר ניסים זה הולך ככה: לים......או.או.או.אוו. זה נשמע כיאלו זה מתחיל בעיברית כזה אבל אני לא בטוח אם מישהו יכול למצוא לי אותו אז אחלה יאללה חברה ביי בינתיים |
| Originally posted by ronsh אוי ואבוי * 1000000 איייךךך ממממהההה לממממהההה??!??!?! איך אתה לא מכיר את השיר הזה??!?!? הוא עתיק ברמות מטורפות אבל עדיין קלאסיקת מועדונים ללא ספק Ivri Lider - Meri Lanetzach (Henree Club Mix) Ivri Lider - Meri Lanetzach (Offer Nissim Remix) עכשיו תכלס מה ההבדל בגרסאות?!? עופר לקח את היצירת אומנות של הנרי והוריד לה חלק והוסיף כמה דרבוקות וכאלה תנסה את שתיהן |
| Originally posted by ronsh אוי ואבוי * 1000000 איייךךך ממממהההה לממממהההה??!??!?! איך אתה לא מכיר את השיר הזה??!?!? הוא עתיק ברמות מטורפות אבל עדיין קלאסיקת מועדונים ללא ספק Ivri Lider - Meri Lanetzach (Henree Club Mix) Ivri Lider - Meri Lanetzach (Offer Nissim Remix) עכשיו תכלס מה ההבדל בגרסאות?!? עופר לקח את היצירת אומנות של הנרי והוריד לה חלק והוסיף כמה דרבוקות וכאלה תנסה את שתיהן |