TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מה מצב?
Pages (2): [1] 2 »
מה מצב?
חזרתי חבר'ה
היה ממש ממש אדיר בפולין אבל אין לי כח לכתוב כי זה ארווווווך... יאללה אסא, הלילה! רעננים תהיו איתי בקשר למה אני ברעננה הערב אז ניסע משם ישר אולי
העיקר שנהנהת אאחי !!!! אבל ספר חוויות מזה כזה התקמצנות..
גם המשלחת מיבנה חזרו היום......
אז איך היה?!
ספר.......
Re: מה מצב?
| quote: |
| Originally posted by oDrori חזרתי חבר'ה היה ממש ממש אדיר בפולין אבל אין לי כח לכתוב כי זה ארווווווך... יאללה אסא, הלילה! רעננים תהיו איתי בקשר למה אני ברעננה הערב אז ניסע משם ישר אולי |
Re: מה מצב?
| Originally posted by oDrori יאללה אסא, הלילה! רעננים תהיו איתי בקשר למה אני ברעננה הערב אז ניסע משם ישר אולי |
מה צב ?!
טוב שחזרת אלינו עודד...
באת הביתה רמת השרון!!
קיצר נראה אם אני יוכל הערב... בכל אופן נראה לי מורן לא חי כרגע...
אז תברר את זה ותודיע לי
WWOOPPPYYYY
כולם חוזרים איזה כיף!@#!@$#
ברוך השב!!
ספר לפחות משהו... לאלה בינינו שלא יצא להם להיות שם...

ואאלללה אחיי ברוך הבאא לארצינווו הקטנההה
כמו שאמא אומרת :אין כמו הבייתת!!!!!
| Originally posted by itamarsan ואאלללה אחיי ברוך הבאא לארצינווו הקטנההה כמו שאמא אומרת :אין כמו הבייתת!!!!! |
| Originally posted by Tarantula איתמר, תעשה טובה לאנושות, תרגע עם האותיות הכפולות שלך... זה מעצבן!#$!#$ תודה |

| Originally posted by itamarsan למה מה קרהה את תגידי לי איך לכתוב אני אאכתוב איייךךך שבאאאא ליייייייייייי |
| Originally posted by Tarantula מכות על איתמר, מי בא?@#$# |
| Originally posted by itamarsan חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תבואי לבד למה את מביאה חברייםםם תיהיה גבר!!!!!!! |
מוזר... הנוער של היום

| Originally posted by Hell_Copter מה צב ?! טוב שחזרת אלינו עודד... באת הביתה רמת השרון!! קיצר נראה אם אני יוכל הערב... בכל אופן נראה לי מורן לא חי כרגע... אז תברר את זה ותודיע לי |

| Originally posted by luckystrike אני חי וקיים !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ומאושר ! בההההה קיצר איתמר - למה הפוסט עם כל הסמיילים לחוד מהקודם לו ? טוב לנו לא משנה ... הנוער של ... לא מאמין כמעט יצא לי ... רועי ! |

| Originally posted by itamarsan דייי חלאסס שכחתי את זה אז הוספתי מה אני יעשה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Originally posted by luckystrike EDIT ! אבל לא משנה לא כזה עניין ... |
אצל הדודה הסתומה שאני שונא !
אאאאאאררררררררררררר
איזה עצבים !
נראה לי אני יילך לעשות אצל חבר ליל סדר כדי לא להיות אצלה ...
כזאת מפגרת לא ראית בחיים שלך !
| Originally posted by luckystrike אצל הדודה הסתומה שאני שונא ! אאאאאאררררררררררררר איזה עצבים ! נראה לי אני יילך לעשות אצל חבר ליל סדר כדי לא להיות אצלה ... כזאת מפגרת לא ראית בחיים שלך ! |
| Originally posted by luckystrike הנוער של ... לא מאמין כמעט יצא לי ... רועי ! |
.משחיטים לי תט'רד... ויי זמיר
קיצר לא הסתדר היום, כמו שזה נראה יום שני אסא... מי בא?
היה פשוט טוווווב בפולין אני מה זה הייתי רוצה לכתוב הכל... אבל זה אימפוסיבלה. הרבה הרבה כיף עם החבר'ה ומאוד מעניין במחנות... אוף חוויות פור ליייייף אני רוצה שוב
| Originally posted by itamarsan חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיייי אז למה אתם הולכים עלייה אם היא מפגרתתת??? מה אמא לוחצת????? |
welc0me back br0